sylha 03.04.06, 11:20 Czy ktos wie czy jest jakis bus z RZESZOWA do Koszalina.Bardzo proszę o informację.Wybieram się z dzieckiem do sanatorium do DĄBEK i niewiem czym się tam dostac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reader.a Re: BUS nad Morze 03.04.06, 11:24 Chętnie opowiedziałby kolega Aron, ale gdzieś zaszył się jak dotarły do niego straszne wieści o wypadku autobusu komunikacji prywatnej w Lublinie. Ja mam nadzieję że się Aron wkrótce dojdzie do siebie. Ja do busów nie wsiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: BUS nad Morze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:54 reader.a napisał: > Chętnie opowiedziałby kolega Aron, ale gdzieś zaszył się jak dotarły do niego > straszne wieści o wypadku autobusu komunikacji prywatnej w Lublinie. Ja mam > nadzieję że się Aron wkrótce dojdzie do siebie. ty wiesz ile wypadków mają tramwaje w warszawie? > Ja do busów nie wsiadam. nikt cię do tego nie zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
jelcz574 Re: BUS nad Morze 03.04.06, 16:07 Na pewno jest połączenie z PKS z Warszawy Zachodniej bezposrednio do Koszalina o 10:45 i o 23:30 codziennie.Przyjazd do Koszzalina na 20:10 i na 8:45.Ostatni autobus do Darłowa przez Dąbki o 20:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: BUS nad Morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 08:34 znajoma była rok tem w Dąbkach z dzieciakim i jeolali pociągiem do koszlalina - ponoć jest taki połączenie (mozę az jedną przesiadką-ale bardzo dobrze zaplanowaną bo ni etrzeba długoczekać) a w koszlinie wzieła taxówkę z jeszcze jedna kobitką co jechała do dąbeki wyszła ją tyle co by miła zapłacić za PKS z koszalina do da bek , a znacznie szybciej i przyjemniej;) powodzenia ponoć bardzo ładnie tam jest z jednej strony morze a zdrugiej jeziora dla dzieciakó różne atrakcje i tylko żeby pogoda dopisała to wypoczniecie sobie że az tylko pozazdrościć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MatkaPolka Re: BUS nad Morze IP: *.244.158.34.rzeszow158.tnp.pl 04.04.06, 10:55 Witam. Mam podobny problem, również wyjeżdzam do Dąbek z dziećmi do sanatorium. Mój nr G-G 2728754 Odpowiedz Link Zgłoś
basiamac1 Re: BUS nad Morze 09.06.14, 13:19 Ja też jadę z dzieckiem do Dąbek na 04.07 i mam taki sam problem. Czy jet jakieś połączenie bezpośrednie?? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: BUS nad Morze 09.06.14, 14:57 Polecam wyszukiwarkę połączeń: www.e-podroznik.pl Nie ma bezpośrednich połączeń z Koszalinem, ani kolejowych, ani autobusowych. Z dzieckiem najwygodniej będzie jechać kuszetką albo sypialnym do Stargardu Szczecińskiego i stamtąd do Koszalina pociągiem Regio albo TLK. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: BUS nad Morze 09.06.14, 17:30 Ryanair za kilka lat ma uruchomić samoloty do Szczecina :) Odpowiedz Link Zgłoś