Gość: samwe IP: *.krak.tke.pl 23.01.07, 23:38 nie działa mi bezprzewodowy internet resman, co robić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nulka Re: internet IP: *.krak.tke.pl 23.01.07, 23:39 założyc kablówkę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadostwo Re: internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:45 tragedia z tym netem , mam laptopa - nadajnik niby na Gimnazjum ( jakies 150m w prostej lini) zadnych przeszkod miedzy mna a nadajnikiem i net działa albo nie działa . mam NEo to przynajmniej pewne . a resman cienki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: internet IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 24.01.07, 09:56 bo do działania resmana potrzeba anteny kierunkowej o odpowiedniej mocy (db). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 13:45 Nie odpowiedniej mocy tylko o odpowiednim zysku energetycznym, moc to z kolei ważny parametr karty sieciowej. Ja odbieram Resmana z odległości ok 800 - 900 metrów od nadajnika, ale nie zawsze i z transferem a'la modem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 17:00 Spróbuj ponownie dokonać procedury logowania. Ale wcześniej upewnij się też czy śnieg nie przykrył Ci anteny - bo może wystarczy jego zmieść.. Odpowiedz Link Zgłoś