Gość: dre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:36 wiesław wiesław wiesław !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.res.pl 01.10.06, 21:41 dla tego cymbała 80 % społeczeństwa to zomowcy... panie kaczyński - pakuj pan walizki i won z NASZEGO kraju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 21:58 Spokojnie...prosze nie ulegac emocjom i propagandzie malego "Leninka" Wojciecha Olejniczaka. Nikt nie powiedzial ze 80% Polaków to ZOMOwcy. Nikt poza wlasnie Olejniczakiem. Jesli chodzi o postkomunistów (pomijam ocene 3 i 1/2 RP braci Kaczynskich) to SLD nie ma kwalifikacji moralnych do pouczania o panstwie prawa, wolności słowa i prawach człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:05 ale przyznasz, że pogadankę pan Kaczyński strzelił wybitine głupią... w nowych słownikach pod hasłami: demagogia, populizm - będzie jego zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 22:16 Przyznam jedno. Kaczynski miał do wyboru - czysto technicznie rozpatruje- dwa wyjścia. Mocną i brutalną kontrofensywę zaraz po ujawnieniu taśm, albo stwierdzić, że Mojzesowicz i Lipinski działali na własną rękę i on ich spuszcza. Sami sobie winni jak dali się starszej oborowej ograć do zera. Potem można ponownie przyjąć - jak Jacka Kurskiego. A on najpierw coś o WSI, o ciemnej stronie mocy, potem przeprasza, potem o ZOMO... W polityce twardzi ludzie mają zasadę : "mylić się mogę - ale wachać nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów,Polemi 04.10.06, 11:17 Polemika !!!!! Tak bardzo wiele zrozumiałem po tym wystąpieniu w Stoczni naszego k. Prezio Bo to właśnie dzięki takim frajerom jak ja Stara Koń i mnie podobni którzy po 89 roku zawierzyli transformacji i ryli po 16 - 18 godz. bez urlopu , wolnych sobót e.t.c. przez ponad 15 lat po to aby taki pseudo - przywódca mógł mi pokazać że moje miejsce jest tam gdzie kiedys było Zoomo !!! Komentarz zbyteczny !!!!! Old Hors. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezowaty Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:31 Kaczyński strzelił pogadankę jak "rasowy" komuch. Widać że w PRL-u nie próżnował i wiele sie nauczył :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 22:31 Kaczyński jednoznacznie określił role występujące w dzisiejszym społeczeństwie: "my" - odnowiciele polski, wszelakimi środkami pragnący jej dobrobytu (warto natomiast się zastanowić czy te środki są legalne lub dozwolone wg polskiego prawa) oraz "oni" czyli wszyscy negujący postępowanie organizacji przestępczej pod nazwą prawo i sprawiedliwość. Zastanów się również nad swoimi słowami bo w tym momencie odbierasz prawo głosu w ważnych dla naszego kraju tylko kilkudziesięciu tysiącom młodych ludzi (ok. 2/3 członków SLD nie przekroczyła 45 roku życia) możliwości wyrażania jakichkolwiek opinii tylko i wyłącznie za przynależność partyjną. A coś takiego znamy chociażby z hitlerowskich niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 22:42 porownanie do nazistowskich niemiec może i mocne, ale nieprawdziwe. Troche osob skrzywdził tow. Hitler, wiec waż słowa proszę. Wybacz, ale bojówki PiS po ulicach nie szaleją, a i odpowiednika Dachau nie widać. Młodym ludziom nie odbieram prawa głosu, nawet starym komunistom. Natomiast odbieram prawo POUCZANIA o panstwie prawa i przyzwoitości w polityce wierchuszce SLD, która reprezentuje organizacje w prostej lini kontynuującej niechlubną tradycję PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 22:45 kontynuującą Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:31 jakieś dziwne przeczucie mówi mi że kroki podejomwane przez pis dziwnie przypominają kroki podejmowane przez faszystów przed II WŚ (chocby propozycja edgara odnośnie ordynacji wyborczej - przecież w ten sam sposób faszyści przejęli władze we włoszech). bojówki jeszcze nie szaleją, natomiast zaczyna się cenzura życia publicznego. i powiedz mi tylko proszę jak panowie olejniczak albo napieralski, którzy w 1989 mieli po kilkanaście lat mają odpowiadać za całe PRL?? i nie zapominaj proszę o romansie przedwojennej MW z niemieckimi faszystami jeśli już sobie zaczynamy wypominać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 23:43 Mussolini zorganizował marsz 'czarnych koszul' i tak wymusił władzę! Edgar maszerujący na czele bojówek, to byłby widok:D Dalej - MW. Nieprawda że przedwojenna MW wychwalała III Rzeszę. Piszesz to - zapewne - bazując na ksiązeczce J. Giertycha "Kajakiem po Niemczech" z 1936 roku bodajże. Dwie rzeczy: Jędrzej Giertych nie był wcale dominującym głosem w dawnym SN. Ani krajowym, ani emigracyjnym(nawet go usuneli...). Wreszcie nawet jego entuzjazm do III Rzeszy dość szybko stopniał, a MW, SN i OWP prowadziły w zasadzie w tamtych latach politykę konsekwentnie antyniemiecką(co moim zdaniem było błędne). Na dzień dzisiejszy nie ma to przełożenia i nie występuje tutaj jako tępy 'giertychowiec' do którego od kilku dobrych miesięcy mi daleko. pozdr. Paweł Bała Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:54 uuu.. tutaj się zawiodłem na wiedzy historycznej kolegi..... mussolini osiągnął równeiż to, że w najbliższych wyborach zwycięzca miał "wziąść wszytko", czyli ponad 50 % głosów w parlamencie, co mu dawało praktycznie nieograniczoną władzę.. jak się skończyło wszyscy wiemy.... Idżmy dalej - sam wiec przyznajesz iż niejaki roman giertcy jest skażony (w myśl tzw. genetycznego patriotyzmu lansowanego przez pisuarów). poza tym nie zmienia to rzeczywistości - sam fakt miał miejsce. a że nie ma to przełożenia na sytuację obecną?? przecież w prostej linii nawiązujecie do myśli giertycha jedrzeja... i powiedz mi jeszcze proszę czy ludzie urodzeni w latach osiemdziesiątych ubiegłego wieku roku odpowiadają za PZPR?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 23:59 Genetyczny patriotyzm to oczywiście głupota. Mussolini (nota bene wychowanek socjalistów z którymi ideowo do końca nigdy nie zerwał!) wybił się na prowokacji 'marszu na Rzym': pl.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini Demokratycznie wybory wygrał Hitler i NSDAP co jest dobrą laurką dla demokratów. Ja do myśłi Giertycha seniora nawiązuje cząstkowo - taki już jestem. Był świetnym publicystą, rewelacyjnie się go czyta, ale jego wizje były bardzo subiektywne, jednostronne i w paru punktach się mocno pomylił. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 02.10.06, 00:02 więc czemu w takim razie zrzucasz odpowiedzialność za PZPR na ręcę SLD ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 02.10.06, 00:05 A na kogo mam zrzucić? Na UFO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:18 Powinno dawno zrobic sie Dekomunizacje i Lustracje wszystkich osob na publicznych stanowiskach ! i osoby te nie powinny pełnic zadnych wysokich funkcji publicznych . powinno to byc dawno zrobione - raz i spokoj tzw Gruba Kreska ! a nie co chwile afera kto z SB wspołpracował :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:25 jeśli dokładnie prześledzisz losy pzpr - znajdziesz wszędzie jej członków. Na logikę: opozycjonistów było mało, pzpr bardzo silna (w zasadzie większość obywateli należała), propaganda działała lepiej niz ta pisowa. I to miało miejsce nardzo niedawno... gdzie są ci wszyscy ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:42 W WSI i PO :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) i w PSL jeśli Ci nie zgodzą się na trwanie rządu :-))))))))))))))))))) A Lepper też żyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.centertel.pl 05.10.06, 00:33 Demokratycznie to Hitler przegrał wybory.Wygrał zdecydowanie lipcowe 1932r ale były kolejne przyspieszone listopadowe które przegrał z kretesem.W 1933r drogę do władzy utorował mu przez wpływ na prezydenta minister spraw zagranicznych Rep. Waimarskiej i póżniejszy ambasador III Rzeszy w Turcji.Nazwiska nie piszę bo mogę przekręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.centertel.pl 05.10.06, 00:36 Ale prawdą jest że demokratycznie to w dzisiejszych Niemczech można przywrócić narodowy socjalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezowaty Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 07:33 Cyt. "...ale bojówki PiS po ulicach nie szaleją..." Ale widzoczne są ciągoty w tym kierunku, Na razie SZCZUJE słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:22 Nikt poza wlasnie > Olejniczakiem. Jesli chodzi o postkomunistów (pomijam ocene 3 i 1/2 RP braci > Kaczynskich) to SLD nie ma kwalifikacji moralnych do pouczania o panstwie prawa > , > wolności słowa i prawach człowieka. Paradoksem historii jest to, że ugrupowanie, z którym ludzie wiążą brak wolności słowa i represje w dawnym systemie, w III RP - a własciwie w tej rządzonej przez Kaczyńskich (którzy walczyli po stronie Solidarności) - bronią wolności słowa przed tymi którzy o nią walczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 01.10.06, 23:31 Bronią bo to im pasuje. Może i Olejniczak - człowiek młody, ale który pewnie coś tam słyszał o wolności słowa, może wie co to znaczy. Chociaż jest zapatrzony w lewicę "europejską" - a tam wolność słowa jest naprawdę koncesjonowana. Czy doły SLDowskie wiedzą? Raczej dla nich to coś enigmatycznego i niezbadanego. I nie mówię tu o młodych(którzy w niezłej liczbie poszli do Borowskiego, gdzie wolność słowa jak zauważyłem rozumie się wybiórczo), ale o szeregowych dziadkach rodem z dawnego układu. Ktoś kiedyś zauważył, że lewica jest dobra jako opozycja, jako te 10% w parlamencie które będzie naciskało na galopującą prawicę(chyba Anglik to był). Może i tak jest - ale 10% wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 02.10.06, 00:10 Za przeproszeniem, ale to co napisałes to jeden wielki bełkot. To się kupy nie trzyma. Może i Olejniczak - człowiek młody, ale który pewnie co > ś > tam słyszał o wolności słowa, może wie co to znaczy. Chociaż jest zapatrzony w > lewicę "europejską" - a tam wolność słowa jest naprawdę koncesjonowana. Czy doł > y > SLDowskie wiedzą? Raczej dla nich to coś enigmatycznego i niezbadanego. I nie > mówię tu o młodych(którzy w niezłej liczbie poszli do Borowskiego, gdzie wolnoś > ć > słowa jak zauważyłem rozumie się wybiórczo A co do naszej polskiej prawicy - pod względem gospodarki jest daleko na prawo od naszej prawicy - przynajmniej w gospodarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 02.10.06, 00:26 Moze jaśniej - Olejniczak coś tam o wolności wie bo się z nią minał na ulicy. Bez przesady z tą 'daleko na prawo' lewicą. Prawda, że polska 'prawica' na gospodarce sie nie zna, ale lewica niby lepsza? Socjaliści pobożni i bezbożni - na to się zgodze. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:31 rewolucja zjada własne dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 22:20 a cóżeś ty za jeden co tak ochoczo wyganiasz innych? Może naprawdę komuch i masz obawy że cię zdemaskują du... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:24 podwójna tożsamość? Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 21:50 Mam naście lat, może trochę więcej;) W każdym razie mam już swój pierwszy zawód. Zostałem zakwalifikowany do Zmotoryzowanego Odwodu Milicji Obywatelskiej (ZOMO). Kaczyński - nie obrażaj mojej inteligencji... bo twoja mojej do pięt nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:52 a mnie ujął ten przepełniony chrześcijańską miłością bliźniego pan siać siać siać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:03 zgadnijcie kto krzyczał parę dni temu, że Platforma Zła chce ludiz na ulice wyprowadzać ? :-)))))))))))) Oj ktoś ich znowu ubiegł w szerzeniu DOBRA... a słyszał li ktoś o co apelował Mały Bóg PIS na 7 pazdziernika ??? Ten człek winien być izolowany, w obronie władzy nie posunie się przed niczym... A co do wiecu to jak na XXI wiek widać mniej więcej ,gdzie jesteśmy i dokąd zmierzamy, halo studenciki ...teraz też olejecie wybory, by potem psioczyć na ciemnotę ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:30 Ludzie przejzyjcie na oczy . ten rzad jest atakowany i krytykowany na kazdym krotku ! co zrobila PO czy SLD dla polski przez ostatni rok ?? co zrobiła poza krytykowaniem rzadu - Wygrali > dajcie im spokoj niech rzadza , czy wy nie widzicie ja w TV na pis kazdy najezdza , dziennikarze i wszyscy - ja nie wiem ;/ porazka totalna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:34 a czy orzez ostatni rok rządziło PO, SLD czy PiS?? na każdym kroku się kompromitują wiec co?? mamy na to patrzeć oniemieli?? czy nie możemy skorzystać z prawa do wolności wypowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:41 moze jestes młody i tego nie widzisz - ale zrozum ze te wielkie "TASMY PRAWDY" były wielka prowokacja - majaca na celu obnizenie notowan PiS i obalenie rzadu - ale im sie to nie udało a jedynie poparcie spadło - ale dalej utrzymuje sie na poziomie ~~20% - kumaci wiedza o co chodzi . nie denerwuja cie Konferencje Olejniczaka i innych z SLD ? jacy to oni madrzy - CHCA naprawiac POLSKE i ratowac kraj :X smieszne jak widze tego olejniczaka - gó..arza - jak to oni RATOWALi Polske 2-3 lata temu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:47 co do taśm to gdyby pis było naprawdę prawe i sprawiedliwe to do pokoju begerowej nikt by nie wszedł. a skoro pis jest organizacją przestępczą to mamy: propozycję wykupienia prywatnych długów posłów za państwowe pieniądze, handel stanowiskami, propozycja jakiegoś pokątnego załatwienia spraw begerowej. tak działają prawi i sprawiedliwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:53 jak bys nie wiedział to "korupcja polityczna" istaniała juz w starozytnej Grecji i jest "rzecza normalna". jak pewnie widzialem (bo pewnie twoj zasieg informacji opiera sie na telewizji i internecie) wywiad z profesorem uj ktory powiedział "te tasmy to nic nadzwyczajnego , takie rzeczy sa w polityce od zawsze , posłowie Pisu tylko mieli pecha ze ich nagrano" (mniej wiecej) temat jest długi jak rzeka ... moim zdaniem najlepiej jak by PiS miało wiekszosc i rzadziło te 4 lata i wtedy mozna by oceniac ich rzady . bo to co teraz sie dzieje w naszej polityce to parodia . Mowie tu jak i o politykach Pisu ale przedewszystkich SLD i PO . a w szczegolnosci Panu Kaliszowi, niesiołowskiemu , Oleniczakowi itd ktorzy sie kompromituja Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 01.10.06, 23:59 > jak bys nie wiedział to "korupcja polityczna" istaniała juz w starozytnej > Grecji i jest "rzecza normalna". jak pewnie widzialem (bo pewnie twoj zasieg > informacji opiera sie na telewizji i internecie) wywiad z profesorem uj ktory > powiedział "te tasmy to nic nadzwyczajnego , takie rzeczy sa w polityce od > zawsze , posłowie Pisu tylko mieli pecha ze ich nagrano" (mniej wiecej) > czyli od dzisiaj jak złapie ktoś złodzieja na gorącym uczynku to będzie on wolny bo przecież od zawsze ktoś kradł.... > temat jest długi jak rzeka ... moim zdaniem najlepiej jak by PiS miało > wiekszosc i rzadziło te 4 lata i wtedy mozna by oceniac ich rzady . bo to co > teraz sie dzieje w naszej polityce to parodia . > i wiń za to tylko i wyłacznie pis - to przeciez oni dostali od prezydenta (nota bene brata premiera) polecenie tworzenia rządu, a ze im nie wychodzi to tylko ich problem... > Mowie tu jak i o politykach Pisu ale przedewszystkich SLD i PO . a w > szczegolnosci Panu Kaliszowi, niesiołowskiemu , Oleniczakowi itd ktorzy sie > kompromituja powiedz mi jeszcze tylko który z nich komórki nie wyłącza podczas ważnych uroczystości?? który oburza się jak go dziennikarze pytają, bo przecież "pytań miało nie być" ?? który dostał ostatnio sraczki tuż przed ważnym spotkaniem międzynarodowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:05 bo jak PO sie obraziła ze PiS wygrało wszystko - a hucznie zapowiadali wspolna budowe Polski . moim zdaniem Wina lezy czesciowo po obu stronach i PO nie jest bez winy i PiS - jak by sie razem ladnie dogadali i Rządzili DLA NAS , DLA POLSKI ! dla ludzi ktorzy na nich glosowali a nie kłocili sie o stołki itd to by było dobrze . a tak mamy problemy z wiekszocia co za tym idzie problemy z rzadzeniem i kłotnie , obrazanie sie nawzajem , i wstyd na scenie miedzynarodowej - i tacy my jestesmy Polacy . bo Co w rzadzie robi zeszło roczna maturzystka (renata Beger) czy andrzej L. porazka nasza polityka - musi minac kilka lat zeby weszła Nowa Generacja - Młodych zdolnych . to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 02.10.06, 08:41 Gość portalu: rze napisał(a): > bo Co w rzadzie robi zeszło roczna maturzystka (renata Beger) czy andrzej L. O to zapytaj się Towarzysza Kim Jar Kwacza, który przed wyborami grzmiał, że nie będzie współpracował z Samooborą, po wyborach mu się jakoś dziwnie odmieniło, a teraz, znowu pier... głodne kawałki o swojej uczciwości. Ciekawe, kiedy mu się znowu zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 23:46 dlaczego zostałem zakwalifikowany do ZOMO ? bo Olejniczak debil tak powiedzial ? a co on wie ;x bo se wymyslił ze 80% ... co wy dzieci wiecie o tamtych czasach ... gdyby nie ktorzy ludzie z PiSu dzis bys stał w kolejce po kiełbase ... a mama by na zachod jezdziła po owoce :X Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 02.10.06, 00:05 Przykro mi ale kolega ee nie czai zbyt bazy. tak powiedział - cóż, nie moge napisać tego co ty, bo jeszcze ktoś się przyczepi - Kaczyński;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:07 no wiec ocb ? bo nie czytalem całego wątku . :x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:09 -Nikt nie powiedzial ze 80% Polaków to ZOMOwcy. Nikt poza wlasnie -Olejniczakiem. Jesli chodzi o postkomunistów (pomijam ocene 3 i 1/2 RP braci -Kaczynskich) to SLD nie ma kwalifikacji moralnych do pouczania o panstwie -prawa, wolności słowa i prawach człowieka. BRAWO Swiete slowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 02.10.06, 00:29 Dosłownie nie. Sens tego przekazu był taki. Co oznaczają slowa, że my stoimy tu, a oni stoją tam gdzie stało zomo... My - Kaczyńskie - czyli dawna opozycja, a tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:35 a co te slowa miały znaczyc ? dobrze powiedział , MY stoimy tu - czyli ci ktorzy walczyli itd olejniczak sie tylko osmiesza jest mlody i za glupi na polityke Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu 02.10.06, 01:02 Kpisz sobie chyba. A ile osób z dawnej opozycji jest w opozycji do rządów Kaczyńskich? Czy o nich można mówić ze stoja tam gdzie kiedyś stało zomo? Myślenie nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 01:25 Rze drogi... nikt nie broni Ci WIERZYĆ, nie wciskaj tylko proszę Cię nam tej ciemnoty już... O faktach się nie dyskutuje, Ty zasuwasz cały czas sPISkową retoryką i jej mglistą interpretacją... ZOMO !? Do ku..y nędzy jakie ZOMO ??? Rokita ZOMO !??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyklista a tłum skondował to wszystko Żydzi, Żydzi, Żydzi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:10 jeszcze niedawno gadal o jakiejś demokracji na zachodzi, a wczoraj tlumek skondował to wszystko Żydzi, Żydzi, Żydzi, brawo Kaczyński tak dalej !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: a tłum skondował to wszystko Żydzi, Żydzi, Ży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:11 a z kim mial rozmawiac ? z SLD? po 2gie ten rzad jest napewno o wiele mnie skorumpowany niz "rzady" sld , i przynajmniej cos robi , i widac ze robi . np działania ministra Ziobro. elo pozdro dla kumatych Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan A tłum skandował "Uwolnij Barbasza!" 02.10.06, 10:55 Gość portalu: rze napisał(a): > i przynajmniej cos robi , i widac ze robi . Łaskawco! Oświeć więc nas, ZOMO-wców CO do tej pory zrobił rząd?? > np działania ministra Ziobro. Masz na myśli pokaz obsługi niszczarki czy ściganie za obrazę Kaczomajestatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: A tłum skandował "Uwolnij Barbasza!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:24 nie , mam na mysli np wywalenie 3 prokuratorów , m.in z podkarpacia za zbyt niskie wyroki dla pijanych kierowców ;x Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: A tłum skandował "Uwolnij Barbasza!" 03.10.06, 08:21 Gość portalu: rze napisał(a): > nie , mam na mysli np wywalenie 3 prokuratorów , m.in z podkarpacia za zbyt > niskie wyroki dla pijanych kierowców ;x I to jest tzw. ręczne sterowanie prokuraturą. Dzisiaj prokuratorzy "polecieli" za żądanie zbyt niskiej kary dla pijanych kierowców, jutro za żądanie zbyt niskich kar dla "warchołów" i "wrogów kaczyzmu". Zero nie może (jeszcze) dosięgnąć sędziów - na razie usiłuje upolitycznić prokuraturę. Każdy, kto ma więcej niż 30 lat - pamięta takie praktyki z czasów komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 09:35 Ciekawostka dla Rzeszowian z wiecu w Gdańsku... Widzieliście kto odprawiał konferansjerkę z takim przejęciem ? Nie kto inny tylko aktorzyna z Siemaszkowej...3 dni temu widziałem pajaca w Jedynce na Podwisłoczu...przy spotkaniu na ulicy porponuje grzecznie zapytac ile to władza płaci za takie występy i podburzanie tłumu, co zacw..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:41 Z Gdanska a nie z Warsawy KACZE elity powinny wybrac sie do Czestochowy na pielgrzymke NA KOLANACH oni posiedli umiejetnosc obiecywania i nie spelniania tych obietnic moze wreszcie udala by im sie pielgrzymka-ptaki Prawa i Sprawiedliwoscii nieomylni do pielgrzymki na kolanach marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:51 Kościół i Boga dość już ubabrali...dość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: 195.117.241.* 02.10.06, 15:29 Jak długo można sie kompromitować? Jak długo Jaruś, jak długo jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:29 images2.fotosik.pl/188/bff258f08d70bf8emed.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: 193.120.138.* 05.10.06, 11:13 Ta fotka jest cudna! :) Kwintesencja moich pogladow! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.244.155.23.wifi155.tnp.pl 08.10.06, 09:17 kaczynski jest glupszy niz ustawa przewiduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Kaczyński potępił, warchołów, liberałów, komu IP: *.rzeszow.mm.pl 08.10.06, 10:01 kaczyński jest głupszy od samego siebie (albo od brata bliźniaka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz kaczka-Polska, Polska-kaczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 19:50 niech zyje sojusz pisiorowsko -elpe rodzowski, niech zyją bliźniaki!!! niech zyje ojciec dyrktor - nasz wielki przewodnik duchowy!!! Mysli Rydzyka - naszym przewodnikiem, Rydzuk wiecznie zywy!!! Kaczki i mohery wszystkich parafii laczcie sie!!! My-Polska-Polska-MY - KWA KWA KWA -na Polske sra Odpowiedz Link Zgłoś