Dodaj do ulubionych

Burmistrz Tyczyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:53
Mam dośc wywodów o jakimś burmistrzu Tyczyna, skończyć ten wątek bo staje się
nudny....Jeśli ktoś ma na "pieńku" z tymże panem niech rozstrzyga na stopie
prywatnej swoje z nim sprawy.Do dyspozycji jest wiele możliwości proszę
znaleśc odpowiednią i proszę zaprzestać kontynuowania nudnego wątku!
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 26.11.06, 14:45
      irenko nikt nie kaze Ci je czytac.
      • Gość: Irena Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:42
        tomeczku,pewnie jesteś autorem lub współatorem tych wywodów, ja ich nie czytam -
        czasu poprostu byłoby mi szkoda, zaglądając na forum jak "byk" widnieje wątek
        który admnin dawno powinien już skasować!
        • Gość: tomekf Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 26.11.06, 19:50
          Irenko ja rowniez je nie czytam.bo nie jestem tak chory jak ci co je pisza i co
          je czytaja.ale widocznie ci wszyscy co je jw. potrzebuja tego do zycia,bo ich
          osobiste zycie jest bezbarwne i ... ps.tolerancji troche dla owych
          ludkow,ktorzy sami nazwali sie ze sa z DOLINY. strugu.pozdrawiam.
          • Gość: xyz Re: Burmistrz Tyczyna IP: 84.38.160.* 26.11.06, 20:25
            droga "IRENKO" - pierwszy raz widzę, żeby ktoś dla zamknięcia wątku otwierał
            nowy taki sam!!!
            • Gość: hit Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:31
              A może wiecie kto wygrał II turę wyborów na burmistrza w Tyczynie?
              • t_d_x Re: Burmistrz Tyczyna 26.11.06, 20:59
                Jeszcze nic nie wiadomo....
            • Gość: Irena Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:08
              Do xyz, słuchaj no a gdzie niby miałam wpisać swoją propozycję pod pozycją
              dziewiećdziesiątą którąś? myślisz człowieku czy raczej nie...?
              • Gość: tomekf Re: Burmistrz Tyczyna IP: 87.192.10.* 26.11.06, 21:12
                Irenko daj spokuj.przecierz juz Ci to tlumaczylem.;]
                • Gość: Irena Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:19
                  Co ty chrzanisz kolego!?
                  • Gość: Irena Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:54
                    Acha coś przeoczyłam, spokój pisze się ó-kreskowane a słowo przecież ma na
                    końcu ż-z kropką, to taka rada na przyszłość.....
                  • Gość: caliente_74 Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.171.41.4.crowley.pl 27.11.06, 12:12
                    Irciu, jaka pogoda dzisiaj w Boguchwale?
                    • Gość: jrcia Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 15:39
                      tak mimo chodem słyszałem o dobrym psyhiatrze chyba.........., a zapomniałem
                      nazwiaka
                      • Gość: jag Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:45
                        Tobie oprócz psychiatry to powrót do szkoły podstawowej by się przydał bo
                        ortografia na poziomie pierwszoklasisty!!!
                      • Gość: zyczliwy Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.ostnet.pl 27.11.06, 22:04
                        Irciu, najlepiej bedzie gdy sama sie skasujesz z tego forum bo psujesz cala
                        zabawe, jednoznacznie mozna cie ocenic jako zakompleksiona, niezaspokojona
                        jednostke i najprawdopodobniej bardzo stara panne co jest juz odpowiedzia sama
                        w sobie na twoje problemy ze soba, ten ktory juz radzil tobie pomoc od
                        psychiatry byl apsolutnie poprawny.
                        • Gość: hehe Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.171.41.4.crowley.pl 28.11.06, 09:12
                          Trafiona zatopiona :)) To o starej pannie musiało zaboleć...
              • Gość: xyz Re: Burmistrz Tyczyna IP: 84.38.160.* 27.11.06, 21:46
                Myślę, myślę! Po prostu nigdzie. Nie ma przepisu, że trzeba czytać wszystkie
                wątki i nie podejrzewam, byś droga "IRENKO" wszystko na forum czytała.
                • Gość: Obserwator Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 07:32
                  CHCIAŁEM ZAPYTAĆ DLACZEGO JUŻ NIKT I NIC NIE PISZE NA TYM FORUM???
                  ODPOWIEDŹ JEST PROSTA!!WYGRAŁ PAN K.SZ. I JUŻ NIE MA CO PISAĆ-PRAWDA???
                  CZYLI JUŻ TERAZ WIADOMO ZE 100%PEWNOŚCIĄ, KTO PISAŁ WCZEŚNIEJ TE WSZYSTKIE BZDURY!!!
                  • Gość: zyczliwy Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.ostnet.pl 29.11.06, 08:37
                    masz racje, oszolomom zabraklo pary i mlyn pomowien oraz prymitywnej agitacji
                    stanal, gdzie jest grupa Kotuli, przegrali z kretesem i pochowali sie w swoich
                    norkach czekajac jak szczury na okazje do ukaszenia, zalosni ludzie z zalosna
                    dewiza na zycie i kariere.
                    • Gość: xyz Re: Burmistrz Tyczyna IP: 84.38.160.* 29.11.06, 17:40
                      Najbardziej podejrzane są zawsze zawzięte ataki tych wygranych na tch tzw w
                      poprzednim poscie "żałosnych ludzi". Tak naprawdę żałosne jest takie właśnie
                      zachowanie - przecież (mam nadzieję) burmistrz będzie reprezentował wszystkich,
                      a nie tylko swoich wyborców. Chyba, że tak jak autorzy niektórych postów, nie
                      potrafi wygrywać. Bo to też najwyraźniej jest sztuka...
                      • Gość: Adik Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.krak.tke.pl 29.11.06, 20:48
                        A ja jestem ciekawy jak w kolejnej...kadencji pan burmistrz zadba o wszystkich
                        mieszkańców?
                        • hugon2 Re: Burmistrz Tyczyna 29.11.06, 20:55
                          Musi sie starać zintegrować nowych mieszkańców Tyczyna z już zasiedziałymi. A
                          Tyczynie osiedla się ostatnio sporo inteligencji.
                          • Gość: Ciekawski Re: Burmistrz Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:15
                            Czy może ktoś wie, kto zostanie wiceburmistrzem??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka