Gość: Fiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 19:31 Czy myślicie,że Zaczernie powinno być przyłączone do Rzeszowa.Myślę że nie jest ono gorsze np.od Pogwizdowa,a wręcz nawet lepsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junior.senior Re: Zaczernie=Rzeszów 22.03.06, 19:49 Tak, jak najbardziej - piszcie do prezydenta w tej sprawie, bo trudno zrozumiec czemu ta fajna miejscowosc na obrzezach Rzeszowa jest poza miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citykreator Do prezydenta Zaczernia, rzecz jasna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 20:30 (ntx) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola Re: Zaczernie=Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 10:03 no właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Zaczernie=Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:51 rzeszow wogole powinien wziasc wszystkie okoliczne solectwa - to by rozwiazalo problem a swoja droga ciekwai mnie kilka rzeczy tzn: - na poczatku jak ferenc oglosil ze poszerzamy miasto to wszyscy mieszkancy terenow na ktore rzeszow mial chrapke zaczeli protestowac -po ogloszeniu jakie terny ostateccznie wejda (chodzi o decyzje mswia) ludzie troche przycichli a pozniej gdy juz prawie byl 1 stycznia 2006 wojtowie zablokowali te decyzjie a ludzie znow protestowali tylko ze tym razem aby przylaczyc sie do rzeszowa a pol roku wzesnij mieli calkiem inne odmienne zdanie- ciekawe - ostatni czytajac gazety pislao juz o mieszkancach jakiegos przysiolka chmielnika ktorzy chca sie znalez w granichac miasta to samo z mieszkancami matysowki ktorzy wzcesniej mieszklai w slocinie i liczyli ze beda rzeszowianami a jednak nie -a najbardziej to ciekawie jest w zwieczycy gdzie urzedasy twierddza ze mieszkancy nie chca do rzeszzowa a z koleji mieszkancy twierdza ze chca do rzeszowa - ale najbardziej podoba mi sie postawa wojta swilczy (choc nie do konca) mowi ze odstapi od skarki w trubunale pod warunkiem ze miasto wezmie te tereny ktore on wytypuje - a najlepsze ciekawe to ze pisali ze prezydent nawet chce przystapic na te opcje pod warunkiem ze wojt zalatwi te sprawe w odpowiednich urzedach a jednak wybory to fajna sprawa bo urzedasy znow sobie przypominja o ludziach- wyborcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: Zaczernie=Rzeszów IP: *.res.pl 23.03.06, 18:31 chyba że " wzią(ś)ć. Odpowiedz Link Zgłoś