fiona80 12.06.08, 16:46 Przymierzam sie powoli do zakupu wózka. Jaki kupić jeśli dziecko urodzi się w październiku, wielofunkcyjny czy tylko głęboki a potem spacerówkę. Jaką firmę wybrać i model. Koszt do 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia14 Re: Jaki wózek kupić 12.06.08, 21:05 ja mam dziecko października i moim zdaniem najlepiej jak kupisz wózek głęboki a potem wiosną spacerówkę jak miałam deltim wielofunkcyjny z dużą gondolą i powiem Ci ze był idealny na zimę i super chronił przed wiatrem, chłodem natomiast jego wersja spacerowa była dla mnie za ciężka i kupiłam spacerówkę. Wybór wózków jest przeogromny musisz sama dokonać wyboru pod kątem swoich potrzeb polecam forum:forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: Jaki wózek kupić 13.06.08, 10:59 tez polecam to forum - dzieki niemu kupilam w lutym drugi wozek dla coreczki. Ja mam dzieci z maja i pazdziernika, wiec z totalnie roznych por roku - obojgu sluzy dwufunkcyjne chicco tech 6wd lux - ma swoje wady i zalety, ale wiecej zalet. dodatkowo na wyjazdy i po domu uzywamy Quinny Zappa. polecam ci lekture forum wozkowego, wpisz co ma miec ten wozek i zakres cenowy, a dziewczyny na pewno ci pare propozycji podrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Jaki wózek kupić 14.06.08, 11:56 moze przejdz sie po sklepach i zobacz jaka maja oferte? i zalezy jeszcze czy chcesz wozek na dluzej czy moze tylko na poczatek a wiosna sie przesiasc do spacerwoki? bo jesli tak to nie ma sensu wydawac kupe kasy na drogi wozek takie jest moje skromne zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś