Dodaj do ulubionych

zespół i fotograf na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 14:52
Proszę pomóżcie!!! Szukam dobrego zespołu i fotografa z Rzeszowa lub okolic na
wesele w przyszłym roku.Może polecicie kogoś.
Obserwuj wątek
    • Gość: carunia Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.19.165.40.osk.enformatic.pl 08.05.09, 16:28
      fotograf
      z kodak ekspres mają siedzibę w Grafice.
      • Gość: sanna Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.150.173.137.greenbird.pl 17.07.11, 20:41
        witam! polecamy Pania Anie i Adriana ich strona www.adriankraska.pl
    • Gość: M Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 08.05.09, 18:29
      Polecam podkarpackie forum ślubne, tam znajdziesz dużo informacji o
      fotografach i kamerzystach wraz z opiniami.
      • Gość: jerzy Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.rz.izeto.pl 21.06.09, 14:56
        zeby nie była to tylko jedna osoba do zdjęc i fimu wideo bo to
        porażka- dac mu bemben bedzie robil za orkiestre
    • Gość: Aneczka z męzusiem Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.cust.tele2.pl 08.05.09, 21:21
      www.weselne-fotki.pl - polecam Ci był na naszym ślubie - piękne zdjęcia i
      albumik z pleneru - prawdziwy zawodowiec
    • zespol_alcapone Re: zespół i fotograf na wesele 21.06.09, 13:54
      Witam. Jestesmy 5-cio osobowym zespołem z Warszawy, ale gramy w
      całej Polsce. Każdy z muzyków ma wykształcenie muzyczne. Posiadamy
      profesjonalny sprzęt nagłośnieniowy i oświetleniowy. Współpracujemy
      również z DJ-em, więc jest mozliwość wynajęcia samego DJ-a. Więcej
      informacji na stronie zespołu: www.alcaponeband.pl Tel. 506-370-270
      Pozdrawiam
      • Gość: Kontakt na Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.res.pl 21.06.09, 16:11
        scamander.pl/new_page_1.htm
        • madziorek23 Re: zespół i fotograf na wesele 22.06.09, 12:35
          zespol polecam jak najbardziej Demeters, a fotograf
          krystian gacek ma stronę proszę wpisać w google to wyskoczy
          • Gość: klejnot Re: zespół i fotograf na wesele IP: 84.38.160.* 22.06.09, 17:15
            tragedia - zasnąłem jak się strona ładowała - zdjęcia jakby mu się spust zaciął
            - to artysta który mysli ze im głupsze ujęcia zrobi tym większym artystą będzie
            - tragedia
            • Gość: renia Re: zespół i fotograf na wesele IP: 79.139.60.* 24.06.09, 14:25
              a ja goroaco polecam zespol power z rzeszowa. grali u nas i bylismy
              zadowoleni. oczywiście to nie znaczy że akurat ten zespol jest
              najlepszy, bo kazdy ma inny gust, i kazdemu pasuje co innego. My
              akurat wybralismy ten i było super.pozdrawiam renia
      • Gość: Asia Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 09.09.10, 08:45
        Jesli chodzi o orkiestre polecę Venus z tarnowa albo Demetres z Rzeszowa , natomiast fotografa moge polecić pana Filip Skrabacz www.photofil.pl
        zrobił śiwietne zdjęcia u mojej kumpeli , aż byłam w szoku że ona jest tak fotogeniczna
    • Gość: ania Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:26
      polecam fotografów z www.fotopracownia.pl, robili zdjecia ma moim
      weselu, sa rewelacyjni!!
      • Gość: ania Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.rz.izeto.pl 24.06.09, 20:55
        foty robil u nas na weselu 501 603-234 zdjęcia to jego zawód a nie
        od niedzieli .
        • Gość: aneczka Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:10
          polecamy zespół AMATI.grali na naszym weselku w ostatanią sobotę.świetny
          repertuar i cudowna wokalistka.mają stronę,ale zapraszają na wesele,żeby ich
          posłuchać na żywo.to jest uczciwe.
    • Gość: iza Re: zespół i fotograf na wesele IP: 91.189.216.* 02.07.09, 21:53
      www.marekwolan.com
      • Gość: pk Re: zespół i fotograf na wesele IP: 82.132.136.* 03.07.09, 22:36
        FOtograf
        posiadam ogromne doswiadczenie 10 lat praktyki ukonczone studia
        fotograficzne w londynie praca london/ new york dla bbc cnn discowery
        channel otrzymalem rowniez wiele nagrod z dziedziny fotografii.
        Cena/ godzine pracy £200
        + przelot, zakwaterowanie i wyzywienie
        + pozostale koszty
        pawelluton@googlemail.com
    • Gość: ja Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.150.165.167.csa-net.pl 06.07.09, 14:40
      Zespol Rewers, na stronie demo do
      posluchania.

To jest zespol, warto.
      Ciezko u nich z terminami bo maja na dwa lata do przodu rozpiski, ale warto
      zadzwonic i sie dowiedziec :)

www.rewers.rzeszow.pl
    • Gość: monia Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.196.171.94.threembb.co.uk 06.08.09, 10:59
      Hej polecam zespol PARADOX z Frysztaka sa rewelacyjni bylam
      na weselu gdzie grali i bylo super a za rok beda grali u
      mnie na weselu
      • Gość: Dagi Re: zespół i fotograf na wesele IP: 81.219.70.* 12.10.09, 10:54
        Czy można prosic o namiary na zespól paradox?
        • Gość: lolo Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.10, 18:42
          Paradox tel. 503469951
      • Gość: culeika Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.09, 17:40
        Hej,
        jesli chodzi o fotografa, to polecam chlopaka ktory robil zdjecia u mojej siostry na weselu
        zna sie na rzeczy
        nie wiem czy ma strone internetowa... jakby ktos byl zaintersowany to moge podac nr tel kom
        fotograf nazywa sie Krzystof Chamera
        na prawde warto, bo ma dobra cenowo oferte a przy tym robi przepiekne zdjecia
        Pozdrawiam!
      • Gość: lucek Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.zone4.bethere.co.uk 15.03.10, 20:20
        hej a macie jakiś telefon do paradoxu z frysztaka
    • Gość: Leszek Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 17:40
      Witam :)
      Nie wiem czy znasz taki zespół nazywa się Markton, śpiewają dwie
      dziewczyny. A w sumie jest ich czworo . Rewelacyjnie bawiłem się ja
      i moja rodzina, po ludziach tez widać było zadowolenie. Prosilem o
      namiary.. wejdz na www.markton.republika.pl i tam sa szczegóły, ale
      jak patrzyłem , strona nie jest uaktualniona. Mimo to - polecam .
      • Gość: Tomek Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.ostnet.pl 26.10.09, 14:21
        Hej. Ja też mogę polecić Krzysztofa Chamera. Zrobil nam swietne foty. Tel. 662 255 562. A jesli chodzi o zespol to u nas gral zespol ANTARES - i jego akurat nie polecam, bo odwalili chałę na całego (nie dość że przerwy co 15 minut to jeszcze oczepiny beznadziejne!)
        • Gość: Sroka Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.res.pl 30.10.09, 19:45
          Polecam zespół Scamander ma ją swoją stronkę oraz znakomity fotograf www.pati-art.pl/
          • uszatek99 Re: zespół i fotograf na wesele 31.10.09, 08:29
            ja bardzo dziękuję pati-art za oprawę naszych fotek weselnych a ta
            foto książka to rewelka w każdym calu.Nie klejone ,nie wpinane tylko
            oglądam książkę z moją księżniczką i ze mną w roli głównej.Pokazuję
            znajomym i wszystkim się podoba.Jeszcze raz dzięki.POLECAM.
    • Gość: mania Re: zespół i fotograf na wesele IP: 85.222.87.* 03.11.09, 22:12
      polecam takie zespoły jak mamma mia, demeters, rewers albo new
      porter.Pozdrawiam
      • antenka86 Re: zespół i fotograf na wesele 09.03.14, 16:48
        witam a czy ktoś może podzielić sie informacją - ile za swoja usługę "biorą" zespół demeters?? chce sie zorientować czy nas stac, bo niesamowicie podoba mi sie ich repertuar. prosze o inf ;) dzieki
    • Gość: kasia Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.chello.pl 18.12.09, 01:48
      ja polecam fotografa pania Bogumiłe Kosińska , jest z mielca ale bez problemu i dodatkowych kosztów dojezdza .byłam w tym roku na weselu gdzie robiła zdjecia , sa super, pełen profesjonalizm .
      tel: 604.434.927
    • Gość: asik Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.tktelekom.pl 11.01.10, 12:11
      Polecam Krystiana Płońskiego-Fotografa.To nasze zdjęcia z prezentacji
      www.krystianplonski.pl/joanna&maciej/
    • Gość: grzesiek08 Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.net.stream.pl 16.03.10, 20:28
      A może jednak DJ? 513-499-403 Zapraszam.Pozdrawiam
    • Gość: Justyna Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.10, 09:36
      Ja moge polecić Fotografa z Rzeszowa Filip Skrabacz www.photofil.pl
      zrobił nam piękną fotoksiążkę i świetne zdjęcia które podobały się
      zarówno nam jak i naszym znajomym
    • Gość: e Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.10, 09:49
      A przez rok co ciupcianie bez ślubu ??
    • Gość: aktebw Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.189.223.98.skyware.pl 26.01.11, 10:58
      a andrzej sułkowski? podobno oferuje dobre usługi fotograficzne i videofilmowanie. korzystał ktoś? może coś powiedzieć?
      • terbium Re: zespół i fotograf na wesele 17.02.11, 22:42
        Zobacz tutaj, koleś jest dobry:
        www.fotograf.tarnobrzeg.org
        • Gość: kasia3454 Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.krosoft.pl 28.06.11, 10:02
          Polecam kogoś z mojego wesela:

www.wojciechmoskwa.pl | tel 606701220
          • aniadlezajsk Re: zespół i fotograf na wesele 28.06.11, 12:05
            Gramy zarówno na wielkich przyjęciach weselnych, zabawach jak i na kameralnych bankietach, czy też innych imprezach okolicznościowych.

Szeroki repertuar (pop, rock, disco) oraz indywidualne podejście do każdego zlecenia zagwarantuje Państwu i Państwa gościom udaną zabawę.

Gramy tylko na żywo w skladzie 6-osobowym (wokal damski i męski, perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, instrumenty klawiszowe oraz trąbka zespół HEVEN).

Dodatkowo w skladzie 5-os, gramy muzykę estradową oraz jazzową (zespół RLE).

kontakt: 504 211 968

Dojeżdżamy na dalekie odległości.
            demo na maila: muzyk995@wp.pl
    • shiningstar Re: zespół i fotograf na wesele 30.06.11, 11:53
      www.zespolprogres.pl
      www.monifoto.net
    • Gość: kasiaaaga Re: zespół i fotograf na wesele IP: 195.117.37.* 10.07.11, 22:31
      Polecam Krystiana Płońskiego z Rzeszowa. Z racji tego, że są gusta i guściki najlepiej oglądnijcie sobie jego portfolio www. krystianplonski.pl Ja gorąco polecam!
      • Gość: Paweł8783 Re: zespół i fotograf na wesele IP: *.net.krosoft.pl 17.07.11, 09:10
        Polecam kogoś z mojego wesela:

www.wojciechmoskwa.pl | tel 606701220
    • zurafff Re: zespół i fotograf na wesele 02.04.14, 11:10
      wszystkim poszukującym naprawdę dobrego fotografa polecam Dawida Mazura fotograf ślubny Rzeszów- zrobił piękne zdjęcia na uroczystości i weselu, ale ujął nas przede wszystkim fantastycznym efektem sesji plenerowej. Polecam zatem z czystym sumieniem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka