Gość: laska IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:30 Coś mi się wydaje że gadanina Pana Rzecznika to taka mowa trawa :) Chyba w ratuszu co niektórym głupio się zrobiło :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:59 "Czy teraz Bożena Pasieka wróci do pełnienia funkcji dyrektora? - Na pewno tak. Ale sprawę skierowaliśmy także do rzecznika dyscyplinarnego przy kuratorze i jeszcze czekamy na jego opinię - mówi Maciej Chłodnicki." Ludzie, to nawet wyrok sądu podlega akceptacji rzecznika dyscyplinarnego przy kuratorze. A jak rzecznik powie no pasaran to co - wyrok będzie nieprawomocny? NFZ finansuje leczenie takich chorób. Nie zwlekajcie, ustawcie się w kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenna Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:59 Zawsze wiedziałam,że pani "Redaktor" Agatka Kulczycka (ask) to geniusz dziennikarstwa. Dzisiaj dała temu dowód po raz kolejny... Wcale nie mam na myśli "frapującej" treści przedstawionych wypocin, ale ZNAJOMOŚĆ ORTOGRAFII - "umożyła" należy pisać przez "rz"!!! Czyżby komputer zawiódł i nie podkreślił błędu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.19.165.21.osk.enformatic.pl 11.12.08, 21:42 Pewnie nie podkreślił, bo uznał, że to pochodzi od "zamożyć" (np. głodem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatowegacie Re: Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: 62.29.251.* 12.12.08, 07:27 z każdym postem coraz lepiej, "zamożyć głodem"?, doprawdy, czym się różni umorzyć od zamorzyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.ghnet.pl 12.12.08, 14:15 Zawsze, gdy ktoś się stawia głupocie, musi oberwać. Szkoda, że te nieprzyjemności dotyczą tak utalentowaną nauczycielkę, świetną dyrektorkę i normalną kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś