Dodaj do ulubionych

Dyrektor zablokował konto szpitala

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:51
Brawo nowy dyrektor!
Wreszcie facet z "jajami" na właściwym miejscu. Jak komuś nie pasuje, to niech
się zwolni i jedzie na Zachód kible szorować.
Obserwuj wątek
    • sceptyk31 Dyrektor zablokował konto szpitala 06.05.07, 18:35
      Kołakowski kiedyś "robił w kulturze" więc zafundował Żurawicy kabaret.
      Natomiast ciągle ma ochote zajmować się bezrobotnymi - chce nimi zrobić
      pracowników szpitala. Swoją droga "weteran" "S" mogłby trochę ogledniej się
      wyrażać o chyba też związkowcach.
    • Gość: Maćko z Bogdańca Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.mt.pl 06.05.07, 18:53
      Tobie koleś Krzyżacy nie tylko oko wybili ale i resztki rozumu , jesliś miał to
      coś. Ten dureń Kołakowski, co to lekcji z historii nie potrafił nigdy normalnie
      przeprowadzić -zapytaj uczniów wiadomej szkoły- i kompromitował się przy każdej
      okazji jako, pożal się boże , wicestarosta - jedyne co potrafi to próbować
      wprowadzać terror pod skrzydłami kaczymi. Zyczę ci koleś byś trafił do tego
      szpitala, gdy obecna kadra:lekarze i pielęgniarki wyjadą te kible szorować. To
      typowe dla PiSowców-wziąc głodem pacjentów i personel. Wtedy sie będzie
      rządzić cool bo nikt nie podskoczy.
    • Gość: Gość Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:01
      brawo pracowinicy
    • Gość: Psycholog Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.mt.pl 06.05.07, 19:02
      To na co sobie pozwala niejaki Kołakowski jest naruszaniem podstawowych praw
      obywatelskich i skandalicznym łamaniem prawa! Za to już powinien zabrać sie
      prokurator!
      Apeluję do wszystkich o składanie zawiadomień o podejrzeniu popelnienia
      przestępstwa przez niego!Sama jutro wysłam takie zawiadomienie.
      PS. Politycznie "bardzo mnie cieszy postępowanie" PiSu...panowie, dostaniecie
      niedługo takiego łupnia od ludzi,że będziecie błgać o leczenie w tym szpitalu!
    • Gość: aws Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.160.77.* 06.05.07, 19:03
      dziwię się, że PiS wspiera tego zdrajcę, który zdradzał prawicę nie raz. został
      wicestarostą (jako druga jego kadencja)bo razem z koniuchem dogadali się za
      stołki z PSL.był też w przymierzu prawicy, potem poszedł do Pis-u ale w
      ostatnich wyborach parlamentarnych znów się obraził (że nie ma dobrego miejsca
      na liście) i wystawił swoją listę (startował na senatora). jest chory na władzę.
      popieram protestujących!
    • Gość: loptek Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 83.19.253.* 06.05.07, 21:23
      jurand ty taki sam pajac jestes jak ten nowy dyrektor.drugiego wiekszego pajaca
      od niego to nie ma.on zniszczy ten szpital tak jak wszystko za co sie
      wzioł.popieram tych ludzi co strajkuja-on zniszczy wasze miejce pracy,nie
      poddawajcie sie.
    • klein4400 Dyrektor zablokował konto szpitala 06.05.07, 22:06
      Rzońca to tez kawał sku..syna. Wydaje mu się że pozjadał wszyskie rozumy.
      Dureń, który nie wie o tym że jest durniem.
    • Gość: Przez przypadek Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.177.6.* 06.05.07, 22:39
      Do pracowników szpitala w Żurawicy.
      Opowiem wam pewną bajkę.
      Przez przypadek podsłuchałem w pewnym biurze w Jarosławiu pewną rozmowę.
      Włosy mi sie zjeżyły i spróbuję wam napisać esencję, to co zanotowałem..
      Nowy dyrektor szpitala w towarzystwie panów z pisu a przemysla, jarosławia i
      rzeszowa dyskutowali jak was złamać.
      Nowy dyrektor na już listę do zwolnienia z nazwiskami tych co buntowali.
      Ma zostać zwolnionych 38 osób personelu białego. Nie wiem kto oni są, ale tak
      powiedział.
      Także ma zostać zwolnionych 6 lekarzy i najważniejsza pielęgniarka..
      Także 100 procent kierowników administracji i zastępcy byłego.
      Zostaną wymienieni wszyscy ordynatorzy i chyba macie tam zakonnice, bo też
      siostry przełożone.
      Pozostać z kierownictwa ma tylko technik.
      Nowy dyrektor powiedział że do złamania kmiotków z Żurawicy zastosuje metodę
      Jagiełły.
      Weźmie was głodem tak jak Jagiełło wziął głodem krzyżaków w Malborku. Zabierze
      wam pieniądze. Przestanie płacić pensje. Ma poza tym konia trojańskiego w
      waszym szpitalu i wszystko o was wie.
      Ale jak nastanie to się go szybko pozbędzie bo brzydzi się z natury zdrajcami
      Ci panowie z was drwili i robili sobie podśmiewaj ki. Mówili, że pracownicy
      szpitala wniosą go przez bramę szpitalną na swych ramionach z wieńcem laurowym
      na głowie.
      To by było na tyle. Jeszcze w życiu tyle nie pisałem. Trzymajta się.
    • Gość: FARD Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.177.6.* 06.05.07, 23:06
      Koalicja Ziobrów rośnie w siłę. Obsadza swoją rodziną nawet stanowiska w
      szpitalach, a ponieważ brakuje im już ludzi, ze swoich zaścianków wyjmują
      takich nieudaczników jak ten nowo mianowany dyrektor, nauczyciel historii .
      Jako hutnik zmianowy ze śr. wykształceniem udrażniał piece w Jarosławiu w
      hucie. Aktywista ZSMP, kandydat na I sekretarza partii PZPR w hucie. Nie wiem
      czy należał do PZPR, ale chyba tak, skoro kandydował na I sekretarza.
      Początkowo jak nastała Solidarność organizował masówki, ale z poparciem dla
      towarzysza E.Gierka. Z barwną przeszłością PRR-lowską, były zatwardziały
      komunista ze sztandarem pnie się na stołek dyrektora. Nieważne, że nie ma na
      ten temat zielonego pojęcia.
      Ale o to chodzi, rozpieprzyć, zniszczyć i wetknąć czerwony sztandar na
      zgliszczach. Tak jak niszczyli czerwoni Polskę przez tyle lat po wojnie.
      Tak wicemarszałek Ziobro realizuje ustawę dezubekizacyjneją autorstwa PiS.
      I o ironio, człowieka, który walczył z komuną ze stałka, czerwonego na stołek.
      Naprawdę powinniście się bać tego nowego dyrektora.. On nie zawaha się użyć
      metod przeciwko wam bezwzględnych, stalinowskich metod. Zobaczycie.
    • Gość: Norbi Zrobić porządki w Żurawicy IP: 81.219.30.* 06.05.07, 23:08
      Postkomuniści w szpitalu myślą że mogą wszystko ale zapewne skończy się to
      dyscyplinarkami bo bezczelnośc ludzka też ma granice, których nie można
      przekroczyć. Barket ma przecież prawa emerytalne i własny prywatny gabinet, więc
      dobrze że go oderwali od żłobu.
      • Gość: starski Re: Zrobić porządki w Żurawicy IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 06.05.07, 23:20
        Widac, ze kolega przedmowca dobrze oczytany w tow.Gomolce ("granice, których
        nie można przekroczyć."). Coz mozna powiedziec facecetowi pretendujacemu do
        stanowiska dyr. w szpitalu i wice Ziobrze. Chyba tylko to, ze stanowiska sie ma
        lub nie, funkcje sie sprawuje, lub traci ale twarz ma sie tylko jedna. Tylko,
        watpie czy ci panowie zrozumieja co to znaczy. Brawa dla pracownikow.
        • Gość: gość Re: Zrobić porządki w Żurawicy IP: *.rzeszow.mm.pl 06.05.07, 23:49
          ale tam zadyma,jak można tak z ludzmi postępować
      • Gość: odezwa Re: Zrobić porządki w Żurawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 05:38

Mieszkancy Zurawicy !
        Sptykamy sie dzis na blokadzie bedziemy bronic naszego szpitala!
    • Gość: Argo Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 06:48
      Jurand - jesteś żałośnym przydupasem władzy, nie masz zielonego pojęcia o
      zasadach funkcjonowania szpitala, jak dobry aparatczyk partyjny zawsze będziesz
      właził do dupy partyjnych kolesiów. Po wypowiedziach Ziobry i Kołakowskiego
      można zrozumieć tylko jedno - nie liczy się dla nich zakład - szpital, nie
      liczą się pracownicy, co najgorsze nie liczą się pacjenci - liczy się tylko
      prywata.
      Natomiast rozwiązania siłowe - jest to najlepszy sposób z okresu komuny, Panie
      Ziobro należy wyprowadzić czołgi i suki z armatkami wodnymi na Szpital.
      • Gość: bajt Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.interq.pl 07.05.07, 08:27
        Nie dziw się Jurandowi-nie dość,że jedno oko to jeszcze zez...siłą rzeczy
        wpatrzony w tyłek PiSu
        • Gość: Lech Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.nat.rsk.pl 07.05.07, 08:45
          Wzoruje się na metodach z lat osiemdziesiątych. A co na to "Solidarność"?
    • Gość: patrzałek Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.rzeszow158.tnp.pl 07.05.07, 09:12
      Jedyny sposób, żeby z tym skończyć, to zmiana ordynacji wyborczej na taką,
      która wybranych zmusi do liczenia się z elektoratem. Tylko JOW!
      • Gość: revenant Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 91.192.165.* 07.05.07, 10:14
        Pracownicy szpitala niedajcie się!!! Nie odpuszczajcie jest Was więcej niż tych
        szmat pisowskich. Jeśli teraz pogodzicie się z takim syfem jakim jest koleś
        ziobry to będzie Wasza największa przegrana niestety!!! Pamiętajcie że macie
        jeszcze wolne media TVN POLSAT na TV Rzeszów nie liczcie a napewno nie na
        obiektywne przedstawienie sprawy bo tam kuchciński macza palce jescze, ale to mu
        się kończy na szczęście. PIS pokazuje w swoim buraczanym stylu jakie szmaty i
        ścierwa reprezentuje. PIS to najstraszniejsza zaraza jaka spadła na podkarpacie
        w ostatnim czasie to straszne. Naszczęście lecą debile jak tytanic mam nadzieje
        że po przegranych wyborach nawed smrodu po was nie zostanie i opozycja ze
        zdwojoną siła was wyp......i na ZAWSZE wasze miejsce jest
        mauzoleum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pracownik qwa sam jedż !!! IP: 80.51.180.* 07.05.07, 10:25
      Qwa sam jedż na zachód kible szorować Pucybucie PiS-owski !!!!!!!
    • Gość: rzeszowianka Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.lublin.pl 07.05.07, 14:54
      Matko!myślałam,ze przynajmniej w Rzeszowie jest troche normalności ale
      widze ,że i tutaj PIS ma swoje lepkie macki...nie dajcie sie! brońcie swojego
      dyrektora!
    • Gość: MłERTE Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.mcon.pl 07.05.07, 15:59
      Witam mnie normalnie szlak trafia że taki za przeproszeniem buc jak kułakowski
      bendzie blokował konta szpital a przedewszystkim płace ludzi którzy zapracowali
      wkoncu na to wynagrodzenie.Jednym słowem to jest wszystko koleśiostwo,tak jak
      on to zrobił robiono z komuny,szantażowano ludzi odebraniem płac.Jednym słowem
      w polsce by się przydały nowe wybory bo prawo i sprawiedliwośc to jes jedna
      wielka bujda jakie w tym wszystkim prawo w dalszym ciągu żądzą kolesie i kumple
      partyjni.A co kułakowski niezbudował obwodnicy jarosławia to siup odwołali go z
      wice starostwa jarosławia a teraz koleszki go wpakowali na ciepłą posatke do
      żurawicy on czego się nie czepi to spiepszy.kto mnie popiera niech pisze?
    • Gość: Rzeszowianin Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.177.6.* 07.05.07, 16:10
      Kołakowczyzna-/patrz: kułakowczyzna/, jest to nowe słowo które trafi do
      encykppedii WIEM.
      Oznacza wypieprzyć kogoś ze stołka i zająć jego mniejsce, metodami jak
      najbardziej chamskimi.
      Ziobrowizna-jest to nowe słowo które trafi do encykppedii WIEM.
      Oznacza „kolesiostwo”
      Panie Kołakowski, Putin a przyjemnością udostępni panu biuro do rządzenia
      szpitalem w Moskwie.
      Nikt z tamtąd nie będzie wam czerwonym przeszkadzał.
      Dotyczy to samo pana Ziobry. Z tamtąd z Moskwy też można rządzić sejmikiem
      podkarpackim.
      Tylko wypieprzajcie z Rzeszowa, i nie róbcie mam rzeszowianom wstydu na całą
      Polskę.
      Myślę też, że Jarosławianie są podobnego zdania.
      A tam w szpitalu w Żurawicy nie wygłupiejciesię, wywieźcie czerwone flagi z
      sierpem i młotem, bo chcecie czy nie chcecie, komuna do was wróciła.
      W Przemyślu pewnie już PIS powołał UB-PIS, i jak nie będziecie grzeczni to was
      do lagrów do Czceczenii wywiozą. To, że wam zablokował konta szpitalne i wasze
      pieniądze, to dla waszego dobra. Zamiast pensji dostaniecie kartki na żywność z
      możliwością realizacji w Urzędzie Marszałkowskim naszego miasta, a dla
      wybrańców kapusiów w biurze poselskim PISu w Przemyślu i Jarosławiu.
      • Gość: Marek Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.177.6.* 07.05.07, 18:00
        Popieram takie rozwiązanie.
        Naprawdę dobre.
        Najlepiej będzie jak Putina na tego dyrektora szpitala bractwo Kaczyńskich
        powoła. Tylko nie zgadzam się co do tych lagrów w Czeczenii, lepiej ich na
        Syberię wysłać. Jak pan Kołakowski zabrał wam pieniądze to już ich nie
        zobaczycie. Na pemno cały sejmik i urząd marszałkowski balowali przez ten
        wikend za nie. Że dzisiaj tam do was nie przyjechał to naturalne. Po prostu
        leczył kaca.
      • Gość: Jarosławianka Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.177.6.* 07.05.07, 18:31
        Jestem z Jarosławia. To się w głowie nie mieści, że ja na te kreatury z PISu
        głosowałam. Żeby wyrzucić bardzo dobrego dyrektora, bo na jego stołek miał chęć
        jakiś tam bubek z PISu to tylko w naszym Rzeszowie jest możliwe.
        Władze z PISu, nie te z Rzeszowa, ale z Warszawy, zamknijcie już ten kabaret,
        i cofnijcie tą niefortunną decyzję. Nie ośmieszajcie się tak bardzo.
        Niech ten stary dyrektor wróci na swoje stanowisko, a tych dwóch panów
        przenieście gdzieś w głąb Polski, byle daleko od Rzeszowa.
        Zwalczacie czerwonych, a wasze metody są jeszcze gorsze od nich.
        Gdybym teraz miała głosować, to sto razy bardziej wolałabym głosować na
        czerwonych, niż na was. Czerwoni mieli przynajmniej twarz, a wy jej nie macie.
    • Gość: T-72 Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.debica228.tnp.pl 07.05.07, 16:13
      Dobrze wam tak. Głosujcie dalej na PiS.
    • Gość: Jarosławianka Dyrektor zablokował konto szpitala IP: 82.177.6.* 07.05.07, 18:32
      Jestem z Jarosławia. To się w głowie nie mieści, że ja na te kreatury z PISu
      głosowałam. Żeby wyrzucić bardzo dobrego dyrektora, bo na jego stołek miał chęć
      jakiś tam bubek z PISu to tylko w naszym Rzeszowie jest możliwe.
      Władze z PISu, nie te z Rzeszowa, ale z Warszawy, zamknijcie już ten kabaret,
      i cofnijcie tą niefortunną decyzję. Nie ośmieszajcie się tak bardzo.
      Niech ten stary dyrektor wróci na swoje stanowisko, a tych dwóch panów
      przenieście gdzieś w głąb Polski, byle daleko od Rzeszowa.
      Zwalczacie czerwonych, a wasze metody są jeszcze gorsze od nich.
      Gdybym teraz miała głosować, to sto razy bardziej wolałabym głosować na
      czerwonych, niż na was. Czerwoni mieli przynajmniej twarz, a wy jej nie macie.
    • Gość: rewolka blokować do skutku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:48
      Drodzy państwo. Poprzyjmy załogę. Z tego co wiem obecny dyrektor musi jutro
      opuścić szpital. Proponuję o 8.00 rano zbiórkę przed bramą szpitala. Wesprzyjmy
      załoge i pokażmy ludziom pokrju kołakowskiego, ziobry i sosny gdzie ich
      miejsce. niech piecowy pali w piecu, historyk po sn uczy w przedszkolu a lekarz
      niech pracuje w szpitau. Nie dopuśćmy do tego by TA PATOLOGIA stała się w
      naszym kraju normalką. dzisiaj szpitale w żurawicy przemyślu i kolejowy spzoz
      ze sportowej a jutro nawet stanowisko sprzątaczki będzie obsadzane prze ludzi
      ich pokroju. nie dajmy się.
    • Gość: Janusz Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.centertel.pl 12.05.07, 21:56
      no i dobrze
    • Gość: dyrektor Re: Dyrektor zablokował konto szpitala IP: *.centertel.pl 14.05.07, 17:38
      mialem do tego prawo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka