Dodaj do ulubionych

Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze !!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 13:09
Witajcie .

Jesli podobnie jak ja zdawaliście egzamin w lipcu i czujecie sie
poszkodowani tym nieporozumieniem prosze o kontakt na maila do
mnie . W grupie sila . Zlozymy zbiorowy pozew do sadu

mrberg@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tak trzeba Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 14:35
      Wreszcie właściwa reakcja.Gratuluję odpowiedniej reakcji na oszustwo. Przecież
      macie już wyższe wykształcenie, okupione pracą i ciężko zarobionymi pieniędzmi.
      Nie można w ten sposób dać się traktować. Jakiś niedouczony plagiator burmistrz
      nie może was w ten sposób poniewierać. Brak zdecydowanej reakcji oznacza zgodę
      na takie postępowanie.
      • Gość: życzliwy Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:46
        Znam ludzi którzy pracują na WSSG i myślę że oni też powinni zrobić to samo co studenci. Za ten stres i upokorzenia, których doznali powinni sie odpłacić "pięknym za nadoble". Panowie z zarządu spółki Z. Stachowski i K. Szczepański nie liczą się z ludzmi. Oszukać, sponiewierać i zniszczyć - to był ich cel. Za to pracownicy WSSG powinni ich pozwać do sądu. Był przecież tam mobinng, straszenie, obrażanie, odwoływanie z funkcji ( np.prorektor), były ponoć włamania do komputerów i itp. Nie chodzi o to aby się mścić ale o to aby winni zostali ukarani.
        • Gość: LEXUS Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 17:49
          nie pozwolimy sobie na takie traktowanie .

Panowie właściciele będą mieli założone sprawy w Sądzie .
          Powództwo cywilne . Nie pozwolimy by robiono z nas idiotów .
          Tym razem to my zrobimy idiotów z nich
          • Gość: ciekawy Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:13
            Jak sobie wyobrażasz ten protest?
            • Gość: konrad Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:36
              Kiedy pod końec lat siedemdziesiątych rozpoczynałem prace w Tyczynie
              z wyższym wykształceniem było nas pare osób.
              Boze jak sie ciesze że dzisiaj o status wykształciucha w rolniczej
              gminue Tyczyn upomina się kilkaset osób.

• Gość: lexus Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.mtnet.com.pl 12.08.07, 23:45
              transparenty...petycje....media....poomidory i jajka
    • Gość: coyot Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 08:43
      zgadzam sie , brawo , co to ma znaczyć,

mnie obrona licencjata czeka w marcu, ciekawe czy ta uczelnie
      jeszcze tyle wytrawa
      • Gość: Gość Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:46
        Taki los jaki macie sami sobie zgotowaliście przecież było wiadomo wszem i wobec że komisja i rektor p.o. to samozwańcy i bez prawnie przebywają na terenie uczelni. Jeśli ktoś miał trochę oleju w głowie to przełożył sobie obronę na wrześień.
        • Gość: Gość Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:53
          A teraz wielkie płacze na forach internetowych. Jest oczywistą rzeczą że musicie sie bronic bo to co było wcześniej to można to nazwać pogawędką w klubie towarzyskim. Inni studenci kończąc studia mają trochę oleju w głowach a w najwyraźniej nie. Skoro gdy było wiadomo że obrona jest nielegalna to po co się trudzić.
          • Gość: Gość Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 10:00
            I jeszcze jedno kogo wy macie zamiar pociągnąć do odpowiedzialności. Przecież osoby przed którymi się broniliście to grupka samozwańców bez prawa przebywania na uczelni. Przecież nie możecie złożyć wniosek do sądu przeciw uczelni ponieważ osoby przed którymi zdawaliście w żaden sposób nie byli związani z uczelnią. To rektor samozwaniec ich przecież powołał. To tak jak bym ja miał się bronić i broniłbym się przed dowolną grupką osób bo oni twierdzą że są władzą tej uczelni. Owszem można ale po choler.... chyba że tak dla rozgrzewki - na tak czemu nie.

Pozdrawiam
            • Gość: LEXUS Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.mtnet.com.pl 13.08.07, 18:34
              daj spokój sobie i tym chorym dywagacjom.... skąd ja mogłem wiedzieć
              czy samozwańczy czy nie ... nie było mnie kilka tygodni w kraju...
              przyleciałem specjalnie na obronę ...

pozwę wszystko i wszystkich jeśli nie dostane tego, co mi się
              należy.. i w szerokeij dupencji mam czy rektorem był stachowski ,
              zelazny czy klodkowski .....

ja swój egzamin zdałem a ty mi wal tutaj textami o oleju...

olej to ja mam ale w szafce w kuchni..

w głowie zupełnie coś innego/
            • Gość: Piotrek Re: Apel do poszkodowanych w Tyczynskiej aferze ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:02
              Takich cwaniaczków jak ty to jest pełno, mamusia im w gazecie
              przeczytała co sie stało i teraz innych pouczaja. Pozdrawiam i
              ściskam cieplutko :D
              • Gość: Sympatyk Re: Trudny problem IP: *.nat.rsk.pl 22.08.07, 12:24
                To trudny problem.
                Zdałeś egzamin, ale nie masz dyplomu. Nikt nie zmusi rektora do
                podpisania dyplomu, jeśli uznał (a tak wynika z jego oświadczenia,
                że komisja egzaminacyjna została powołana niezgodnie z prawem.
                • Gość: Szymon Re: Trudny problem IP: *.server4you.de 22.08.07, 12:41
                  Wszem i wobec było wiadomo że obrony są nielegalne - więc kto miał trochę
                  zdrowego rozsądku to przełożył obronę na wrzesień. A tera nie płacze na forach
                  internetowych.
                  • Gość: student Re: Trudny problem IP: *.ostnet.pl 22.08.07, 13:09
                    Płakać powinien nielegalny p.o. rektor WSSG w Tyczynie itd.
                    Przekroczył uprawnienia, a za to w państwie prawa odpowiada się
                    przed sądem. To są elementy prawa z I roku socjologii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka