Dodaj do ulubionych

Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy

IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:30
Coś mi się wydaje że gadanina Pana Rzecznika to taka mowa trawa :)
Chyba w ratuszu co niektórym głupio się zrobiło :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:59
      "Czy teraz Bożena Pasieka wróci do pełnienia funkcji dyrektora? - Na pewno tak.
      Ale sprawę skierowaliśmy także do rzecznika dyscyplinarnego przy kuratorze i
      jeszcze czekamy na jego opinię - mówi Maciej Chłodnicki."

Ludzie, to nawet wyrok sądu podlega akceptacji rzecznika dyscyplinarnego przy
      kuratorze. A jak rzecznik powie no pasaran to co - wyrok będzie nieprawomocny?

NFZ finansuje leczenie takich chorób. Nie zwlekajcie, ustawcie się w kolejce.
    • Gość: xsenna Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 20:59
      Zawsze wiedziałam,że pani "Redaktor" Agatka Kulczycka (ask) to geniusz
      dziennikarstwa. Dzisiaj dała temu dowód po raz kolejny... Wcale nie mam na
      myśli "frapującej" treści przedstawionych wypocin, ale ZNAJOMOŚĆ ORTOGRAFII -
      "umożyła" należy pisać przez "rz"!!! Czyżby komputer zawiódł i nie podkreślił
      błędu?
      • Gość: Ewa Re: Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.19.165.21.osk.enformatic.pl 11.12.08, 21:42
        Pewnie nie podkreślił, bo uznał, że to pochodzi od "zamożyć" (np.
        głodem).
        • Gość: tatowegacie Re: Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: 62.29.251.* 12.12.08, 07:27
          z każdym postem coraz lepiej, "zamożyć głodem"?, doprawdy, czym się
          różni umorzyć od zamorzyć ?
    • Gość: Karolina Dyrektorka Gimnazjum nr 7 bez winy IP: *.ghnet.pl 12.12.08, 14:15
      Zawsze, gdy ktoś się stawia głupocie, musi oberwać. Szkoda, że te
      nieprzyjemności dotyczą tak utalentowaną nauczycielkę, świetną dyrektorkę i
      normalną kobietę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka