Dodaj do ulubionych

praca w vero moda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:03
Mam pytanie czy ktoś pracował w sklepie vero moda lub podobnych sklepach
odzieżowych w Rzeszowie? Jak tam jest z zarobkami? Gdzie najlepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: milagros Re: praca w vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:17
      a gdzie ten sklep jest?a powiedz mi jaka jest szansa pracy w rzeszowie w
      sklepie odziezowym?wszedzie chcą z doświadczeniem.nawet do szmateksu.co z tego
      ze so ogloszenia w galerii czy w grafice ze przyjmą do pracy do sklepu.zbierajo
      ogloszenia a pozniej pewnie sie ich pozbywają.jest wielu mlodych ludzi co nie
      majo doswiadczenia.a praca w sklepie odziezowym to nic trudnego.więc drodzy
      pracodawcy dajcie szanse pracy takiej osobie co nie ma doświadczenia a nie
      takiej co zrezygnowala z jednego sklepu i przyszla do drugiego.organizują
      spotkania, przeprowadzajo rozmowy a i tak dalej nie zatrudniają bo czekają na
      księżniczke z bajki.nie każdy musi być śliczny.
      • Gość: milagros Re: praca w vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 15:21
        jesli chodzi o zarobki to kokosów pewnie nie dają i to trzeba pracować w
        weekendy.ale myśle ze kto chce pracowac to i w weekendy bedzie pracował(
        oczywiscie nie w każdą niedzielę)
      • Gość: winiarz Re: praca w vero moda IP: 84.38.160.* 16.07.07, 09:58
        Gość portalu: milagros napisał(a):

> (...) nie zatrudniają bo czekają na
        > księżniczke z bajki.
        > nie każdy musi być śliczny.

Nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak.
        Poszukaj pracy w sklepie z winem ;-)
    • Gość: rena Re: praca w vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:00
      Najlepiej z tego co wiem pracuje sie w H&M- TRZEBA miec kilka dni w tygodniu
      wolnego (minimum 2) i czesto wypada to w jakis weekendowy dzien. Wyrabia się
      około pół etatu a płaca lepsza niż w innych sklepach gdzie zapitala się cały.
      Tylko to, że ta praca to nic trudnego to nieporozumienie bo to nie tylko
      składanie bluzek-tam sie biega. Wiem bo słyszsłem od koleżanki(dostawy,
      rozładować przymierzalnie, poskładać bajzel jaki ludzie robią, kasa i inne
      sprawy)
      • Gość: izabela Re: praca w vero moda IP: 217.17.33.* 28.07.07, 23:01
        Witam,
        Ja pracuje w Vero Moda. Jest naprawde super. zarobki w porządku, możliwość
        dodatkowych premii. Niepowtarzalny klimat. Firma z tradycjami, opierająca sie
        na zaufaniu. Możliwość awansu-ja jestem w trakcie szkolen by awansowac... Dodam
        że nie jestem super atrakcyjna, taka przeciętna brunetka, bez wcześniejszego
        doświadczenia w tej branży. w tej firmie liczy sie efektywność, ale nie ma
        większego nacisku ze strony firmy. żeby pracowac w Vero trzeba kochać vero :)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka