Gość: megi85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:03 Mam pytanie czy ktoś pracował w sklepie vero moda lub podobnych sklepach odzieżowych w Rzeszowie? Jak tam jest z zarobkami? Gdzie najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milagros Re: praca w vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:17 a gdzie ten sklep jest?a powiedz mi jaka jest szansa pracy w rzeszowie w sklepie odziezowym?wszedzie chcą z doświadczeniem.nawet do szmateksu.co z tego ze so ogloszenia w galerii czy w grafice ze przyjmą do pracy do sklepu.zbierajo ogloszenia a pozniej pewnie sie ich pozbywają.jest wielu mlodych ludzi co nie majo doswiadczenia.a praca w sklepie odziezowym to nic trudnego.więc drodzy pracodawcy dajcie szanse pracy takiej osobie co nie ma doświadczenia a nie takiej co zrezygnowala z jednego sklepu i przyszla do drugiego.organizują spotkania, przeprowadzajo rozmowy a i tak dalej nie zatrudniają bo czekają na księżniczke z bajki.nie każdy musi być śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milagros Re: praca w vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:21 jesli chodzi o zarobki to kokosów pewnie nie dają i to trzeba pracować w weekendy.ale myśle ze kto chce pracowac to i w weekendy bedzie pracował( oczywiscie nie w każdą niedzielę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winiarz Re: praca w vero moda IP: 84.38.160.* 16.07.07, 09:58 Gość portalu: milagros napisał(a): > (...) nie zatrudniają bo czekają na > księżniczke z bajki. > nie każdy musi być śliczny. Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak. Poszukaj pracy w sklepie z winem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: praca w vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:00 Najlepiej z tego co wiem pracuje sie w H&M- TRZEBA miec kilka dni w tygodniu wolnego (minimum 2) i czesto wypada to w jakis weekendowy dzien. Wyrabia się około pół etatu a płaca lepsza niż w innych sklepach gdzie zapitala się cały. Tylko to, że ta praca to nic trudnego to nieporozumienie bo to nie tylko składanie bluzek-tam sie biega. Wiem bo słyszsłem od koleżanki(dostawy, rozładować przymierzalnie, poskładać bajzel jaki ludzie robią, kasa i inne sprawy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabela Re: praca w vero moda IP: 217.17.33.* 28.07.07, 23:01 Witam, Ja pracuje w Vero Moda. Jest naprawde super. zarobki w porządku, możliwość dodatkowych premii. Niepowtarzalny klimat. Firma z tradycjami, opierająca sie na zaufaniu. Możliwość awansu-ja jestem w trakcie szkolen by awansowac... Dodam że nie jestem super atrakcyjna, taka przeciętna brunetka, bez wcześniejszego doświadczenia w tej branży. w tej firmie liczy sie efektywność, ale nie ma większego nacisku ze strony firmy. żeby pracowac w Vero trzeba kochać vero :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś