Gość: kk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 16:17 prosze o opinie na temat lokali na wesele w rzeszowie, co myslicie o Dwa Bratanki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama Re: wesele w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.06, 09:30 chyba nikt z Forumowiczów nie robił tam przyjęcia weselnego. Kilkakrotnie był ten temat poruszany i bez odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: wesele w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 10:26 A był ktoś moŻe na weselu w Karczmie Pod Strzechą w Kraczkowej? Jakie są Wasze opinie na temat tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wesele w rzeszowie IP: *.wist.com.pl 19.06.07, 16:39 nie byłam osobiście słyszłąm tylko że robią tam świetne i udane zabawy składkowe coś jak dancingi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wesele w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:37 Ja miałam wesele w zajeździe Dwa bratanki. jestem zadowolona. zawsze do wszystkiego można sie przyzepic, ale po co. Ważne zeby sie dobrze bawic. Właściciele nie robią żadnych problemów. Lokal w środku bardzo ładny i ma fajne otoczenie, jest gdzie wyjść więc...polecam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgrf Re: wesele w rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:36 Wesele w lokalu Dwa Bratanki zaliczyłabym do udanych, gdyby nie takie zastrzeżenia: -jedzenie niesmaczne, może zależy to od właściwego doboru menu, ale generalnie nie smakowało mi i wielu innym gościom to, co tam zaserwowano (o ile w ogóle sobie ktoś przypomniał, że ma obsługiwac gości) -w okresie letnim - uwaga na wybór tego lokalu z racji słabej klimatyzacji, ponieważ upał w sali był niesamowity i niestety goście bardzo cierpieli z tego powodu -obsługa potrafiła wyganiać ludzi z wyżej wspomnianego ogródka - "bo sąsiedzi zadzwonią na policję!" - dokładnie takie coś usłyszałam siedząc spokojnie przy stoliku i odpoczywając po tańcach Szczerze? Nie polecam. Mozna znalezc cos fajniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś