Gość: Magda IP: *.eranet.pl 03.02.08, 19:08 Nich sprawdzą też agencje nieruchomości, np jedna działająca w rynku (Inplus) oszukuje klientów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Izba sprawdzi notariuszy IP: *.eranet.pl 03.02.08, 19:25 Pomyliłam sie w nazwie, chodzi o "Inprofi"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjoz Re: Izba sprawdzi notariuszy IP: *.gprs.plus.pl 03.02.08, 19:36 W rynku to jest "in profi"...i rzeczywiscie gość jest kiepski. In- plus to jest inny pośrednik i szczerze mówiąc całkiem ok...To ten z Chodkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Izba sprawdzi notariuszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 16:34 potwierdzam, nie polecam 'in profi' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacus Izba sprawdzi notariuszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 18:03 Proszę o namiary tego notariusza który takie umowy przygotowuje przecież to zwykły oszust a nie notariusz a co do firmy Biznes polska to co to za deweloper który w życiu żadnego domu nie wybudował więc moja rada jest taka 1.żeby sobie poszukać dobrego adwokata lub radcy prawnego i notariusza pozwać i wydoić do zera bo jak każda osobo wytoczy mu osobny proces to zakończy swoją karierę szybko 2. pozwać "dewelopera" za straty moralne, stres itd, itp, dobry prawnik będzie wiedział i puścić też go z torbami nie ch nie zaśmieca rynku swoją żałosną działalnością ps. jeżeli jeszcze ktoś potrzebuje rady to służę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Izba sprawdzi notariuszy IP: *.wholesale.rp80.se 04.02.08, 19:13 Sprawdzić również Spółdzielnie Lokatorsko Własnościową przy Rejtana w Rzeszowie tam także umowy przedwstępne sporządzane są z korzyścią dla prezesa i zarządu a nie dla przyszłych mieszkańców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shark Izba sprawdzi notariuszy IP: 88.156.167.* 05.02.08, 18:33 Jestem przyszłym lokatorem bloku przy ul. Matuszczaka. Proszę o jakiś kontakt w sprawie protestu do Biznes Polska. Mój e-mai: smolak.aw@gmail.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermenegilda007 Az sie prosi , żeby sprawdzic co łączy dewelopera IP: *.gprs.plus.pl 05.02.08, 22:42 R.J. z wymienionymi notariuszami. Policja ma pole do popisu ale nie wróżę sukcesu, może lepiej żeby sie tym zajęło Centralne Biuro Antykorupcyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum Izba sprawdzi notariuszy IP: 80.54.62.* 19.02.08, 13:14 Pobawcie sie w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś