Gość: resovia! IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 22:08 a jak przecież to ŻKS to czego spodziewać się można po jej trenerach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yao Re: Żużlowiec wyłudzał IP: *.ma.charter.com 27.11.03, 02:30 nasz Grzesiek Kuzniar???????? hmmm co najmniej zdumiewajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutas NORMALNE!!!!! IP: *.dami / 172.19.0.* 27.11.03, 02:37 ludzie nie badzcie głupi!! przeciez gdyby połowa Rzeszowa była trenerem ŻKS-u..to u połowy z tej połowy byłyby jakies przekręty.! miał chłop pecha,ze był znany i wypadło na niego.myslał,ze nie ma wrogów a tu masz babo placek!! głupi chłop (żużlowiec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: NORMALNE!!!!! IP: 213.25.159.* 30.11.03, 10:49 niestety masz racje, "stukanie" aut stało się juz niemal akceptoanym przez wszystkich procederem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic I odezwał się tępak z Resivii... IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 27.11.03, 13:03 I odezwał się tępak z Resivii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: street fighter Re: Żużlowiec wyłudzał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:59 taka cala stal... alkoholicy szukajacy guza po nocach, wyludzacze odszkodowan, konfidencji i zaprzyjaznione polglowki z prewencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: Żużlowiec wyłudzał IP: *.rzeszow.mm.pl 27.11.03, 19:24 GW napisała: "W czasie gdy K. popełniał przestępstwa miał kilka samochodów, m.in. hundaya, renaulta, volvo." Co to jest ten hunday ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Żużlowiec wyłudzał IP: *.dnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.03, 21:15 kiedyś kibice Resovii śpiewali "na obronców siedzą suche bułki jedzą stal rzeszów złodzieje, kluby okradają, złoto przemycają stal rzeszów złodzieje..." jak pokazała historia bardzo się nie pomylili NASZYM HONOREM TO JAZDA MOTOREM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Żużlowiec wyłudzał IP: *.crowley.pl 29.11.03, 20:52 kris a ja myslalem ze napiszesz hej wisla gol lalalala.No to sie zdradziles teraz wiem ze jestes z Rzeszowa a myslalem ze jestes Krakus.Pozdrawiam ja jestem z Lancuta a mieszkam na Slasku Odpowiedz Link Zgłoś