Dodaj do ulubionych

Rzeszów - Bristol

24.05.07, 12:16
Jak w temacie od 7 listopada z Jasionki Ryanair poleci do Bristolu. Jest to
już albo dopiero 3 destynacja z Rzeszowa.
Obserwuj wątek
    • Gość: res Re: Rzeszów - Bristol IP: *.nm.e-zet.pl 24.05.07, 22:51
      nie wiem czy więcej ludzi z RZE nie lata w ierunku Manczesteru czy Liverpoolu,
      no ale zobaczymy, oby przetrwało
    • Gość: tomerskn Re: Rzeszów - Bristol IP: *.krak.tke.pl 25.05.07, 09:13
      Boze,

Gdyby nie ten koles z Rynaair-a to dalej stalyby w tej Jasionce rozklekotane
      Antki i wszyscy czekaliby na zgon tego lotniska.
      Dobrze,ze przynajmniej on jeszcze wierzy w to lotnisko i odpala Bristol.
      • Gość: eh Re: Rzeszów - Bristol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:13
        szkoda ze znowu wyspy :/ i szkoda ze znowu ryan - niema konkurencji bilety
        drozsze :/

nie kazdy lata do roboty - ja bym chciał poleciec do Madrytu , Rzymu czy
        Paryza :/ a tu lipa do krk trzeba jezdzic :/ (albo KTW ) ;/
        • wirtualnelotnisko Re: Rzeszów - Bristol 26.05.07, 11:31
          No niestety póki co ludzie prędzej do pracy latają niż do miast gdzie można coś
          zwiedzić. Sam musiałem dojechać do Krakowa jak leciałem ze Skyeurope do Rzymu.
          Ale nie wiem ile w tym prawdy ale Ryan wciąż myśli akurat o Ciampino z Rzeszowa.
          A Bristol został kolejną bazą Ryana i dlatego akurat tam polecimy z Jasionki.
    • Gość: rs Re: Rzeszów - Bristol IP: *.nm.e-zet.pl 26.05.07, 12:52
      jak na razie Ryanair nie idą kierunki inne niż wyspiarskie: likwidacja HHN z
      RZE i KRK, Mediolan z Wrocławia kasują także i Sztokcholm z Gdańska. Tak więc
      myślę, że Rzym z FR na razie z RZE jest niemozliwy ciężko będzie im zapełnić
      189 miejscowy samolot, ale już Centralwings spokojnie mógłby wejsc na tą trasę.
      • Gość: ja Re: Rzeszów - Bristol IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 26.05.07, 13:10
        Może niekoniecznie, loty do Rzymu raz w tygodniu albo raz na dwa byłby
        zapełnione. Wiele osób podróżuje z Rzeszowa i okolic tam. Tym bardziej
        korzystali by z Jasionki goście z Lublina bo do Krakowa mają o wiele dalej niż
        do Rzeszowa :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka