Gość: Faszo Re: Najfajniejszy PuB oczywiście że Tawerna !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 07:37 Knajpa o niespotykanej rodzinnej atmosferze , ma grono stałych bywalców . Moim zdaniem najleprza knajpa w Rzeszowie i w najleprzym klimacie . No i sobotni toast "Za żony i kochanki ( oby się nigdy nie spotkały )", poprostu miodzio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielon Re: Najfajniejszy PuB oczywiście że Tawerna !! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 08:00 Drogi Faszo. Pisze się najlepSZy, a takim pubem Tawerna nie jest na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały krępy brunet Re: Najfajniejszy PuB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 16:20 Mrok cafe', Twarz Miejska - reszta to badziewne nory z fatalnym klimatem. Kto kumawie gdzie bywać......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Mrok Cafe' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 14:58 kto nie bywa ten kiep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLIPER Re: Najfajniejszy PuB IP: *.rzeszow.mm.pl 29.01.04, 00:01 TYLKO TAWERNA ZWŁASZCZA TERAZ -------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola tawerna - syf nie pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:38 ale w każdym mieście musi być miejsce w którym spotykają się jelenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLIPER Re: tawerna - syf nie pub IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.04, 12:40 kochana Jolu ,gdy będę duży -to Ci przywiozę jelenia z podróży !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syky Re: tawerna - syf nie pub IP: *.dami / 213.76.164.* 18.02.04, 19:53 bo co, bo barmani z kultura i klimat extra? do kufelka won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: Najfajniejszy PuB IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.04, 22:18 Oczywiście Irish Pub, szeczególnie we wtroki kiedy jest karaoke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisznja mrok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 13:46 zawsze bo tam nie ma karaoke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Najfajniejszy PuB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:27 KIEDY SPIEWASZ I W JAKIM REPERTUARZE JESTES MISTRZUNIU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kremos Re: Najfajniejszy PuB IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 14:59 mogę napisać o najlepszym, bo o najgorszych nic nie wiem. najwyżej najgorszy z tych w których byłem, ale tam nie zajmuję długo czasu więc nie zapamiętuję. ja lubię przebywać w M11, czyli Moniuszki 11. często bywam w graciarni u plastyków, ale to ze względu na to, że tam akurat udaje mi się znaleźć miejsce. kiedyś przebywałem w bwa oraz w undergroundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzej Re: Najfajniejszy PuB IP: *.wist.com.pl 13.02.04, 17:19 fajne kluby to niewątpliwie Jahmajca Rejs i Underground ale itak wole pić na polu:) tylko że na pały trza troche uważać i jak duży mróz to niebardzo się da ale parki rulez. niewiem kto wymyślił taki przpis że niewolno pić sobie w parkach grrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEO Re: Najfajniejszy PuB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:30 JAMAJKA PADLA,NIE MA CO ZALOWAC,BO KLIMAT JAK W DWORCOWEJ POCZEKALI PLUS MURZYN NA SCIANIE PLUS CHORAGIEW RASTA.TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madhatter Re: Najfajniejszy PuB IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 21.02.04, 16:36 wedłuk mnie,bez dyskusyjnie wygrywa Galway na 3 maja,popularnie zwany "ajriszem".Znam klimat tego typu oryginalnych knajp, a nawet krakowski wysyp irish pubów nie oferuje takiej atmosfery.Najlepiej urzadzona,kierowana,promowana knajpa w mieście.Masa oryginlanych promocji,imprez,koncertów.Z cała pewnoscią najlepsza muzyka,nie tylko piłowanie skrzypków i zawodzenie dud,ale tez cos z dobrego,starego i nie tylko rocka.I jeszcze jeden plus-mimo ze tak jak wszedzie pali tam wiekszosc gości,to jakos nigdy nie da sie tego tak bardzo odczuc.O innych rzeszowskich knajpach możnaby długo pisac ale...nie warto.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najfajniejszy PuB IP: *.rzeszow.mm.pl 02.03.04, 21:06 NEGATYW!!!! + PERUKI- LIPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLIPER Re: Najfajniejszy PuB IP: *.rzeszow.mm.pl 07.03.04, 15:57 ludzie zapraszamy do tawerny !!!!!!!!!!!!w niedziele spokojnie -przy swiecach, we wtorki wieczorek z gitarą,w czwartki koncerty !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRIS Re: Najfajniejszy PuB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:32 PISZE SIE WEDLUG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:47 w rzeszowie mozna juz tylko przejsc na emeryture i kupic sobie rybki. nie ma fajnych miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:59 a stać Cię będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegon Najlepszy N E G A T Y W IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 04.03.04, 07:52 najgorszy klub ALIBI - same dresy i nieletni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary zul NAJGORSZY KLUB ALIBI - tylko dzieci w dresikach IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 04.03.04, 07:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes The best NEMEZIS na Zygmuntowskiej IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 04.03.04, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morys Re: The best NEMEZIS na Zygmuntowskiej IP: *.rzeszow.um.gov.pl / 195.117.156.* 05.03.04, 14:52 przyslij mi zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegon !!!!!! N E G A T Y W !!!!!! IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 04.03.04, 07:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes !!!!!! NEMEZIS !!!!!! IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 04.03.04, 07:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FLIPER NAJLEPSZA ZAWSZE TAWERNA !!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 07.03.04, 16:02 ZAPRASZAMY DO TAWERNY : W NIEDZIELE- WIECZORY PRZY SWIECACH, WTORKI- WIECZORY Z GITARĄ, CZWARTKI- KONCERTY (folk,jazz,poezja śpiewana,blues no i oczywiście szanty)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.tawernarzeszow Re: NAJLEPSZA ZAWSZE TAWERNA !!!!!!! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.04, 11:45 www.tawernarzeszow.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniarz Re: polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:48 Polecam Mustanga w Zabajce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WHO KNOWS? Re: !!!!!! NEMEZIS !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:35 POLICANCI MAJA WRESZCIE SWOJ PUB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Najfajniejszy PuB IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 08.03.04, 20:17 czy LEGRECKO jeszcze istnieje? to byla najlepsza knajpa w rzeszowie, a dziewczyny ktore tam przychodzily wiedzialy czego chca- nie tak jak "bravki" (od bravo girl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: Najfajniejszy PuB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.04, 00:37 OOO JAKI BYWALEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Najfajniejszy PuB IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 08.03.04, 20:19 LEGRECKO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:07 wiem który najgorsz - mrok cafe, hałaśliwa muza, zero klimatu, przygłupy za barem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał do użytkownika "ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:51 Kogo nazywasz przygłupem? Bywam w mroku często i mam odmienne zdanie. O ile kilmat, wystrój i muzyka ma prawo Ci się nie podobać to nazywanie kogoś przygłupem jest cokolwiek obraźliwe. Wyłuszcz swoje racje, opisz konkretne nie odpowiadające Tobie zachowanie, wytknij brak umiejętności - to będzie ok, ale korzystając z dającego anonimowość forum nie obrażaj ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul bez pszczół Re: Najfajniejszy PuB IP: *.krak.tke.pl 08.12.04, 20:44 mrok cafe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieko Re: Najfajniejszy PuB IP: *.clubnet.pl 24.01.05, 15:16 hmy ja najbardziej lubie Korupcje - fajny pub fajna muzyka w miare ogolnie pozytywny jest....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sojka Re: Najfajniejszy PuB IP: *.man.rsk.pl 03.04.05, 18:29 najfajniejszy mrok i underground :) a najgorszy to cos typu h2o i inna szkola lansu i bansu ( jak to sie pisze, bounce? :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chilli ok! Re: Najfajniejszy PuB IP: *.flashrouter.xv.bz / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:08 Najfajniesze szybko się zmieniaja, bo sie staja nudne. A;e najlepszym pubem jest Chilli -chociaz to bardziej klub... SUPER DESIGN!! a najbardziej upadło Pub Kino;-(( wieje nuda na kilometr... w kółko te same bezndziejne piosenki na karaoke i ochrona -najgorsza w miescie!! takich buraków to nigdzie indziej nie spotkasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 02:08 taa, super design, klasa lingwisto żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:57 W Rzezzowie generalnie nie ma normalnego pab-u!!! A szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felton Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:32 rejs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajaja Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:25 mrok Odpowiedz Link Zgłoś
niunieeek Re: Najfajniejszy PuB 13.04.06, 23:55 może mi ktoś powiedzieć coś o klubie 'absynt' ? Odpowiedz Link Zgłoś
bruxsa Re: Najfajniejszy PuB 14.04.06, 12:38 Drukarnia...genialna pod każdym względem:] Odpowiedz Link Zgłoś
sidhe-e Re: Najfajniejszy PuB 16.04.06, 21:13 bruxsa napisała: > Drukarnia...genialna pod każdym względem:] zgadzam się. Drukarnia jest rewelacyjna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Najfajniejszy PuB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 13:16 sdsd Odpowiedz Link Zgłoś