anatemka 31.10.03, 21:53 a może są tu mamy ze Świdnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolka74 Re: Świdnik 29.11.03, 20:55 Cześć e-mamo ze Świdnika! Hura, jesteśmy dwie! Zaglądam tu jak tylko mam czas ale nie mam go zbyt dużo przy prawie trzymiesięcznym Karolku Napisz coś o swoim dzieciaczku. Pozdrawiam. Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Świdnik 30.11.03, 22:27 huraaaaa!!!!!!! wreszcie się ktoś odezwał))) Mój to już dorosły mężczyzna: ma 2 lata i 7 miesięcy) A na imię ma Miłosz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka74 Re: Świdnik 01.12.03, 21:57 Cześć anatemka! Skoro masz tak dużego faceta to pewnie też i doświadczenie z pediatrami w Świdniku. Ja obecnie miotam się między Intermedem a Medykiem. Napisz co o tym sądzisz. Pozdrówka! F. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Świdnik 03.12.03, 16:10 ja należe do intermedu, preferuję (zdecydowanie!) dr Klimek. Zresztą mnie w dzieciństwie też leczyła Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka74 Re: Świdnik 10.12.03, 18:58 Jeszcze należymy do Intermedu, ale to tylko kwestia czasu. A do dr Klimek mam straszny uraz bo tak "zajęła" się moim maluszkiem, że prawie cały listopad dziecko leżało na Chodźki. Oj, chyba czas na emeryturkę pani doktor! Nie chcę Cię przestraszyć, ale ja się na niej bardzo zawiodłam. Może przy starszych dzieciach się sprawdza, ale nie przy niemowlaczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mailmi Re: Świdnik 08.02.05, 03:42 hej, hej! dlaczego tutaj jest taki maly ruch? nikt nie pisze, nie dzieli sie swoimi przemysleniami? na dworze ziiimno, dobra pora na posiedzenie przy komputerze! pozdrowienia gorace i czekam na odzew!!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: Świdnik 17.12.03, 09:32 hej mamy ze Świdnika! Mam pytanko do was. Czy korzystacie z ogólnodostępnych piaskownic i placów zabaw? Jeśli tak to co myślicie o moim pomyśle, aby place te ogrodzić troche? Od kilku lat co jesień mam ten sam problem: robaki w przewodzie pokarmowym moich dzieci. Wiem że zarażają się tym świństwem w piskownicy -innej możliwości nawet nie ma... Niestety nie mogę odmawiać moim dzieciom zabawy na placach. Niby stoją tabliczki z zakazem wprowadzania psów, tylko co z tego skoro psy nie potrafią symboli odcytywać a niejednokrotnie i właściciele mają z tym problem. Już mam dość przepychanek ze starszymi osobami- "bo psu się akurat tutaj zachciało" Wypowiedzcie się inne mamy, myślę że jakąś petycje do naszych włodarzy zawsze można zanieść... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka74 Re: Świdnik 19.12.03, 21:48 Popieram! Jeszcze trochę czasu minie zanim mój 3,5 miesięczny Karolek będzie korzystał z piaskownicy, ale znając opieszałość naszych władz to trzeba się za to zabrać już teraz... Pozdrawiam Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
ad290 Re: Świdnik 25.02.05, 17:08 Czy jest ktoś kto by zemną pogadał jestem Agnieszka mam 8 miesięczna córke Paule i od 5 lat mieszkam w Świdniku oto mój numer gg 1136692.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Świdnik 26.02.05, 13:45 odezwałam się do Ciebie, a tam jakaś dziewczynka, która do cioci przyjechała))) moje gg 2550642. Odpowiedz Link Zgłoś
ad290 Re: Świdnik 08.03.05, 21:43 Czesc tu Aga fakt była umnie siostra z dziecmi i zblokowali kompa nawet niebardzo mi wytłumaczyli ze ktoś domnie pisze ale jezeli chcesz to mozemy znowu zacząc pisać .Napisz mi o której będziesz przy kompie moja córka zasypia o 21 więc mozemy klikać .Pozdrawiam Aga ze Świdnika Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Świdnik 23.12.03, 18:31 maruda, pewnie ze to dobry pomysł z tym ogrodzeniem placów zabaw. Najgorzej jak przychodzi mamusia z małym dzieckiem i z duzym psem, brrr. Wygonić??!! A może ktoś wie jak wystosowuje sie taki apel do władz? bo ja pojecia nie mam. A tak apropo maruda, to skąd wiesz że twoje małe mają robaki? może mój też ma a ja o tym nie wiem?! I w jakim wieku masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: Świdnik 08.02.04, 23:28 Przepraszam że tak długo nie odpisywałam - nie odwiedzałam forum dłuższy czas. Nie wiem czy da się taki apel wystosować ale spróbuję się dowiedzieć. Robaki u moich chłopców były totalnym zaskoczeniem dla mnie (nie mamy żadnych zwierząt domowych, dzieci nie chodziły do przedszkola) i dopiero lekarka mnie uświadomiła, że może to być z piaskownicy - później jak zaczęłam szukać info nt pasożytów to było dla mnie strasznym szokiem że ok. 80% piaskownic ma w sobie różne rodzaje jaj. Zarażenie praktycznie początkowe bezobjawowe - a później b. łatwo pomylić z czymkolwiek innym, w rozmazie z morfologii wyszedł jeden wynik podwyższony (nie pamiętam już co - ale świadczy to także o alergii). Teraz profilaktycznie po zakończeniu każdego sezonu w piaskownicy przeprowadzamy "odrobaczanie" Dzieciaki mam w wieku 5 i 4 lat. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
kubusb1 Re: Świdnik 11.03.04, 11:45 Czesc ja mieszkam na wschodzie, mam synka Kubusia, ktory w lipcu skonczy 3 latka. Moja pediatra dotad byla dr Klimek, lecz ostatnio musialam ja zmienic na dr Skibe. Moj maly bardzo czesto choruje wiec musze miec lekarza, ktory jest caly czas osiagalmy w przychodni. Natomiast odkad pani dr Klimek zaczela pracowac w szpitaliku, w przychodni bywa bardzo zadko. Poz Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: Świdnik 11.03.04, 19:37 I naszym lekarzem jest dr Skiba (kobieta) i ja bardzo sobie ją chwalę . My także na Wschodzie mieszkamy Odpowiedz Link Zgłoś
kubusb1 Re: Świdnik 12.03.04, 20:58 Wiec moze napisz do mnie na priwa aik.b@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia24 Re: Świdnik 11.06.04, 18:02 Ja niestety nie jestem mamą ale mam nadzieje ze w moim brzuszku jest juz fasolka. Jutro pewnie zrobie test i zobaczymy. Trzmajcie za mnie kciuki. To nasz 7 cykl staran. Mam nadzieje ze szczesliwy i moze niedlugo bede miala okazje was poznac jak bede miala malenstwo albo wczesniej. Pozdrawiam wszystkie świdnickie mamy i przyszłe mamy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Świdnik 09.07.04, 21:07 Cześć !!! Jeszcze jedna mama ze Świdnika; Magda z córeczką Julią (7 miesięcy); mój gg 8414630, zapraszam na pogaduchy )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jola1977 Re: Świdnik 10.07.04, 19:56 Cześć!! Ja również jestem ze Świdnika. Mieszkam tu ponad rok i bardzo mi się tu podoba. Jestem w 28 tyg.ciąży. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agnessa78 Re: Świdnik 26.07.04, 11:05 hej Jola! ja tez mieszkam od roku w Świdniku i niestety nie znam dużo ludzi !! a z jakiej dzielnicy jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
jola1977 do Agnessa78 25.09.04, 16:14 Cześć!!! Ale mi jest głupio. Sorry, że nie odpowiedziałam na Twoje pytanie ale rzadko tu zaglądam. Ja również mieszkam na wschodzie. Mój nr gadu to 3841558. Mam nadzieję, że będziemy miały okazję porozmawiać. Brakuje mi koleżanek w Swidniku Jestem w 39 tyg. ciąży i już niedługo będę mamą małego juniora. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: do Agnessa78 01.10.04, 12:50 Hej ja też ze Wschodu jestem... jak chcesz to ślij priv.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: Świdnik 14.07.04, 10:02 Chcę się pochwalić gdyż jestem już "potrójną" świdnicką mamą na starość liczę na oparcie w tych moich trzech kawalerach. Pozdrowienia dla wszystkich świdnickich mam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Świdnik 14.07.04, 16:32 gratulacje !!! )) i buziaczki dla całej TRÓJKI Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
agnessa78 Re: Świdnik 19.07.04, 13:12 hej! jestem 26 letnia mama prawie 8 miesiecznego synka, mieszkam na wschodzie!! pozdzrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: Świdnik 21.07.04, 18:39 A może są jakieś starajce się o dzieciaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
anula30 Re: Świdnik 24.09.04, 11:27 ja też jestem ze Świdnika. mam dwoch synków, Kuba 2 latka i miesiąc i Jarek 9 miesięcy (skończy jutro). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: Świdnik 01.10.04, 12:48 sylwiawm napisała: > Już się postaraliśmy To ty Sylwia M?? Kasia i trzech Panów ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maruda13 Re: Świdnik 17.10.04, 23:05 hihihi ale ten Świdnik i net malutki...... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka74 Re: Świdnik 18.01.05, 13:41 Czy znacie może jakiegoś (najlepoej sprawdzonego)stomatologa dziecięcego w Świdniku? Jakoś o żadnym nie słyszałam i obawiam się, że czeka nas wyprawa do Lublina... Z góry dziekuje Fasolka Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: Świdnik 02.02.05, 20:15 ja z młodym chodzę do dr Bednarczyk przy Racławickiej, jak chcesz dokładne namiary to napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
mailmi Re: Świdnik 31.01.05, 18:21 czesc, witam wszystkie mamy ja tez jestem swidniczanka w 16 tc. z niecierpliwoscia oczekuje swojego pierwszego malenstwa. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mailmi Re: Świdnik 09.03.05, 16:48 oj, chyba te swidniczanki maja bardzo malo czasu na siedzenie przed komputerem... tak malo wypowiedzi w tym watku, nawet nikomu nie chce sie ponarzekac na straszna zime, na nude, nikt sie nie chwali swoimi pociechami, przezyciami z wizyty u lekarza, wiem sa inne fora, ale tu jest tak kameralnie! pozdrawiam wszystkie mamy swidniczanki, czekam na wiecej wypowiedzi, prowadzmy dialog!!! Odpowiedz Link Zgłoś