Gość: kierowca IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:41 Jakie macie doświadczenia z tankowaniem w Rz.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hugo Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:21 Tankuje na lecrercu od 2 lat i nie zauwazylem problemow z samochodem! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 13:54 watkem na podkarpackiej tam tankuje od kad powstala ich stacja i nigdy nie bylo problemow z samochodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca RENAULT Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:55 Myślę,że stacja MPK jest godna polecenia ,nie oszukują na jakości i ilosci,ceny mają niskie w stosunku do innych stacji w Rzeszowie, oni pierwsi zmusili inne stacje do obniżenia cen należy ich promować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nissan Watkem = oszuści ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:50 Watkem to ta stacja której państwowe kontrole wykazały że oszukują paliwa dolewając jakiegoś ścierwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm.dziagwa dobra stacja to MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:22 Tankuję tu od jakiegoś czasu, paliwo mają z Widełki ORLEN, ceny jedne z najniższych, popularność zyskali od kiedy złamali monopol na wysokie ceny w regionie. Paliwo jest pod kontolą, nie zdarzyło mi się żeby silnik mi potem kaszlał, albo coś innego się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Właściciel Skody Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:29 Od dłuższego czasu tankuję na stacji paliw MPK przy ulicy Lubelskiej i stwierdzam, że jakość paliwa jest bardzo wysoka, nie oszukują na ilości, przyczynili się do obniżenia cen w Rzeszowie , a takich należy szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Statysta Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: 81.15.189.* 14.03.06, 16:48 Od zawsze tankuję w PKS na Wyzwolenia, czyli ponad 10 lat i jest o'k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 18:57 Caly cza tankuje W SHELU na Hetmanskiej nigdy nie mialem problemow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Które stacje benzynowe w Rzeszowie nie oszuku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 10:50 Tak sobie myślę że każda stacja paliw winna mieć wzorem hoteli nadawane gwiazdki.Każda kontrola wykazująca oniżenie parametrów paliwa skutkowała by utratą gwiazdki. Może jestem troche naiwny ale ,chrzczenie,,paliwa musi się w końcu skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś