Gość: MC IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 10.05.07, 19:36 Do podziemia to chyba schodzic po schodkach a nie wchodzic...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kjk Remont rynku przekroczył półmetek IP: *.rzeszow.mm.pl 10.05.07, 20:32 Ferenc i jego koledzy nie musząsię podlizywać w gazecie - i tak sprawa Hotelu zgasi te "gwiazdy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz "dzięki czemu nie schodząc w dół" IP: *.hwlochner.com 10.05.07, 20:43 "...dzięki czemu nie schodząc w dół...". To jest perelka dopiero. Mam pytanie do autora tekstu. Czy mozna zchodzic w gore? Pewnie nie. Wiec nie pisac mi prosze masla maslanego wielce edukowana osobo. To podstawy polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: "dzięki czemu nie schodząc w dół" 10.05.07, 20:47 Odczep się pan od redaktora, to jest poprawnie napisane tak samo jak wyrażenia typu "większa połowa" - nawet sam Bralczyk powiedział że można tak mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Remont rynku przekroczył półmetek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:09 Nie ma sukcesików to się rozbabrany od miesięcy rynek usłużnym dziennikarzom pokazuje. Wspomnę tylko, że przetarg na jego remont też trwał miesiące. Do bani ten prezes spółdzielni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Bracia i Siostry IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 10.05.07, 22:26 Nie kłóćcie się o " pierdoły ". Chodzi głównie o to, żeby w naszym mieście odtworzyć jeszcze jedną pamiątkę z przeszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.ipt.aol.com 11.05.07, 00:01 Wielce się chwali Panu Prezydentowi Tadeuszowi naszemu iż dba o place, skwery i elewacje i bardzo mnie cieszy piękniejący Rzeszów, ale obawiam się że nawet najgrubsza warstwa nowej farby nie przykryje wyłażącego spod niej starego dziadostwa: indolencji, korupcji i interesiarstwa Ferenca i Fiołkowatej rady miasta, które to niniejsza banda uskutecznia w związku z inwestycją pod Hotelem Rzeszów. Ferenc pomimo kilku niezłych posunięć jest niestety obiektywnie rzecz biorąc zwykłym dyletantem potrafiącym jedynie lepić dziury klejem wysępionym od wujka z UE. Chwała mu za to ale jego ogólny brak programu, wizji rozwoju oraz poczucia estetyki, a także kryminogenne związki z przestępcami typu Podkulski, sprawiają że dla każdego myślącego Rzeszowianina osoba naszego prezia nie powinna być żadnym powodem do dumy. Ot następny stary filister-kombinator o mentalności ciecia. Taka jest niestety prawda. Piewcom "osiągów" Tadeusza dziękuję z góry za infantylne wynurzenia małego Kazia po dużym piwku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 11.05.07, 00:30 kazdy kto pluje na Tadeusza Ferenca jest totalnym bezmozgowcem.takich bezmozgowcow powinno sie z tego miasta wygonic na zbity pysk.sa chetni czy mam wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiley Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 11.05.07, 00:31 Ja pie.. co to za podejscie czlowieku? Cenzure bedziesz wprowadzac? Są lepsi samorządowcy od Tadzia więc nie rób z niego jakiegoś Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.krak.tke.pl 11.05.07, 02:44 Jacy? Nie twierdzę, że TF jest moim idolem największym ale w porównaniu z innymi on przynajmniej coś zrobił konkretnego dla miasta(i chwała mu za to) a nie ogranicza się do honorowego patronatu koncertów w filharmonii. Pokaż mi palcem tych ,,lepszych'' samorządowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smiley Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 11.05.07, 02:52 Wojciech Szczurek (Gdynia), Rafał Dutkiewicz (Wrocław), Paweł Adamowicz (Gdańsk), Michał Zaleski (Toruń). Zobacz jaki boom przeżywają tamte miasta, u nas tylko nowe galerie lokalnego biznesmena. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) 11.05.07, 09:43 MC a ty co tak bronisz Tadeusza? Zachowuj jak na kulturalnego rozmowce przystało. Jeszcze odrobine krytyki nikomu nie zaszkodzilo. Moze zaczniesz odemnie skoro szukasz chetnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Psychol [...] IP: *.ipt.aol.com 11.05.07, 14:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.05.07, 08:24 Pełne poparcie, nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Remont rynku przekroczył półmetek 11.05.07, 10:52 a w Nowinach fotki łopat podpierających pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś