Gość: tom IP: *.intertele.pl 11.07.03, 20:29 Co to za stacja z Rejtana 69? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.visp.energis.pl 11.07.03, 20:54 rejtana 69 to oczywiście E. Leclerc. Miłego tankowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORLEN CHRZCI Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.man.rsk.pl 12.07.03, 14:36 Gość portalu: lukas napisał(a): > rejtana 69 to oczywiście E. Leclerc. > Miłego tankowania Tam jest paliwo z ORLEN PETROTANK, przecież Leclerc nie ma wlasnego paliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysafor Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 16:54 Gość portalu: ORLEN CHRZCI napisał(a): > Gość portalu: lukas napisał(a): > > > rejtana 69 to oczywiście E. Leclerc. > > Miłego tankowania > > Tam jest paliwo z ORLEN PETROTANK, przecież Leclerc nie ma > wlasnego paliwa!!! Ale ma wodociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbu Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 23:05 LECLERC chwali sie że bierze paliwo z ORLENU, nowa stacja i juz chrzczą? czy to aby nie ORLEN.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: Problemy z normami paliwowymi - ORLEN PETROTANK IP: *.man.rsk.pl 12.07.03, 14:45 Gość portalu: marbu napisał(a): > LECLERC chwali sie że bierze paliwo z ORLENU, nowa stacja i juz > chrzczą? czy to aby nie ORLEN.... To ORLEN PETROTANK, wszedzie gdzie oni sprzedaja paliwo byly problemy (Widelka - tez jest na liscie). Pewnie dlatego sa numerem jeden na liscie 100 najbogatszych firm na podkarpaciu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość niezły Re: Problemy z normami paliwowymi - ORLEN PETROTA IP: 213.77.14.* 14.07.03, 09:28 Gosciu w Widełce ORLEN PT stacja jest w porządku sprawa dotyczy innej stacji z tej miejscowości zobacz na stronę RadiaZet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 23:26 Interesuje mnie Widełka. Czyżby to była hurtownia PETROTANK? Aż powiało grozą, bo niedawno w tej firmie aresztowano grupę właścicieli, którzy mieli jeszcze inne grzeszki na sumieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Problemy z normami paliwowymi IP: rubis:* / 192.168.0.* 11.07.03, 23:54 juz wiecej nie tankuje na WATKEMIE!!! zlodzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Problemy z normami paliwowymi IP: Proxy:* 12.07.03, 13:10 poszę sprawdzić stacje w Domaradzu. Po ostatnim tankowaniu miałam kłopoty z silnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dario CO to za stacja na wyzwolenia?? PKS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.03, 14:39 CO to za stacja na wyzwolenia?? PKS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: CO to za stacja na wyzwolenia?? PKS? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 10:22 Na Wyzwolenia 4 jest stacja paliw MAVI.Prowadzi ją mój syn.Jest to bardzo zdolny,młody człowiek,ale ktoś ciągle rzuca mu kłody pod nogi bo zazdroszczą mu nowego samochodu (czarny NISSAN PRIMERA).Trzeba przecież jakoś wiązać koniec z końcem,a w końcu te kilka kropel wody ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Maryjan Re: CO to za stacja na wyzwolenia?? PKS? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 12:47 Maryjan, gdzie Twoja etyka zawodowa. Ty słyniesz z przekretów wiec jabłko nie spadło daleko od jabłoni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: Problemy z normami paliwowymi IP: 213.77.91.* 12.07.03, 14:48 Czy aby na pewno Rejtana 69 to E'Leclerc? Nie jestem z Rzeszowa i nie wiem ale czy to nie przypadkiem Statoil - niech ktoś to sprawdzi na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.zus.pl 12.07.03, 16:11 Oczywiście że nie jest to Statoil, Z zestawienia widać że wszystkie (obydwie) stacje Watkem to jeden wielki przekręt! Sam się na nich przejechałem i to na LPG - tak więc o etylinie lepiej nie myśleć!!! Po prostu Facet który to trzyma to jeden wielki złodziej i naciągacz powinien siedzieć juz dawno!!! Co do Widełki... Tak to jest stacja Petrotanku czyli tejże "rozlewni" i panów którzy bodajrze albo siedzą albo mają postawione zarzuty o przekręty, tak że łatwo by można które stacje są trefne napewno, a no te które biora paliwko z Widełki a jest ich od groma :(((((( Obawiam się tylko jednego gyby skontrolowano WSZYSTKIE stacje okazało by się że żadna niesspełnia norm .... i ludzie się boją biopaliwa.... gdyby tak przestrzegać norm iprzy jego produkcji i kontrolować stacje to okazało by się że paliwa są znacznie lepszej jakości niż teraz :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafcio Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.pul.tke.pl 12.07.03, 17:36 Jak takie numery sa z normalnym paliwem , to co dopiero będzie jak w dystrybutorach bedzie paliwo z biokompnentami!!! Przecież tu dopiero moga byc przekręty - przekraczanie norm to będzie normalka( wydaje mi się). A co do leclerka - faktem jest , że z ich paliwem cos było nie tak. Skusiła mnie niska cena, więc zatankowałem do pełna( u nich litr był nawet 10 gr tańszy niz na sąsiedniej BP, gdzie zawsze tankowałem). Samochód stał sie strasznie mułowaty! Zero przyśpieszenia. Myślałem ,ze cos jest nie tak z silnikiem, ale jak zatankowałem po wyczerpaniu baku znowu na BP - samochód "odżył". Tak przeglądajęc te liste stacji ze chrzczonym paliwem można dojśc do jednego wniosku: gdzie tanio(leclerc, watkem, PKS) tam w efekcie drogo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 13.07.03, 00:30 to jest LECLERC - 200 % i ostrzegam!!!. Ostatnie 6 tankowań miałem na tej stacji-bo blisko i tanio. W tamtym tygodniu będąc w trasie zapłaciłem 176 zł. za podłączenie do komputera i czyszczenie przepustnic !!!. Na wolnych wchodził na 4.000 obrotów po czym przy ruszaniu ze skrzyżowania zdychał. Obcu ludzie z serwisu pytali gdzie lałem ten szajs. UWAGA można znimi wygrać !. Jeśli masz ostatnie paragony i taką przygodę jak ja można ich pozwać do sądu. Wiem że inni mieli takie same i poważniejsze kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 12:12 Taaaaak? Pewnie Sz.P. z pobliskiej konkurencji? Radzę spojrzeć na listę ze strony UKOiK - Leclerc ma dobre paliwo, olej napędowy tylko jest poza normą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysafor Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 16:56 Gość portalu: OLO napisał(a): > Czy aby na pewno Rejtana 69 to E'Leclerc? Nie jestem z Rzeszowa > i nie wiem ale czy to nie przypadkiem Statoil - niech ktoś to > sprawdzi na pewno. Rejtana 69 to na 100% LeClerc. Zobacz paragon z hipermarketu - tam też jest ich adres. Statoil ma adres ul. Kopisty. BP to Powstańców Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embek Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 22:14 załączam adres z przegladem stacji, okazuje sie że leclerc ma benzyne Ok! tylko oleju mu brak... www.uokik.gov.pl/lista.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezowaty Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.nas5.port-saint-lucie1.fl.us.da.qwest.net 12.07.03, 22:18 Hmm... nie wyglada najlepiej sytuacja z paliwem w Rzeszowie jak widac ale jakby ktos sprawdzil paliwo w Niebylcu /byly SKR/ to przezylby szok bo to cos co oni tam sprzedaja to mogloby sie nadawac do gaszenia pozarow zamiast wody. Jak tam zatankujesz badz pewny daleko nie dojedziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dysafor Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 16:52 Gość portalu: tom napisał(a): > Co to za stacja z Rejtana 69? LECLERC'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda ze Re: Szkoda ze nie ma UB IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 07:32 oni juz by wiedzieli co zrobic z takim pasozytem spolecznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 08:29 leclerc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J PEKAES jest ok IP: 172.10.11.* 14.07.03, 09:10 stacja na Wyzwolenia to nie Pekaes , lecz mala stacja niedaleko staromiescia, na zapleczu jakichs magazynów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Problemy z normami paliwowymi IP: 213.77.14.* 14.07.03, 09:40 UOKiK powinien poddać ocenie specjalisty wyniki badań ponieważ uzyskane wyniki często bardzo nieznacznie odbiegają od normy co praktycznie nie wpływa na ich użytkowe walory, a już na pewno nie kwalifikuje ich do miana "chrzonych". Uważam, że UOKiK wyrządził wielu stacjom krzywdę, a sprawy takie powinny znaleźć finał w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHRIS Re: Problemy z normami paliwowymi IP: 81.80.29.* 14.07.03, 11:48 PODOBNIE JEST NA ZACHODZIE-JA TANKUJE NP.W ELF-TOTAL I ROBIE SREDNIO 850-900KM NA BAKU.TANKUJAC W CARREFOUR,LECLERC CZY INTERMARCHE ROBIE 750-790KM.MOWI SIE OFICJALNIE ZE TE PALIWA NIE MAJA TYCH SAMYCH DODATKOW CO PALIWA Z MARKOWYCH STACJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Problemy z normami paliwowymi IP: 81.15.189.* 14.07.03, 20:29 Pisz kolego normalną czcionką,tak jak robisz to nieelegancko.Brak szacunku dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzesa.rzeszow.pl 24.07.03, 20:20 co Ty ser? treść nie forma...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Problemy z normami paliwowymi IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 20:59 Widzę, że niektóre wpisy usunięto. Cenzura działa. Odpowiedz Link Zgłoś