Dodaj do ulubionych

W Medyce przemycali za łapówki

04.07.07, 15:11
Czyli karuzela kręci się dalej, Medyka, Korczowa, Krościenko a potem od
początku. Tylko rzecznicy się zmieniają , zapewniając nas za każdym razem że
to się nie powtórzy. A jednak ciągle się powtarza, i będzie powtarzać dotąd
aż takie zachowania nie będą potępiane w tych służbach. Na razie ciągle jest
jak w tym porzekadle - kto przy czym robi, ten z tego zyje.
Obserwuj wątek
    • Gość: przemyślak Re: W Medyce przemycali za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:21
      Co ty mój poprzedniku pleciesz, rzecznicy się właśnie nie zmieniają, np. pani
      Elżbieta Pikor to stara rzeczniczka, postawić ja na przejście niech troche
      popracuje na pierwszej lini, bedzie jej łatwiej oceniać i wypowiadć sie na
      temat tej służby
      • Gość: Witek Re: W Medyce przemycali za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:23
        przejście w Medyce jest skorumpowane tak jak cała słuzba celna w Polsce
        • Gość: ........... Re: W Medyce przemycali za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 07:42
          cała służba celna jest skorumpowana ??? ciekawe czy ty tam pracujesz ....pewnie
          jesteś w berecie i walczysz z "układami"..pielęgniarki prowadzą polityczny
          strajk,lekarze to złodzieje itd i cała służba celna to złodzieje ....tylko ci w
          beretach to jedyni uczciwi..ha,ha
    • Gość: nowy dom W Medyce przemycali za łapówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:31
      Buduję nowy dom.
      Na jedno miejsce kilka podań?
      Ja muszę tam pracować......
      Jak to załatwić?
    • Gość: Kowalski W Medyce przemycali za łapówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:34
      Łapówki?
      W Medyce?
      Niemożliwe.
      • Gość: KJU Re: W Medyce przemycali za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 12:42
        MOZLIWE.Brali kase wszyscy po kolei ktorzy tam jeszcze zostali.
    • Gość: kolo Re: W Medyce przemycali za łapówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 21:38
      straszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka