Gość: renata IP: *.rzeszow.mm.pl 07.06.08, 14:19 Poszukiwany hydraulik, który naprawi proste rzeczy nie psując przy okazji innych rzeczy. Póki co mam "efekt domina"- pozornie naprawiona jedna rzecz i zepsuta kolejna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majster Re: hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 17:36 www.youtube.com/watch?v=ZiPVf2XXuxc&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: hydraulik IP: *.rzeszow.mm.pl 08.09.08, 17:39 Witaj w klubie:) Teraz to norma, najlepsi specjaliści wyjechali za granicę. Efekt domina miałam w czerwcu. Przyszli, naprawili jedną rzecz i zepsuli drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: hydraulik IP: *.rzeszow.mm.pl 08.09.08, 17:43 Bardzo ciekawym zjawiskiem sa hydraulicy na etatach w spoldzielniach mieszkaniowych. Ich praca polega na zamknięciu dopływu wody w pionie w razie zalania:)) A etatów hydraulików jest ohoho w tych spółdzielniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: hydraulik IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 08.09.08, 18:20 Oj. To ja mam inne doświadczenia. Hydraulik ze Spółdzielni ale pracował po godzinach :). Na nic nie narzekam wręcz przeciwnie!!! Wszystkie rury nie ryksztosują i nie roztrajbowane są. Trzyma się na zicher! :) Odpowiedz Link Zgłoś
powrut Re: hydraulik 08.09.08, 19:21 wszystkie hydrauliki nad SEKWANA ma sie POprwawic slonce kaszub POwiedzialo ze beda wracac PS ja mysle ze ma racje ale zapomnial dodac ze na emeryture Odpowiedz Link Zgłoś