Gość: vectroman IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.08, 19:07 Czy ktoś z was wie dlaczego już od wczoraj od rana nie ma internetu od Vectry???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Walnięty internet Vectra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 19:18 wypadałoby abonament zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Walnięty internet Vectra IP: *.rzeszow.mm.pl 14.09.08, 20:27 Albo zadzwonic na infolinie i zapytać u zródła co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Walnięty internet Vectra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.08, 08:21 Na sekretarce mieli nagraną wiadomość,ze problem jest ze strony ich dostawcy. Jak znam życie to Vectra nie płaci swojemu dostawcy a ten na weekend wyłącza internet i telefon. Tak wszędzie wyglada ostrzeżenie dla dłużników. U mnie tydzien temu nie było internetu przez weekend i przez kilka godzin telefonu. Teraz przez równe dwa dni nie miałam netu i telefonu. Dzisiaj rano wszystko działa. Ciekawa jestem czy bedziemy musieli płacić za tę przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr inz. Re: Walnięty internet Vectra IP: 91.192.164.* 15.09.08, 09:40 to są szczyty. Żeby na cały weekedn wyłączyć internet to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
artipb Re: Walnięty internet Vectra 15.09.08, 10:01 Jeśli chodzi o płacenie - pamięta ktoś, jak jest zapisane w umowie? Coś mi się kojarzy, że wpłatę za usługę należy pomniejszyć o 1/30 kwoty miesięcznej za kazdy dzień przerwy powyżej - i tu nie pamiętam ile to było dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Walnięty internet Vectra IP: 88.156.163.* 15.09.08, 23:00 Przez 2 dni nie było internetu, całą sobotę i niedzielę. Awaria zawsze zdarza się w weekend. Vectra na Baranówce odbiera telefon tylko w dni powszednie. Już nie pierwszy raz taki numer wycięli. W umowie jest niby 24 godziny przez 7 dni, ale nie było miesiąca by ten warunek spełnili. Nie wywiązuja się z umów. Płacę abonament regularnie i w terminie. Na szczęścia mam u nich tylko internet, na więcej się nie zdecyduję. Regularnie olewają klientów. Odpowiedz Link Zgłoś