Gość: gadula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:29 W inwestycjach ,w tworzeniu nowych miejsc pracy,w zagospodarowaniu funduszy europejskich............ W perespektywicznym mysleniu gospodarzy miasta. To widac i slychac . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styro Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 01:35 I w tworzeniu glupich postow takich jak twoj. Czujesz sie lepiej z tego powodu, ze Rzeszow wyprzedza w czyms Lublin? Jestes lepszym czlowiekiem przez to? Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 01:46 A skad wiesz ze on nie jest z Lublina? Wyjechałeś i teraz ciagle krytykujesz Rzeszowiaków na forum. To że Rzeszów wyprzedził Lublin to akurat fakt z którym trudno polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 02:01 junior.senior napisał: To że Rzeszów wyprzedził Lublin to akurat fakt z którym > trudno polemizować. Ja nie polemizuje, ja jedynie uwazam, ze lepiej spozytkowac czas na cos bardziej konstruktywnego niz wzbudzanie animozji pomiedzy miastami. O wiele bardziej budujaca bylaby wspolpraca z Lublinem, aby razem cos wywalczyc dla tzw. sciany wschodniej, a nie obrzucanie sie blotem. Niestety, net ma to do siebie, ze w pewnym sensie gwarantuje anonimowosc i "·dzieki" temu mozemy poczytac wypociny frustratow, ktorzy dorwali sie do komputera i zakompleksieni pisza durne posty jak gadula, pokazujac swoja zasciankowosc... Ja nie krytykuje Rzeszowa ani mieszkancow Rzeszowa ot tak sobie, czasem tylko napisze to co mi sie w tym miescie i u niektorych nie podoba i to, co nalezaloby zmienic moim skromnym zdaniem. Tak, wyjechalem i nie zaluje, bo wyjazd na jakis czas kazdemu dobrze zrobi - makówka otwiera sie na swiat, masz inny punkt widzenia i zapewniam Cie, ze czasem dobrze jest spojrzec na swoje podworko z boku, z dystansu i tak jakos - obiektywnie. Tobie tez tego zycze. Nie mam nic wiecej na ten temat do powiedzenia i niniejszym koncze dyskusje w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 02:16 Ja tez wyjechalem choc nie tak daleko i nauczyłem się doceniać Rzeszów - dopiero po wyjeździe. A stosunek do przyjezdnych w Rzeszowie czy Lublinie - gdyby w każdym polskim mieście taki bym się cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Re: Rzeszow wyprzedza Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 11:27 w jakim tworzeniu miejsc pracy chłopie idź się leczyć !! Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 11:53 A tobie co odbiło? Jeszcze pół roku temu wychwalałeś na forum Rzeszów. Poczytaj ile miejsc pracy powstało/powstanie w latach 2005-2006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dodo Re: Rzeszow wyprzedza Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:18 Co mi odbiło - nic mi nie odbiło tylko widze marazm i propagande sukcesu !! jakie miejsca pracy gdzie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 19:59 Ja jakos moglbym tam znalezc prace i to porządną gdybym chciał. Jeśli ktoś nie potrafi to tylko jego problem. Widze ze miasto ktore ma 7% bezrobocia Ci nie odpowiada - to poszukaj w *tym kraju* lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru_tru tak tak wyprzedza w...kulkach na małe bramki:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:37 i głupocie forumowiczów, aaaa i jeszcze w metropoliach:))))) Nju Syti MojŻeszów Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 13.05.06, 22:37 Jak sie nazywa to najwieksze kino w Lublinie, Moskwa czy Kijów? Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Rzeszow wyprzedza Lublin 14.05.06, 02:23 Opis potencjalnych polskich metropolii: "Trzecia kategoria składa się również z sześciu miast, dzieli się ona wyraźnie na dwie grupy: silniejszą: Opole, Rzeszów i Olsztyn oraz znacznie słabszą: Zielona Góra, Gorzów i Toruń. Wśród tej kategorii Rzeszów zajmuje pierwsze miejsca w przypadku dochodów gmin, liczby pracujących i inwestycji firm. Olsztyn cechuje najwyższa wartość środków trwałych oraz dodatnie wieloletnie saldo migracyjne. " www.koalicjafs.org.pl/docs/ 31_uwarunkowania_metropolie.doc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rzeszow wyprzedza Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:26 .. Odpowiedz Link Zgłoś