Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 11:20 widziałem wczoraj jakiś wypadek na Sportowej, czy ktoś wie co się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NM Re: wypadek IP: 79.97.234.* 21.11.08, 11:42 Kierowca ukraińskiego tira jechał od strony Przemyśla z uprowadzoną dziewczynką z Auchan w Krasnem, ta na wysokości krateru Hotelu Rzeszów przejęła kontrolę nad pojazdem chcą brawurowo zaparkować na środku boiska Resovii i... według relacji moich świadków zatrzymała ją stacja trafo na środku osiedla. Zaznaczam, że to wersja nieoficjalna i w gąszczu wydarzeń zdarzyć się mogło coś jeszcze, strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 11:54 Mało śmieszne - zwłaszcza, że to młody chłopak wyskoczył z okna :(( Odpowiedz Link Zgłoś
odpady_selektywne Re: wypadek 21.11.08, 12:02 Zgadza się. W wyniku zatrzymania dobnego urazu doznał radiotelegrafista - członek załogi tira. Stacja trafo udzieliła mu pierwszej pomocy. Tyle mi przekazano, ponieważ więcej nie było można z powodu zwiększenia gąszczu wydarzeń przez gęstniejący tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loozak Re: wypadek IP: 195.136.36.* 21.11.08, 12:55 ja wiem co sie stało, wypadek był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: power do NM IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 18:31 NM, ale Ty jestes popie...ny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: power do NM IP: 79.97.234.* 22.11.08, 01:25 te power na rower , cos Ci sie wykropkowało, skąd jesteś ? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: wypadek IP: *.res.pl 22.11.08, 23:08 Pewno chodzi o chłopaka który zginął prawdopodobnie rzucając się z wierzowca :( smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: wypadek IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 10:46 co to jest ,,wierzowiec"?.....hmm..nie zgadne chyba. Fonetycznie brzmi jak taki wysoki budynek, ale to wtedy byłoby..,,wieżowiec". Odpowiedz Link Zgłoś