Gość: olga27 IP: *.* 11.12.02, 21:54 Witajcie, od niedawna mieszkam w bieszczadach; poszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa, który mógłyby sie mną zająć (PCO)Będę niezmiernie wdzięczna za sugestie/ kontakt. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: epaula Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG NA PODKARPACIU IP: *.* 15.12.02, 22:17 Cześć!ja też mam PCO. Nie mogłam zajść przez to w ciążę.Pomógł mi dr. Stanisław Rzucidło z Rzeszowskiego szpitala na Lwowskiej.Mam bardzo dobre doświadczenia, jest dyspozycyjny (mogłam dzwonić z wątpliwościami o każdej porze "dnia i nocy"), odpowiadał grzecznie na moje głupie pytania. Opiekował się w szpitalu.Pozdrawiam"epaula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga27 Re: GINEKOLOG-ENDOKRYNOLOG NA PODKARPACIU IP: *.* 16.12.02, 11:11 epaulo,bardzo dziękuję Ci za odpowiedź; czy mogłabyś napisać mi na czym polegało leczenie i jak długo czekałaś aby zajść w ciążę? Nieco infantylna prośba, ale bardzo sie niepokoję i chciałabym dowiedzieć sie o doświadczeniach innych kobiet z tym samym schorzeniem. PozdrawiamOlgaolgasawicka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś