Gość: xyz IP: *.mtm-info.pl 12.12.08, 19:37 Gdzie w Rzeszowie mieści się teatr REWIA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: teatr REWIA IP: *.nm.e-zet.pl 12.12.08, 21:40 w wyobraźni ;) najbliższa mini rewia w świlczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: teatr REWIA IP: 84.38.160.* 12.12.08, 21:52 jaki teatr...;)tego nie można nazwać teatrem>....;) a raczej radzieckim cyrkiem z gołębiami i łuczonym szkłem,hehehhe i odkrytymi piersiami.... teatr ...publiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: teatr REWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 11:37 Zgadzam się z przedmówcą! TaKI WSTYD, ŻE TOPOKAZALI w DD TVN. W wogóle to cała ta rewia to mi przypomina burdel na kółkach, a nie teatr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: teatr REWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 13:23 a myslisz ze co to jest innego? to jest taka predzej rewia publiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: teatr REWIA IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 16:12 dlaczego ,,burdel na kółkach"?, po prostu burdel i tyle. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: teatr REWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 10:56 Byłem, widziałem! Po tańcach można pójśc na górę do pokoiku: godzina z ukraińską lub białoruską panienka 250 zł, kabina go go 50 zł za 15 minut. Inkasuje szefowa( Ukainaka) lub ochroniarze( zamiennie ukraiński lub polski). Po prostu dom publiczny pod szyldem rewii! Ale się Rzeszów zareklamował! Wstyd albo szczyt głupoty nieswiadomych sytuacji urzędasów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: teatr REWIA IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 22:12 ja nie byłem ale z tego co czytam to wartro...ładne sa tam te ukrainki? Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: teatr REWIA 15.12.08, 10:56 >Wstyd albo szczyt głupoty nieswiadomych sytuacji urzędasów! moze tam bywają i to im się najbardziej podoba rzeszowa i okolic Odpowiedz Link Zgłoś