Dodaj do ulubionych

Termin listopad 2006

28.07.06, 11:31
Witam
jest tutaj może ktoś z terminem porodu na listopad lub w okolicach listopada?
Napiszcie jak się czujecie, który to tydzień, do jakich lekarzy chodzicie i w
którym szpitalu zamierzacie rodzić? Ja mam termin z OM na 26.11 a z USG
wychodzi w granicach 24.25.11 - wic prawie się pokrywają. Jestem w 23 tc i
cieszę się strasznie że końcówka ciąży przypadnie na jesień a nie w czasie
tych strasznych upałów. Chodzę do T. Kluza i wybrałąm Szpital na Szopena.
Pozdrawiam i proszę o Wasze odpowiedzi.
Sylwia
Obserwuj wątek
    • pilka111 Re: Termin listopad 2006 30.07.06, 16:29
      Czesc Sylwia.ja mam termin na 17 listopad i jestem w 24tc,prowadzi mnie
      dr.Warchol [swietny lekarz] i tak jak ty wybralam szpital na szopena,wkoncu
      jest najlepszy!A czy zaczelas juz kompletowac wyprawke?Bo ja tak i nie moge sie
      doczekac tego listopada.Pozdrawiam. i nie daj sie upalom.wkrotce sie skoncza:]
      • dsylwia Re: Termin listopad 2006 01.08.06, 08:16
        Ja na razie mam tylko wózek - moja mama kupiła już miesiąc temu..... Resztę będę
        komletować myślę gdzieś we wrześniu, październiku - bliżej terminu porodu.
        Napisz mi co Cię skłoniło do wyboru szpitala na Szopena?
    • esi_zosi Re: Termin listopad 2006 01.08.06, 13:23
      Witajcie dziewczyny.
      Ja co prawda mam termin bliski do listopada- 30. 10. , no ale tak na dobrą
      sprawe nie wiadomo kiedy dzidzia się urodzi. Właśnie zaczełam 28 tc i muszę
      powiedzieć że dobrze się czuje:)
      pozdr
      • dsylwia Re: Termin listopad 2006 02.08.06, 13:11
        Fajnie ze ktoś tutaj odpisuje bo naprawdę niewiele osób odzywa sięna tym forum.
        A Ty skąd jesteś i gdzie zamierzasz rodzić?
        • pilka111 Re: Termin listopad 2006 02.08.06, 19:31
          WITAJCIE SZCZESLIWE PRZYSZLE MAMUSIE!JAK PISALAM WCZESNIEJ WYBRALAM SZPITAL NA
          SZOPENA A JESLI MIALA BYM UZASADNIC DLACZEGO TO POWIEM KROTKO I NA TEMAT:ZAJA
          NAJWYRZSZA NOTE JESLI CHODZI O ODDZIAL POLOZNICZY NIE TYLEO W RZESZOWIE,ALE I
          CALEJ OKOLICY.
          # MAJA NAJLEPSZYCH LEKARZY NA PODKARPACIU
          # ODNOWIONA SALA PORODOWA I POPORODOWA
          # BARDZO MILE POLOZNE(NO MOZE Z WYJATKIEM JEDNEJ STAROSWIECKIEJ BLADYNKI)
          # JESLI BARDZO SIE MECZYSZ ZROBIA CI CESARKE I PODADZA SWIETNE ZNIECZULENIE(NIE
          TAK JAK NA RYCERSKIEJ,ZE KONASZ Z BULU A TU NIC KAZA RODZIC NATURALNIE BO IM TO
          CHYBA JUZ WESZLO W KREW)
          # DOSTANIECIE TAM WSZYSTKO CO TRZEBA DO PIELEGNACJI DZIDZIUSIA
          MNIE TO WSZYSTKO PRZEKONALO I NIE POSZLA BYM JUZ NIGDZIE INDZIEJ.DOBRZE WAM
          RADZE ZASTANOWCIE SIE KILKA RAZY ZANIM PODEJMIECIE TA DECYZJE,ZWLASZCZA MAMUSIE
          KTORE SA JESZCZE BEZ ZADNEJ WPRAWY I BEDA RODZIC PORAZ PIERWSZY.POZDRAWIAM
          SERDECZNIE!
    • pilka111 Re: Termin listopad 2006 02.08.06, 19:06
      CZESC DZIEWCZYNY.JESTEM POPROSTU WSCIEKLA,BO NIE MOGE POJAC FENOMENU
      WYZNACZANIA TERMINU PORODU.JA NA PIERWSZEJ WIZYCIE BYLAM 26.04.2006r.I WTEDY
      LEKARZ STWIERDZIL ZE JESTEM W 11 TC.(OSTATNIA MIESIACZKA :15.02.2006)PYTANE DO
      WAS ,CZY KTORAS Z WAS POTRAFI MI ODPOWIEDZIEC W KTORYM JESTEM OBECNIE MC?MI
      WYCHODZI ZE W 26MC A WAM?PROSZE POMOZCIE JESLI UMIECIE,Z GORY DZIEKOJE.BETI!
      • madziczek79 Re: Termin listopad 2006 02.08.06, 22:36
        24tc i 1 dzień początek 6 miesiąca
        i wyłącz capslocka -ciężko się czyta taki tekst
        pozdrawiam serdecznie:)
    • esi_zosi Re: Termin listopad 2006 10.08.06, 23:28
      Jak większość kobiet wybrałam Szopena. Ale jak widzę że jest tak oblegany to
      przyzwyczajam się do myśli, że mogą mnie odesłać do innego szpitala. Jestem z
      Rzeszowa i pod uwagę biorę jedynie szpital na Lwowskiej. No ale zobaczymy co
      będzie.
      Jak masz jakieś pytania to pisz na maila gazetowego, bo nie często tu jestem.
      POzdrawiam
      • pilka1111 Re: Termin listopad 2006 11.08.06, 20:13
        CZESC !JESTEM JUZ W 6 MC I NIE MOGE SIE DOCZEKAC LISTOPADA,ALE WY MACIE PEWNIE
        TAK SAMO JAK JA.MAM DO WAS TAKIE NIETYPOWE PYTANIE,CZY MOZECIE MI NAPISAC JAKI
        MACIE OBWOD BRZUSZKA W TYM MIESIACU?JA MAM 95 CM.I MYSLE ZE TO TROCH MALO JAK
        NA 6 MC.A CO WY O TYM MYSLICIE???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka