kaga6 19.05.07, 18:58 Cześć!!! Nie wiecie gdzie można kupić wózek głęboki w okolicach Łańcuta? Znacie jakieś hurtownie, sklepy z akcesoriami dla maluszków? Dziękuję za pomoc :> Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2613 Re: Gdzie kupić wózek w Łańcucie? 20.05.07, 20:39 w Rzeszowie na ul. Okulickiego (obok Reduty) jest hurtownia Mieszko,jest tam najwiekszy wybor akcesoriow dzieciecych,ja tam wszystko kupowalam Odpowiedz Link Zgłoś
moni-30 Re: Gdzie kupić wózek w Łańcucie? 21.05.07, 08:25 Witaj. W Kraczkowej po drodze z Lańcuta do Rzeszowa jest duża hurtownia Sezam. Podobno niedroga. Znajomy kupował tam fotelik dla dziecka. W Rzeszowie jest wspomniana wyzej w poście hutrownia Mieszko (bardzo duzy wybór akcesoriów). Na ulicy Krakowskiej za stacją paliw a przed Lidlem jest Maja(wybór mniejszy niż w Mieszku). w Centrum Handlowym Respan są 2 sklepy Pinokio na piętrze i gdzieś na parterze (nazwy nie pamiętam).Mysle że w sklepie mozna poogladać a zamówić i kupić w sklepie internetowym lub na allegro . Koszt dostawy nie jest duży i wychodzi duzo taniej niż w normalnym sklepie. Szukałam tak fotelika samochodowego dla mojego syna . Odpowiedz Link Zgłoś
anulka-m6 Re: Witaj Kega!! 26.05.07, 19:06 Przepraszam za wyzsze odp, cos mi sie poklikalo niechcący ;/ W Łancucie ja widziałam w 2 sklepach wózeczki ale dosłownie po 2 sztuki. Jeden koło banku PKO BP jak idziesz w strone szkoły zaraz na rogu jest sklep z art dziecięcymi.Jest to filia sklepu w Kraczkowej,ten sam właściciel. Drugi sklep na ul Podwale jak jedziesz z centrum miasta w strone stawu browarnego jest sklep z art, dziecięcymi obok popierniczego, ale tam tylko 2 wózki sa. Ogólnie rzecz biorąc to objechałam cały Rzeszów i powiem tak: - w Kraczkowej najniższe ceny - w mieszku dosc duży wybór, - a do tej Maji to niewarto było wedłóg mnie jechac - w Respanie również duży wybór, ceny nawet dobre Ja jeszcze na nic sie nie zdecydowałam, rodzice moi do Stolicy pojechali i moze jak znajda taki jak mi sie podoba to kupia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
caro19 Re: Gdzie kupić wózek w Łańcucie? 30.05.07, 11:43 Njlepiej pojedz do Sezamu w Kraczkowej-wspomnianego powyzej. Niskie ceny, miła obsługa. Do mIeszka nie ma co jechać, fakt duzy wybór, ale obsługa do bani totalnie.Można pooglądać i kupić taniej na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś