Dodaj do ulubionych

Remont rynku przekroczył półmetek

IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 10.05.07, 19:36
Do podziemia to chyba schodzic po schodkach a nie wchodzic...;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kjk Remont rynku przekroczył półmetek IP: *.rzeszow.mm.pl 10.05.07, 20:32
      Ferenc i jego koledzy nie musząsię podlizywać w gazecie - i tak sprawa Hotelu
      zgasi te "gwiazdy"
    • Gość: janusz "dzięki czemu nie schodząc w dół" IP: *.hwlochner.com 10.05.07, 20:43
      "...dzięki czemu nie schodząc w dół...".

To jest perelka dopiero. Mam pytanie do autora tekstu. Czy mozna zchodzic w
      gore? Pewnie nie. Wiec nie pisac mi prosze masla maslanego wielce edukowana
      osobo. To podstawy polszczyzny.
      • cool_kid Re: "dzięki czemu nie schodząc w dół" 10.05.07, 20:47
        Odczep się pan od redaktora, to jest poprawnie napisane tak samo jak wyrażenia
        typu "większa połowa" - nawet sam Bralczyk powiedział że można tak mówić.
    • Gość: kl Re: Remont rynku przekroczył półmetek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 21:09
      Nie ma sukcesików to się rozbabrany od miesięcy rynek usłużnym dziennikarzom
      pokazuje. Wspomnę tylko, że przetarg na jego remont też trwał miesiące. Do bani
      ten prezes spółdzielni!
    • Gość: Kaźmirz Bracia i Siostry IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 10.05.07, 22:26
      Nie kłóćcie się o " pierdoły ". Chodzi głównie o to, żeby w naszym mieście
      odtworzyć jeszcze jedną pamiątkę z przeszłości.
    • Gość: Dr Psychol Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.ipt.aol.com 11.05.07, 00:01
      Wielce się chwali Panu Prezydentowi Tadeuszowi naszemu iż dba o place, skwery i
      elewacje i bardzo mnie cieszy piękniejący Rzeszów, ale obawiam się że nawet
      najgrubsza warstwa nowej farby nie przykryje wyłażącego spod niej starego
      dziadostwa: indolencji, korupcji i interesiarstwa Ferenca i Fiołkowatej rady
      miasta, które to niniejsza banda uskutecznia w związku z inwestycją pod Hotelem
      Rzeszów.
      Ferenc pomimo kilku niezłych posunięć jest niestety obiektywnie rzecz biorąc
      zwykłym dyletantem potrafiącym jedynie lepić dziury klejem wysępionym od wujka
      z UE. Chwała mu za to ale jego ogólny brak programu, wizji rozwoju oraz
      poczucia estetyki, a także kryminogenne związki z przestępcami typu Podkulski,
      sprawiają że dla każdego myślącego Rzeszowianina osoba naszego prezia nie
      powinna być żadnym powodem do dumy. Ot następny stary filister-kombinator o
      mentalności ciecia. Taka jest niestety prawda. Piewcom "osiągów" Tadeusza
      dziękuję z góry za infantylne wynurzenia małego Kazia po dużym piwku :)))
      • Gość: MC Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 11.05.07, 00:30
        kazdy kto pluje na Tadeusza Ferenca jest totalnym bezmozgowcem.takich
        bezmozgowcow powinno sie z tego miasta wygonic na zbity pysk.sa chetni czy mam
        wybrac?
        • Gość: Smiley Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 11.05.07, 00:31
          Ja pie.. co to za podejscie czlowieku? Cenzure bedziesz wprowadzac? Są lepsi
          samorządowcy od Tadzia więc nie rób z niego jakiegoś Boga.
          • Gość: a Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.krak.tke.pl 11.05.07, 02:44
            Jacy?
            Nie twierdzę, że TF jest moim idolem największym ale w porównaniu z innymi on
            przynajmniej coś zrobił konkretnego dla miasta(i chwała mu za to) a nie
            ogranicza się do honorowego patronatu koncertów w filharmonii.
            Pokaż mi palcem tych ,,lepszych'' samorządowców.
            • Gość: Smiley Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 11.05.07, 02:52
              Wojciech Szczurek (Gdynia), Rafał Dutkiewicz (Wrocław), Paweł Adamowicz
              (Gdańsk), Michał Zaleski (Toruń). Zobacz jaki boom przeżywają tamte miasta, u
              nas tylko nowe galerie lokalnego biznesmena.
        • huskyman Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) 11.05.07, 09:43
          MC a ty co tak bronisz Tadeusza? Zachowuj jak na kulturalnego rozmowce przystało. Jeszcze odrobine krytyki nikomu nie zaszkodzilo. Moze zaczniesz odemnie skoro szukasz chetnych?
        • Gość: Dr Psychol [...] IP: *.ipt.aol.com 11.05.07, 14:04
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ambro Re: Ładnie Tadziu ładnie ... :))) IP: *.multimo.gtsenergis.pl 11.05.07, 08:24
        Pełne poparcie, nic dodać nic ująć.
    • olias Re: Remont rynku przekroczył półmetek 11.05.07, 10:52
      a w Nowinach fotki łopat podpierających pracowników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka