yolla.b 05.01.09, 10:45 Szukam prywatnego żłobka w Rzeszowie lub okolicy. Czy ktoś może słyszał o czyms takim? Publiczny odpada bo nie mam zameldowania w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.magda Re: Prywatny żłobek 05.01.09, 14:51 Hej! W Rzeszowie jest prywatny żłobek na osiedlu Krakowska-Południe, a dokładnie na Ustrzyckiej. Dokładnego numeru domu nie znam ale jest na 100%. Jeśli ktoś ma nr tel to byłoby miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Prywatny żłobek 28.01.09, 14:31 Witam, Zastanawiam się nad załozeniem czegoś prywatnego dla dzieci/przedszkole,żłobek,świetlica/i chętnie zasięgnę opinii mam,które maja doświadczenie w tym zakresie.Napiszcie,jakie musza być warunki lokalowe,co z żywieniem,jakie macie wymagania.Zawodowo jestem przygotowana,mogę to robić jednak w swoim mieszkaniu.Może na godziny,nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nana12-to-ja Re: Prywatny żłobek 21.06.09, 14:50 Witam ,kochana mam dużo informacji na interesujący Cię temat,noszę się z takim samym zamiarem.Chętnie porozmawiałabym z tobą na ten temat.Jeśli jeszcze jesteś zainteresowana odezwij się do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kerob0 Re: Prywatny żłobek 11.05.09, 14:37 A trzeba mieć zameldowanie w Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
yolla.b Re: Prywatny żłobek 12.05.09, 17:21 Jeżeli nie jesteś zameldowana w Rzeszowie to nie przyjmą ci dziecka ani do żłobka ani do przedszkola. Takie jest rozporządzenie prezydenta Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś