Dodaj do ulubionych

czym nas dzis zaskakuje grafica?

IP: *.dnet.pl 10.11.06, 13:58
mam pytanie do tych ktorzy juz byli lub słyszeli czy sa jakies specjalne
znizki na nowych stoiskach ze warto wybrac sie na zakupy, czy raczej nic
szczegolnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: antyferenc Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: 195.117.241.* 10.11.06, 14:02
      TRZEBA BYŁO PÓJŚĆ I ZOBACZYĆ A NIE KOLEJNY GALERYJNY WĄTEK TWORZYĆ!
      • Gość: kika12345 [...] IP: *.dnet.pl 10.11.06, 14:09
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: antyferenc Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: 195.117.241.* 10.11.06, 14:15
          Twój post świadczy za to o twoim wysokim poziomie. Ojjjj faktycznie tylko o
          sklepach i duperelach z niektórymi można pogadać.
          • Gość: kika12345 Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.dnet.pl 10.11.06, 14:21
            no to jk cie to kompletnie nie interesuje to po co tu wchodzisz ? znajac zycie
            sam bys polecial gdyby np byla obnizka "wszystko - 50% "np w new yorkerze lub
            moze w empiku skoro nie lubisz ciuchów, i tylko po to otworzylam ten post zeby
            sie o czyms takim dowiedziec
            • Gość: antyferenc Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: 195.117.241.* 10.11.06, 14:25
              Wyraziłem swoją opinię bo uważam, że na tym forum za dużo jest takich wątków. I
              tyle! Niedługo dojdziemy do tego, że pojawią się pytania jaka była promocja w
              nowootwartym kiosku z gazetami.
              A do sklepów chodzę bo muszę a nie bo lubię.
    • Gość: klient tu jest relacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:03
      www.inwestycje.rzeszow.pl/
      rzeszow- inwest. zakoncz- grafika :)
    • m.maciejczyk cytuję: 10.11.06, 14:11
      "wrocielm wlasnie z otwarcia tego ..:) i:
      ludzi jak by ... :gaah: , troche poprawil estetyke ale dalej zostawia troche do
      zyczenia , zamontowal schody w gore i dol ( ale tylko jedne i to z 1 pietra na
      parter obok H&M) jest tez "fontana" , sklepy ogolnie spox, malo promocji jak na
      otwarcie, i szczyt ... orkiestra deta grajaca przy schodach , niestety fotek z
      tego otwarica nie posiadam :( , a i sciany sa wylozone plytkami klinkierowkami -
      szarymi a slupy sa na czerwono, dodatkowo przęsła sa poobklejane gazetami :gaah:
      remont i calosc oceniam na 3+"
      • Gość: kika12345 Re: cytuję: IP: *.dnet.pl 10.11.06, 14:17
        dzieki bardzo!
        • Gość: antyferenc Re: cytuję: IP: 195.117.241.* 10.11.06, 14:21
          No proszę kolego Maciejczyk jednego wyborcę więcej masz :)
          Chociaż nie byłbym taki pewny czy ta osoba ma już prawa wyborcze, a jeżeli je
          ma to czy traktuje wybory jako obywatelski obowiązek. Sądząc po postach powyżej
          to nawet nie wie że takowe się zbliżają. Ale jestem pewien, że daty otwarcia
          kolejnych szopów to z pamięci deklamuje :D
          • m.maciejczyk Re: cytuję: 10.11.06, 14:23
            Ja nie patrze na to jak na pozyskiwanie wyborców. Zadała pytanie wszedłem na
            stronę i wkleiłem. Sam byłem ciekaw co się zmieniło
            • Gość: antyferenc Re: cytuję: IP: 195.117.241.* 10.11.06, 14:27
              To był żart :/
              Jakieś kłopoty z poczuciem humoru?!
              • m.maciejczyk Re: cytuję: 10.11.06, 14:28
                Raczej stresik przed wyborami ;>
                • m.maciejczyk Re: cytuję: 10.11.06, 14:29
                  Ał ale mam nadzieje, że powie rodzicom o mnie ;-P i koleżankom ;p
          • Gość: MC Re: cytuję: IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 12.11.06, 13:48
            anty:to otwarcie graffiki kojarzysz juz z polityka?ty sie lecz chuopaku...
    • Gość: .. Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:42
      podkarpacka calutka zakorkowana, obwodnica od icn do podkarpackiej to samo,
      dabrowskiego cala zakorkowana.. precz z tym gownem z miasta!
      • Gość: podkarpacki Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:56
        No przecież nie przez najazd klientów do galerii, tylko z powodu wypadku w
        Zwięczycy.
        • Gość: .. Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:05
          a co sie stalo?
          • Gość: asia Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 10.11.06, 22:36

Tragiczny wypadek- honda z podporządkowanej zderzyła się z tirem jadącym w
            stronę Rzeszowa.
            • Gość: Blanka Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: 62.93.41.* 10.11.06, 22:59
              Byłam w Graffice,ludzi masa ale jestem zawiedziona.W H&M same szmaty,coś może znalazłoby sie w NewYorkerze,najlepsza była jednak fontanna no i prowadzący całą impre :D
              • huskyman Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? 10.11.06, 23:03
                Yeeeeeeeeee jutro musze wpasc do H&M, wydac cala wyplate! :P

ps. zartuje ;)))
                • Gość: Cool Kid Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.danmar-computers.com.pl 11.11.06, 11:22
                  Ja wydam dziś 1/8 wypłaty w New Yorker i Reserved, może zaglądnę do jakiegoś
                  innego :)
                  • jetpilot1 Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? 11.11.06, 13:32
                    nowe miejsce pracy ??:P
                    • cool_kid Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? 11.11.06, 13:34
                      Stare :) Od września.
                      • cool_kid Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? 11.11.06, 13:36
                        No, dziś tu jestem dodatkowo, nie myśl że musze w swieto pracowac :) Uzupełniam
                        pewne rzeczy.
              • cool_kid Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? 12.11.06, 11:35
                To prawda - H&M to same szmaty, jakość tych ubrań gorsza jak z lumpeksu, w
                ogóle nie rozumiem fenomenu tego sklepu. New Yorker - jakość lepsza ale to nie
                mój styl.
    • Gość: hmm Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 21:43
      mi sie podoba w grafice-wkoncu choc troche przypomina to galerie krakowskie czy
      warszawskie no tyle ze w mniejszym wydaniu :),a co do tego ze dzisiaj pracowali
      to nie ma sie co dziwic skoro wczoraj dopiero otwarta, a ludzi tez bylo baaardzo
      duzo wiec nie wiem w czym problem,pod wszyskimi hipermarketami dzisiaj byly cale
      parkingi zaladowane-jakby ludzie nie byli chetni kupowac w swieto to by bylo
      zamkniete ale jak widac sa chetni
      • Gość: Iza Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:25
        No dobrze,ale tak jak tu ktoś powiedział tylko debile chodzą na zakupy w święto
        odzyskania niepodległości - proste - albo jesteś normalny i szanujesz taki
        dzień albo tak jak reszta buractwa lecisz na zakupy, nie co usprawiedliwiać
        ludzi i handlowców.
    • Gość: podkarpacki Re: czym nas dzis zaskakuje grafica? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 10:55
      Niczym specjalnym nie zaskakuje. Podkulski dalej gasi neony z nazwą po 20, a
      parking to jedna wielka pomyłka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka