Dodaj do ulubionych

Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie

IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 20.02.07, 21:51

Witam !!!
Czy ktoś może mi polecić naprawdę dobrego fryzjera damskiego w Rzeszowie? Nie
interesuje mnie cena chcę być po prostu bardzo dobrze obcięta.Interesują mnie
tylko opinie na temat fryzjerów reprezentujących naprawdę wysoki poziom swoich
usług.
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.07, 22:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=41173161&a=56161671
    • Gość: anna Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.07, 22:03
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=57487692&a=57528621
      • Gość: VILLA park NIE Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 00:20
        nie idz do villa park i tym podobnym SALONOM fryzjerskim - tam pracuja ludzie
        po kursach , zawodówkach , zadnego doswiadczenia , np fryzjer w Villa park
        studiuje , a fryzjerem sobie dorabia - CO to za fryzjer ?:O
        amatorka

idz do J. Luie David ( w galeri Agora, przy ratuszu ) albo do Studia ( tam na
        dole za Le Madame po schodach na prawo "

wolisz zapłacic 40-50 zł ( facet ) czy 150-250 (kobieta ) a miec pewnosc ze
        profesionalnie to zrobia , a nie amatorka ....

w Villa park - byłem 2 razy , za kazdym razem chcialem inaczej ... wychodziło
        tak samo ... ZAL juz tam nie ide
        nawet głowy nie umyja - tylko trzeba prosic ... a tak to psika głowe jak
        kwiatka hahaha
        • Gość: 888888888888888888 Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 22.02.07, 14:04
          Dziękuje bardzo za podpowiedz. A w Studio to kogo mi polecisz? Do J.Luie David
          nie mam zaufania bo byłam w różnych miastach w Polsce i było raczej średnio. Czy
          Studio prezentuje wyższy poziom?
        • 85inka Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie 12.03.07, 11:29
          witam tak aprauja lusdzie ktorzy sie jeszcze kształca ale w swoim zawodzie
          dziekuje !!!
        • Gość: aneta Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:03
          • Gość: ADRIAN <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=5771" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:39
            VILLA PARK!!!!! ????? ZDECYDOWANIE TAK!
        • Gość: ANETA Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:36
          Witam wszystkich.Chciałam obronić dobre imię VILLA PARK. Styliści z tego
          salonu mają bardzo indywidualne podejście do każdego z osobna, bardzo fajnie
          dobierają fryzury i kolor. Poza tym ni są drodzy i zawsze można liczyć na fajną
          i lużna atmosferę. W trakcie trzymania farby mozna sie napic dobrej kawy.
        • Gość: PIOTREK Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:45
          a ja mysle ze w Villa Park jest ok. Fajne laski, fajna muza, fajny
          klimacik......... a , ze kogos tam 2 x tak samo obcieli to pewnie dlatego ze ma
          ten sam łeb.
        • Gość: piotrek villa park TAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:46
          i dodam , ze chodze tam ponad 2 lata
      • Gość: emilia Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:50
        NIE ZGADZAM SIE Z OPNIĄ DOTYCZĄCA FRYZJERÓW Z VILLA PARK-BYŁEJ PLAZY. LUDZIE
        PRACUJĄCY TAM SA SZKOLENI PRZEZ SAMEGO THOMASA WOLFA & JAGE HUPAŁO . A ŻE
        STUDIUJĄ,SĄ PO KURSACH I SZKOLENIACH TO PRZECIEŻ WALOR,A NIE WADA!
    • Gość: nieznany Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:43
      hello
      Słyszałam ze pod pazurkami fajnie obcinają tj obok czarnego kota od ulicy
      Mickiewicza po schodkach do góry sie wchodzi. zawsze tam mają ruch i cięzko sie
      zapisac ale może Tobie sie uda.
      • jola1978 Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie 22.02.07, 12:36
        Ja polecam Romana Piętę i jego zakład na ul. Piłsudskiego (w szeregu budynków
        przed ZDZtem). Zarówno on jak i jego fryzjerki bardzo dobrze ścinają włosy i
        doierają fryzury. Moje koleżanki chwalą też panią Bereś na Baldachówce,
        faktycznie ładne kolory robi. Do obydwóch trzeba się wcześniej zapisywać.
        • Gość: ktos Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 07:30
          Swietny ale drogi jest Marek szef studia Gallin na 3 maja - szkoda tylko, ze
          nie szanuje klijentów
          • Gość: Piotrek GALLIN tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:52
            byłem i w Gallinie takze.... chodzilem jeszcze do ich starego lokalu.Teraz w
            nowym jest kicha... nie podoba mi sie - z resztą klientow mają chyba mało, bo
            nie widzialem tam duzego ruchu
    • Gość: Kasia Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.b4net.int.pl 05.03.07, 12:17
      a co sadzicie na temat salonu na krola augusta, vogue.. chyba tak sie nazywa
      • milka971 Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie 05.03.07, 15:08
        Salon Tara rewelacja ! ul.Zwierzyniecka.Właścicielką jest Pani Ania.
      • Gość: beta Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: 195.95.169.* 05.03.07, 15:39
        w Vouge jak pracował pan Damian -to było warto, teraz tragedia...bazują na jego
        renomie.

polecam zakad FRYZ-Osmeckiego 4F-do Pani Madzi -jest stylistką- wcześniej
        uzgadnia,zna mode na bieząco.. znajome wszytkie wychodzą zadowolone...

ostatnio byłam STUDIO N-Pułaskiego 41- u Pana Rafała- na targach ślubnych
        ścinał pięknie i prezentował się rewelacyjnie- ale ścięcie mam podobne do
        koleżanki z pokoju..;-)...a była miesiąc temu...-jest perfekcjonistą
        • Gość: Kathie Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:58
          A ile kosztuje u tego Pana Rafała ? Na pułaskiego :> Zwykłe ściecie na długich
          włosach ? :)
          • Gość: aa Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 23:09
            A u pani Madzi jakie ceny? Chodzilam do niej jeszcze do gallina i tam bylo dosc
            drogo. A u niej?
          • Gość: ŁUKI Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:55
            oprócz fajnego strzyżenia ,wycinają fajne wzorki!! pozdrawiam ekipę villa
    • Gość: boska Re: Naprawde dobry fryzjer w Rzeszowie IP: *.socal.res.rr.com 11.10.22, 07:33
      NIE POLECAM - ATELIER MAREK GALLIN

Niekompetentny człowiek! zazyczył sobie 1500zł za pakiet ślubny dla 5 osób (czesanie)! ( Na poczatku mialo to byc 3 osoby za 900zl ale pozniej stwierdzil ze jak ma juz daleko jechac to chcialby 5 osob). Dzień przed ślubem kiedy ja jestem już na miejscu napisał żeby mu zrobić przelew BLIKIEM jeśli chce zeby przyjechał. Przez tel mowił żeby wysłać mu zdjecia fryzur ktore chce tesciowa i siostra... nagle sie okazuje ze on nie ma wsuwek! to ja mam miec wsuwki na swoj slub a jemu zaplacic 1500zl!! Przyjechał spózniony z "asystentką" ktora okazala sie jego narzeczoną! nikogo o tym nie poinformował ani nie zapytał czy mi to odpowiada. Obca Pani w moim pokoju chodzi po mojej ślubnej sukni- dwa razy ja stracila! myslalysmy ze jest spozniony to ta kobieta mu pomoze okazało się ze ona przyjechala tylko sobie tam byc. Nie wiedzial co robi nie zna sie na czesaniu, nie przywiozl wsuwek... moje wlosy zaczal robic 15 minut przed moim planowanym wyjsciem mial byc kok lub loki ktore mu pokazywalam. On proponowal eleganckiego koka a zrobil mi jakies gniazdo na glowie, nie lad, nie zapytal czy to chce... kiedy powiedzialam ze nie wyjde tak a wszystkie kolezanki powiedzialy ze ta "fruzura" wyglada tragicznie zaczal sie na wszystkich drzec ze maja "wyp...ać" z pokoju ( nie chciał, zeby kolezanki zobaczyly ze jego szybki kok to rozczesanie wlosow i zawiazanie gumka). Kolezanki wrocily a on sie szybko spakowal i jak najszybciej wyszedl, fryzura ktora sama bym sobie zrobila lepiej rozpadla sie zaraz po wyjsciu z pokoju... nie jestem w stanie opisac calego stresu, ktory doswiadczylam przez tego czlowieka a taze przykrosci. Miesiac po slubie kiedy napisalam do niego wiadomosc co mysle na ten temat dostalam odpowiedz ze to nie byk koncert zyczen i ze powinnam isc do psychiatry <szok>!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka