Dodaj do ulubionych

Rzeszow wyprzedza Lublin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:29
W inwestycjach ,w tworzeniu nowych miejsc pracy,w zagospodarowaniu
funduszy europejskich............ W perespektywicznym mysleniu
gospodarzy miasta. To widac i slychac .
Obserwuj wątek
    • styro Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 01:35
      I w tworzeniu glupich postow takich jak twoj. Czujesz sie lepiej z tego
      powodu, ze Rzeszow wyprzedza w czyms Lublin? Jestes lepszym czlowiekiem przez
      to?
      • junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 01:46
        A skad wiesz ze on nie jest z Lublina? Wyjechałeś i teraz ciagle krytykujesz
        Rzeszowiaków na forum. To że Rzeszów wyprzedził Lublin to akurat fakt z którym
        trudno polemizować.
        • styro Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 02:01
          junior.senior napisał:

To że Rzeszów wyprzedził Lublin to akurat fakt z którym
          > trudno polemizować.

Ja nie polemizuje, ja jedynie uwazam, ze lepiej spozytkowac czas na cos
          bardziej konstruktywnego niz wzbudzanie animozji pomiedzy miastami. O wiele
          bardziej budujaca bylaby wspolpraca z Lublinem, aby razem cos wywalczyc dla
          tzw. sciany wschodniej, a nie obrzucanie sie blotem.

Niestety, net ma to do siebie, ze w pewnym sensie gwarantuje anonimowosc
          i "·dzieki" temu mozemy poczytac wypociny frustratow, ktorzy dorwali sie do
          komputera i zakompleksieni pisza durne posty jak gadula, pokazujac swoja
          zasciankowosc...

Ja nie krytykuje Rzeszowa ani mieszkancow Rzeszowa ot tak sobie, czasem tylko
          napisze to co mi sie w tym miescie i u niektorych nie podoba i to, co
          nalezaloby zmienic moim skromnym zdaniem. Tak, wyjechalem i nie zaluje, bo
          wyjazd na jakis czas kazdemu dobrze zrobi - makówka otwiera sie na swiat, masz
          inny punkt widzenia i zapewniam Cie, ze czasem dobrze jest spojrzec na swoje
          podworko z boku, z dystansu i tak jakos - obiektywnie. Tobie tez tego zycze.

Nie mam nic wiecej na ten temat do powiedzenia i niniejszym koncze dyskusje w
          tym watku.
          • junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 02:16
            Ja tez wyjechalem choc nie tak daleko i nauczyłem się doceniać Rzeszów -
            dopiero po wyjeździe. A stosunek do przyjezdnych w Rzeszowie czy Lublinie -
            gdyby w każdym polskim mieście taki bym się cieszył.
    • Gość: Dodo Re: Rzeszow wyprzedza Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:27
      w jakim tworzeniu miejsc pracy chłopie idź się leczyć !!
      • junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 11:53
        A tobie co odbiło? Jeszcze pół roku temu wychwalałeś na forum Rzeszów. Poczytaj
        ile miejsc pracy powstało/powstanie w latach 2005-2006.
        • Gość: Dodo Re: Rzeszow wyprzedza Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:18
          Co mi odbiło - nic mi nie odbiło tylko widze marazm i propagande sukcesu !!
          jakie miejsca pracy gdzie !!!!!!
          • junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 19:59
            Ja jakos moglbym tam znalezc prace i to porządną gdybym chciał. Jeśli ktoś nie
            potrafi to tylko jego problem. Widze ze miasto ktore ma 7% bezrobocia Ci nie
            odpowiada - to poszukaj w *tym kraju* lepszego.
    • Gość: tru_tru tak tak wyprzedza w...kulkach na małe bramki:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:37
      i głupocie forumowiczów, aaaa i jeszcze w metropoliach:))))) Nju Syti MojŻeszów
    • junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 22:37
      Jak sie nazywa to najwieksze kino w Lublinie, Moskwa czy Kijów?
    • junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 14.05.06, 02:23
      Opis potencjalnych polskich metropolii:

"Trzecia kategoria składa się również z sześciu miast, dzieli się ona wyraźnie
      na dwie grupy: silniejszą: Opole, Rzeszów i Olsztyn oraz znacznie słabszą:
      Zielona Góra, Gorzów i Toruń. Wśród tej kategorii Rzeszów zajmuje pierwsze
      miejsca w przypadku dochodów gmin, liczby pracujących i inwestycji firm.
      Olsztyn cechuje najwyższa wartość środków trwałych oraz dodatnie wieloletnie
      saldo migracyjne. "

www.koalicjafs.org.pl/docs/ 31_uwarunkowania_metropolie.doc
    • Gość: . Re: Rzeszow wyprzedza Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:26
      ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka