Gość: rysiopysio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:25 warto pojść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cezar Re: RYŚ w kinach IP: *.rzeszow.mm.pl 13.02.07, 01:06 troszke długi ale warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: RYŚ w kinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 06:55 kompletny niewypał.Nie warto:( Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: RYŚ w kinach 13.02.07, 07:30 Byłem w niedzielę. Nie pamiętam kiedy na filmie po godzinie chciałem już wyjść. Tym razem tak było. Dno i żenada. Zero typowej dla "Misia" atmosfery absurdu i misiowego intelignentnego dowcipu. Prymitywne gagi, rwąca się akcja. Może i wystarczy to dla tych którzy nie pamiętają misiowewej rzeczywistości. Dla mnie kompletne nieporozumienie... A zawsze miałem Tyma za inteligentnego faceta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Des 4 i 1/2 Re: RYŚ w kinach IP: 212.160.172.* 13.02.07, 07:45 Des, jakbyś żarł mniej popcornu podczas filmu to może być więcej zrozumiał. Wielki krytyk się znalazł, może wyślesz opinię do Cinema? Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: RYŚ w kinach 13.02.07, 08:54 prawda jest taka że społeczeństwo głupieje to i filmy głupieją no bo po co robić coś mądrego skoro sie nie sprzeda jak lepiej zrobić debilny prosty film który zarobi dużo Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: RYŚ w kinach 13.02.07, 09:32 I dlatego postanowiłem sobie już nie chodzić na polskie filmy. W przeciągu ostatnich kilkunastu lat jedyną sensowna polską komedią był "Dzień Świra". Co do pozostałych przevchodzę na DVD, odtwarzacz zawszę mogę wyłączyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: RYŚ w kinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 10:18 niestety zgadzam się z des4. podejrzewam, że teka reakcja na "rysia" to wynik innej oceny absurdów "misia" i temu podobnych filmów. Mnie równirż film rozczarował, natomiast moi znajomi byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filopat Re: RYŚ w kinach IP: *.ostnet.pl 13.02.07, 18:06 Kicz do potęgi. Na ocenę dostateczną mógłby zasługiwać ale gdyby był o połowe krótszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Re: RYŚ w kinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:34 Można się nieźle pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś