Dodaj do ulubionych

Gabinet Twój Styl - opinie

IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 22:42
Byłam kiedyś stałą klientką tego gabinetu przy W. POla ale teraz się
tam coś porobiło, a już cztery kosmetyczki na takiej małej
powierzchni gabinetu to chyba lekka przesada. Dawniej można było
oczekiwać bardzo dobrych usług i trochę przytulności i intymności a
teraz 'masówa'. Chyba Pani Właścicielka trochę przesadza. O
niejednokrotnie bardzo odległych terminach nie wspomnę. A co Wy
sądzicie?
Obserwuj wątek
    • aga857 Re: Gabinet Twój Styl - opinie 20.08.09, 12:23
      Masz na myśli Twój Styl w centrum handlowym na Słowackiego?
      No cóż, zero intymności. Za duży tłok na sali.Niejednokrotnie mimo, że zapisana
      byłam na pewne zabiegi, to w trakcie podchodziła recepcjonistka, kiedy koniec,
      bo ktoś przyszedł i może by go wcisnąć. Chodzę tam tylko dla mojej kosmetyczki,
      która przeniosła się tam z innego gabinetu. Ale zaczynam rozglądać się już za
      kimś innym.
      • Gość: ja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 22:14
        Miałam na myśli Twój Styl na Wincentego POla, ale to ta sama
        właścicielka i ta sama "polityka firmy" - byle jak najwięcej bab
        obrobić w jak najkrótszym czasie...
        • Gość: ja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.10, 21:31
          oj mylisz sie kobieto!
        • Gość: zbulwersowana Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.12.10, 17:07
          UWAGA ostrzeżenie!!! Wszystkim wybierającym się do któregoś z salonów Twój styl radze dobrze się zastanowić. Niedawno byłam klientką salonu na Wincentego Pola gdzie podczas zabiegu został zniszczony mój płaszcz. Kiedy po powrocie do domu zauważyłam że jest on pobrudzony czymś tłustym zaraz na drugi dzień wybrałam się do salonu gdzie zażądałam aby powiedziano mi kto i czym zabrudził mój płaszcz(nadmienie że jest to bardzo drogi nowiutki płaszcz). Oczywiście zostałam zignorowana a moje wielokrotne prośby o rozmowe z kierownikiem salonu spełzy na niczym gdyż nikt nawet nie pofatygował się do mnie zadzwonić w celu wyjaśnienia sytuacji!!! Pomimo moich wielokrotnych prób dodzwonienia się do właścicielki do tej pory mi się to nie udalo !!! Myślałam że jest to salon renomowany, godny polecenia gdzie klient jest najważniejszy. Niestety zawiodłam się bardzo i radze wystrzegać się tych salonów. SKANDAL I WSTYD DLA WŁAŚCICIELKI!
          • Gość: Rafał Ż. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:25
            Moim zdaniem wasze zdanie jest nie obiektywne. Wasze wypowiedzi są powierzchownie. Życzę szczęścia w znalezieniu lepszego salonu w Rzeszowie. Dobrze wiem, że niektóre panie to specjalnie wypisują głupoty bo już tam nie pracują :))
          • Gość: gosc Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.189.223.138.skyware.pl 28.11.11, 21:39
            witam, troche pani przesadza gdyz ja bylm w ten dzien w salonie i czaekam na wizyte i slyszalam cala ta rozmowe pani z komsetyczja. po pierwsze wieszak jest po strnie recepcji a nie u kosmetyczek. po drugie nie przyszla pani na grugi dzien tylko pozniej a o trzecie prosze nie klamac bo kobieta nie powinna tak robic !!
      • Gość: menia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.ostdsl.pl 18.12.09, 12:05
        również kiedyś korzystałam z usług fryzjerskich w owym salonie, kiedyś...i byłam
        zadowolona. Ostatnio byłam u p. Mirka-tragedia:/ poprzez farbowanie chciałam
        uzyskać naturalny blond, taki który miałam, a wyszedł brązowo-rudy!ciemne
        włosy,szok... Jeszcze mi wkręcał, że źle widzę, że kolor zbliżony do blondu.
        Fryzjer powinien w końcu wiedzieć jak dobrać farbę...
        • Gość: jeja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.09, 19:05
          Absolutnie nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Są w Rzeszowie inne, znacznie lepsze i tańsze salony
          • Gość: Rafał Ż. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:33
            Pani to chyba z konkurencji
            Niech mi Pani znajdzie lepszy i tańszy Salon Fryzjerski a nie jakąś oborę.
            POLECAM WSZYSTKIM !!!!
            • Gość: Iza Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 11:21
              Ostatnio byłam na farbowaniu krótkich włosów nowa farbą Loreal INOA czy coś takiego. Gdy wcześniej pytałam jaka będzie cena Pani rzekła 120-140 złotych. no to się umówiłam. Gdy przyszło do zapłaty (bez strzyżenia ,bez stylizacji ,bez preparatów do układania) okazało się ,że usługa kosztuje 190zł. Na moje zdziwienie Pani powiedziała, że są tam dodatkowe składniki itp. Ale przed umówieniem się też chyba tam były :))). jednym słowem złodziejstwo. A nowa farba masakra, włosy sianowate bez połysku. Byle wziąźć więcej kasy. A to wszystko wydarzyło się na Słowackiego.
        • Gość: ja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.10, 21:32
          myli sie pani!! duzo osob smieje sie z pani , Mirek zrobil to bardzo dobrze tylko pani sama nie wiedziala zcego chciala!! wstydzila by sie pani!! naprade!!
          • Gość: Kinga Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.01.10, 08:30
            Gość: ja 05.01.10, 21:32 " myli sie pani!! duzo osob smieje sie z
            pani , Mirek zrobil to bardzo dobrze tylko pani sama nie wiedziala
            zcego chciala!! wstydzila by sie pani!! naprade!! "

To pewnie właścicielka tak broni swojego salonu. Po tej wypowiedzi
            wiadomo już,ze należy omijać go szerokim łukiem. Co to
            znaczy,ze "dużo osób śmieje się z pani"? Czyżby aż tak plotkowano w
            salonie? Sama pani wystawia świadectwo swojej firmie,
            koszmar!!!!!!!!!
            • Gość: Łukasz R. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:35
              Moim zdaniem lepszego Salonu Fryzjerskiego to nie ma w Rzeszowie...
              Same blaszaki a osoby pracujące.... Sami Państwo Oceńcie.
      • Gość: zbulwersowana Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.12.10, 17:05

UWAGA ostrzeżenie!!! Wszystkim wybierającym się do któregoś z salonów Twój styl radze dobrze się zastanowić. Niedawno byłam klientką salonu na Wincentego Pola gdzie podczas zabiegu został zniszczony mój płaszcz. Kiedy po powrocie do domu zauważyłam że jest on pobrudzony czymś tłustym zaraz na drugi dzień wybrałam się do salonu gdzie zażądałam aby powiedziano mi kto i czym zabrudził mój płaszcz(nadmienie że jest to bardzo drogi nowiutki płaszcz). Oczywiście zostałam zignorowana a moje wielokrotne prośby o rozmowe z kierownikiem salonu spełzy na niczym gdyż nikt nawet nie pofatygował się do mnie zadzwonić w celu wyjaśnienia sytuacji!!! Pomimo moich wielokrotnych prób dodzwonienia się do właścicielki do tej pory mi się to nie udalo !!! Myślałam że jest to salon renomowany, godny polecenia gdzie klient jest najważniejszy. Niestety zawiodłam się bardzo i radze wystrzegać się tych salonów. SKANDAL I WSTYD DLA WŁAŚCICIELKI! Na szczęście istnieją jeszcze takie organizacje jak urząd ochrony konsumenta, rzecznik praw konsumenta czy departament policji konsumenckiej gdzie będę dochodzić swoich praw!!!

• Gość: Rafał Ż. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:26
          Moim zdaniem wasze zdanie jest nie obiektywne. Wasze wypowiedzi są powierzchownie. Życze szczęścia w znalezieniu lepszego salonu w Rzeszowie. Dobrze wiem, że niektóre panie to specjalnie wypisują głupoty bo już tam nie pracują :))
        • Gość: Łukasz S. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:37
          Chyba Pani chciała dostać na nowy płaszcz :))
          A tak serio to polecam fryzjera na dołowej :)
        • Gość: domi Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.play-internet.pl 20.01.14, 21:57
          Hej. A ja musze powiedziec ze fryzjerka obciela mi wieksze pol wlosow z glowy twierdzac ze wlosy to nie trawa i w zimie tez rosna a miala je tylko delikatnie podciac wyszlam ostrzyzona na lesbe badz na grzybka jak kto woli.(a bardzo dlugo wlosy zapuszaczalam). Jestem zalamana bo nawet nie wiem czy da sie te wlosy teraz nawet przedluzyc bo nie bardzo jest do czego przyczepic wlosy obciecie nie profesjonalne podobnie jak uozenie fryzury. Zdecydowanie nie polecam
          • Gość: domi Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.play-internet.pl 20.01.14, 22:00
            A byl to salon w galerii rzeszowsiej tej nowej...Nie wiem co do reszty ja tam na szczescie jade niedlugo do krakowa i mam nadzieje ze tam moja fryzjerka zaufana cos na to poradzi co oni tak zepsuli ehhh a ja juz tam na pewno wlosow nigdy nie zrobie
    • Gość: bbb Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.19.165.91.osk.enformatic.pl 18.12.09, 19:56
      ja również nie polecam, byłam kiedyś stałą klientka zarówno zakladu
      fryzjerskiego jak i kosmetyczek, ale zrezygnowałam poniewaz nie
      odpowiada mi atmosfera panujaca w zakladzie, obgadywanie klientek, a
      jakość zabiegow tez daje wiele do zyczenia np. oczyszczanie twarzy
      • Gość: zbulwersowana Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.12.10, 17:04
        UWAGA ostrzeżenie!!! Wszystkim wybierającym się do któregoś z salonów Twój styl radze dobrze się zastanowić. Niedawno byłam klientką salonu na Wincentego Pola gdzie podczas zabiegu został zniszczony mój płaszcz. Kiedy po powrocie do domu zauważyłam że jest on pobrudzony czymś tłustym zaraz na drugi dzień wybrałam się do salonu gdzie zażądałam aby powiedziano mi kto i czym zabrudził mój płaszcz(nadmienie że jest to bardzo drogi nowiutki płaszcz). Oczywiście zostałam zignorowana a moje wielokrotne prośby o rozmowe z kierownikiem salonu spełzy na niczym gdyż nikt nawet nie pofatygował się do mnie zadzwonić w celu wyjaśnienia sytuacji!!! Pomimo moich wielokrotnych prób dodzwonienia się do właścicielki do tej pory mi się to nie udalo !!! Myślałam że jest to salon renomowany, godny polecenia gdzie klient jest najważniejszy. Niestety zawiodłam się bardzo i radze wystrzegać się tych salonów. SKANDAL I WSTYD DLA WŁAŚCICIELKI! Na szczęście istnieją jeszcze takie organizacje jak urząd ochrony konsumenta, rzecznik praw konsumenta czy departament policji konsumenckiej gdzie będę dochodzić swoich praw!!!
        • Gość: Rafał Ż. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:27
          Moim zdaniem wasze zdanie jest nie obiektywne. Życze szczęścia w znalezieniu lepszego salonu w Rzeszowie. Dobrze wiem, że niektóre panie to specjalnie wypisują głupoty bo już tam nie pracują :))
          • holmes7 Re: Gabinet Twój Styl - opinie 17.01.15, 21:26
            Polski język, trudny język. Maturę ma?
      • Gość: Tomek K. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:39
        POLECAM JAK NAJBARDZIEJ TEN SALON
        PANIE MIŁE I PIĘKNE :)
        A KLIENTKI ZAZDROSZCZĄ BO JAK BY TAM SAME PRACOWAŁY TO NIE MUSIAŁY BY SIE WSTYDZIĆ ZA SWÓJ WYGLĄD :)
        POZDRAWIAM
        • Gość: Tomasz Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.11, 16:30
          a ja BARDZO MOCNO POLECAM TEN SALON :)
          super obsługa i miłe panie fryzjerki :) nie wiem skąd te negatywy się pojawiają bo naprawdę nie byłem nigdy lepiej obsłużony i nie znam lepszego salonu w Rzeszowie. BRAWA DLA WŁAŚCICIELA I OBSŁUGI
          • Gość: Ona Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.11, 18:47
            Ja też byłam ostatnio klientką salonu na W. Pola i muszę wystawić pozytywny komentarz. Jedna z Pań (taka sympatyczna blondyneczka) ścięła mi włosy i wymodelowała tak że się nie mogłam napatrzeć na siebie po powrocie do domu.
            no niestety pobyt w salonie nie był tak radosny przez nierozgarniętą młodą recepcjonistkę (też blond) która za przeproszeniem darła się na pracowników i zrobiła awanturę co było bardzo wielkim nie taktem dla mnie jako klientki. Mino to wielki pozytyw - polecam ten salon
        • holmes7 Re: Gabinet Twój Styl - opinie 17.01.15, 21:27
          A czego mam zazdościć, umowy zlecenia, czy też wyglądu właścicielki?
    • Gość: Anka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 02.02.10, 00:13
      Myślę,że nieładnie tak obgadywać skoro wcześniej była Pani klientką
      tego salonu.myslę ,że boli Panią renoma i prestiż salonu,a nie brak
      miejsc.Widać ,że inni doceniają salon i osoby w nim pracujące skoro
      jest się trudno umówić.A przez Panią przemawia zwykła
      zazdrość.Pozdrawiam.
    • Gość: ktoś Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 02:44
      ludzie, przecież osoba rozpoczynająca wątek i osoba podająca się za właścicielkę
      (ja) to ta sama osoba. Zerknijcie na adres IP. Oj komuś bardzo zależy na tym aby
      zepsuć opinię salonu.
      • Gość: goya Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.04.10, 12:11
        tez niedawno odwiedziłam ten salon,ale nie byłam zadowolona,zreszta zgadzam
        się,że brakuje intymności,ciągły ruch,klientki na fotelach,reszta sofie,nie
        umniejszam zdolnosci manualnych Pań fryzjerek ale atmosfera też jest bardzo wazna!!!
    • Gość: klientka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: 79.139.92.* 16.04.10, 22:07
      Potwierdzam - kiedyś było wolniej, staranniej i z troską o klienta. Teraz mają
      większy przerób, tak samo drogo i młode, niedoświadczone kosmetyczki -
      dziewczyny po kursach???(w nowych gabinetach)
    • Gość: Mariola Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: 178.56.63.* 02.09.10, 22:16
      Uważam,że złe opinie na temat Twojego Stylu wypisuje małozaradna konkurencja.Najlepiej zająć się
      sobą i w zdrowy sposób konkurować.
      • Gość: felcia77 Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: 46.112.13.* 05.12.10, 10:51
        ja znam salon w CENTER PARK jest nawet ok obsłoga,atmosfera jest tam napieta a lalunia z leklerka robi takie zamieszanie ze na kosmetyce ciezko sie zrelaksowac
        • Gość: gonia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: 46.112.13.* 05.12.10, 10:57
          Byłam w tym salonie i jestem mile zaskoczona .Obsługa super pani fryzier miła bladyneczka swietnie mi doradziła i mimo głosnego zachowania kolezanki Mariolki wrazenia pozytywne
          • Gość: klijent Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: 46.113.219.* 06.12.10, 22:25
            pani mariola jest ok jesli chodzi o ciencia ale koloryzacji nie polecam
      • Gość: miska30 Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 14:22
        krotko - nie polecam, korzystalam 2 razy i zawsze bylo cos nie tak. Nie ma porownania np do ce-ce.
    • Gość: zbulwersowana Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.12.10, 17:07
      UWAGA ostrzeżenie!!! Wszystkim wybierającym się do któregoś z salonów Twój styl radze dobrze się zastanowić. Niedawno byłam klientką salonu na Wincentego Pola gdzie podczas zabiegu został zniszczony mój płaszcz. Kiedy po powrocie do domu zauważyłam że jest on pobrudzony czymś tłustym zaraz na drugi dzień wybrałam się do salonu gdzie zażądałam aby powiedziano mi kto i czym zabrudził mój płaszcz(nadmienie że jest to bardzo drogi nowiutki płaszcz). Oczywiście zostałam zignorowana a moje wielokrotne prośby o rozmowe z kierownikiem salonu spełzy na niczym gdyż nikt nawet nie pofatygował się do mnie zadzwonić w celu wyjaśnienia sytuacji!!! Pomimo moich wielokrotnych prób dodzwonienia się do właścicielki do tej pory mi się to nie udalo !!! Myślałam że jest to salon renomowany, godny polecenia gdzie klient jest najważniejszy. Niestety zawiodłam się bardzo i radze wystrzegać się tych salonów.
      • Gość: Rafał Ż. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:27
        Moim zdaniem wasze zdanie jest nie obiektywne. Życze szczęścia w znalezieniu lepszego salonu w Rzeszowie. Dobrze wiem, że niektóre panie to specjalnie wypisują głupoty bo już tam nie pracują :)) Pozdrawiam
    • Gość: Rafał Ż. Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:29
      Ja sądzę że chyba cię coś boli :) Polecam wszystkim ten Salon.
    • Gość: Szpieg Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:42
      Przecież osoba rozpoczynająca wątek i osoba podająca się za właścicielkę
      (ja) to ta sama osoba. Zerknijcie na adres IP. Oj komuś bardzo zależy na tym aby
      zepsuć opinię salonu.
      • Gość: mati Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 12:45
        co do reszty opinii wiekszosc tez jest pisana przez ta sama osobe...ludzie znajdzcie sobie lepsze zajecie niz oczernianie fryzjerow i salonow!!! jak ktos ma jakies zatargi do kogos niech zalatwia to prywatnie a nie na forum:/ ja osobiscie scinalem sie pare razy w sieci twoj styl,nie mam zastrzezen co do uslug:) fakt ze czasem wyczuwa sie nerwowa atmosfere ale poza tym polecam goraco salon na wincentego pola:)
    • Gość: Katarzyna Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 18:09
      Witam,
      osobiscie chodze do salonu w center parku. Pracuje tam taka sympatyczna Pani Mariola wedlug mnie jedna z najlepszych jak nie najlepsza fryzjerka w Rzeszowie!!! To co potrafi fryzury zrobic o czesaniu na uroczystosci nie wspomne to nikt nie potrafil nawet panie z soho i cece. Bardzo polecam ta Panią.
      • Gość: Gość Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 19.08.11, 20:06
        Podzielę się swoimi wrażeniami. Od jakiegoś czasu odwiedzam salon na W.Pola i jestem bardzo zadowolona. Chodzę do Pani Sabiny. Oprócz tego, że świetnie strzyże i farbuje to jest bardzo sympatyczna i miła. Już dawno nie spotkałam tak fajnej fryzjerki. Polecam.
        • Gość: Rozczarowana Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.11, 21:58
          Witam
          Byłam kiedyś klientką salonu na W.Pola i niestety muszę wyrazić swoje niezadowolenie. A to głównie z tego powodu że spotykałam tam coraz to nowe twarze - mowa o fryzjerkach oczywiście. Kiedy już znalazłam fryzjerkę która spełniała moje oczekiwania - mowa o Pani Eli - to nagle znika z salonu i na dodatek nikt na moje pytanie o nią nie potrafił mi udzielić jasnej odpowiedzi. Uważam to za bardzo nie dorzeczne że właściciele nie potrafią utrzymać w swoim salonie dobrych pracowników na dłużej niż kilka miesięcy.
          Nie polecam tego salonu ze względu na zbyt dużą rotację pracowników!!!
          • Gość: Twój Styl Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 03.09.11, 09:23
            Niestety nie ma Pani racji ponieważ Pani Ela wciąż u nas pracuje,a w tym tygodniu poprostu jest na urlopie.
            • Gość: Rozczarowana Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.11, 19:36
              Myślę o Pani Eli takiej młodej krótko ściętej blondynce. Widocznie macie w salonie inną fryzjerkę o tym imieniu bo tamtej nie widziałam już dłuższy czas.
              • Gość: TWÓJ STYL Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 04.09.11, 19:57
                Witam.Oczywiście,mamy fryzjerke Ele która pracuje u nas pare lat,a fryzjerka o której Pani mówi to była dziewczyna,która odbywała w naszym salonie trzy miesięczny starz,a potem wyjechała za granice więc myślę,że nie jesteśmy tacy żli skoro dajemy młodym szanse nauki w zawodzie.Reszta personelu się nie zmienia tylko jedna osoba doszłaa kolejna wraca w pażdzierniku z urlopu macierzyńskiego.Pozdrawiam.
                • Gość: Gość Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:13
                  A ja chodzę do pani Sabiny i jestem bardzo zadowolona.Mam nadzieję, że to będzie moja fryzjerka juz na dłużej :)))
                  • Gość: Salon Fryzjerski Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 10:55
                    Pani Sabina będzie od Maja w Salonie Fryzjerskim u Pani Joanny Ciupak na ul. Dąbrowskiego 20 obok Getin Banku
                    Zapraszamy
                • Gość: inna klientka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 15:23
                  Twój Styl napisał:
                  "trzy miesięczny starz"
                  Czy kosmetyczka lub właścicielka zwolniona jest ze znajomości polskiej ortografii?????????
                  Bleee................
                • ara79 Re: Gabinet Twój Styl - opinie 13.02.15, 15:32
                  Pisze się "STAŻ"-nie starz.
    • Gość: Kasia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.play-internet.pl 16.04.12, 22:13
      Polecam Pania Agnieszke z salonu fryzjerskiego Twoj Styl -Galeria Rzeszow taka w ciemnych wlosach i duzych ladnych oczach...moja fryzura na wesele zrobila furrore a mojej przyjaciplce dobrala super kolor Zawsze bedziemy jej stalymi klienkami ....bardzo polecam pomimo to ze jest mlodziutka ale bardzo zdolna.....
      • Gość: klientka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.06.12, 13:29
        Dzień dobry, kiedyś przeczytałam tutaj o pani Agnieszce ze jest dobra itp, wiec postanowiłam sama to sprawdzić, ponieważ szukałam fryzjerki w Rzeszowie bo moja się przeniosła, ku mojemu zdziwieniu jest naprawdę dobra. To jedna z tego typu fryzjerek która słucha uwag klienta i się do nich stosuje a nie robi po swojemu... zrobiła mi fryzurę jaka chciałam a kolor wyszedł super.. polecam
        • Gość: dycia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: 31.130.103.* 25.06.12, 21:54
          tak,potwierdzam że w tym salonie pracują bardzo dobre fryzjerki. Myślę że to się nie zmieni!
          • Gość: TWÓJ STYL Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 28.06.12, 15:28
            Dziękujemy za pozytywną opinie bardzo nam miło.Pozdrowienia dla Naszych klientów.
    • kasiape5 Re: Gabinet Twój Styl - opinie 11.11.12, 23:18
      Z przyjemnoscia polecam Twoj styl zarowno salon kosmetyczny jak i fryzjerski. Jestem klientka od dluzszego czasu i za kazdym razem wychodze zadowolona zrelaksowana i usatysfakcjonowana a to chyba najwazniejsze. Jesli chodzi o fryzjera to zdecydowanie Pani Agnieszka na Slowackiego pod kazdym wzgledem od koloryzacji po fryzure slubna, cięcie rewelacja, makijaz ślubny Pani Agnieszka na Wincentego Pola swietna kobieta, makijaz dobrany do osoby, rzęsy 1 do 1 Pani w center parku niestety nie pamietam imienia :( , opalanie natryskowe Pani Madzia swietnie dobiera kolor opalenizna wyglada bardzo naturalnie. w 100% polecam =))
      • Gość: super Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 21:45

Jestem bardzo zadowolona z nowo otwartego salonu.
        W galerii rzeszów . Najpierw ścinał mnie pan adam zero profesjonalizmu ! Byłam oburzona jak powiedział ze nie jest z zawodu fryzyjerem ! Za drugim razem kolor i ściecie pani gabriela wyszło super ! :)
        Pełna kultura osobista i ambitna osoba :) polecam tylko nie pana adama wulgarny i irytujący! Szczerze! Pani marrianna super przedłuża włosy !
      • Gość: ZadowolonKlientka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.e-gco.pl 01.03.13, 00:02
        Witam !!.....Widze ze jest jedna opinia negatywna o panie Adamie .... Powiem szczerze ja z tego Pana(Adama) jestem bardzo zadowolona jeszcze nikt mi nie dobral tak konkretnej fryzury do mojej twarzy jak Pan Adam ... Ma bardzo mile poczucie humoru i to jest takze we wszystkim najwazniejsze .Takze polecam !!!!!!!
        • Gość: ... Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.13, 08:41
          no nie.! Pan Adam nie jest fryzjerem... nie wiem kto wogóle zatrudnił taką osobę
          najgorsze to że sam otwarcie mówi to do klientek! to chyba nie jest miłe i profesjonalne!
          byłam świadkiem jak wychodził z salonu i mówił do osób tam pracujących "pa wieśniary" baaaardzo ale to bardzo mnie to zraziło
          wiecej tam nie pójde mimo dobryc fryzjerek : P.Marzenka czy P.gabrysia
          wyglądają młodziutko ale mimo to zawsze usmiechnięte i PEŁEN PROFESJONALIZM.
          szkoda ze P.Marzena nie została na G.rzeszów mniejszej tam miałam bliżej ;)
          MIŁEGO DNIA
          • Gość: ja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.147.208.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.13, 22:13
            Zgadzam się ten Adam zero profesjonalizmu zniszczył mi piękne włosy! Tak mozolnie o nieudolnie scinal, a efekt masakra!!!! Żałuje, że nie trafiłam tu wcześniej nie wybralabym się nigdy do tego salonu!! Kilku fryzjerów potwierdziło, że to trzeba nazwać gorzej niż nieudolnie!! Skończyło się na skróceniu włosów o połowe zeby ściąć te dziury i wyrównać różnice między lewą a prawa strona!! I to za takie pieniądze!!!
    • Gość: Ewelina Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 23:14
      To jest najgorszy salon w jakim kiedykolwiek byłam! Zero kultury, profesjonalizmu (chociaż to chyba dla nich obcobrzmiące słowo), jedyne na czym im zalezy to wyciągnięcie kasy od klienta i nic poza tym. Stanowczo odradzam!
      • Gość: Ewelina Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.prz.edu.pl 20.03.13, 18:07
        w sumie jestem bardzo zadowolona z salonu, a szczególnie z p. Marysi, młoda brunetka z lekko kręconymi włosami zawsze uśmiechnięta i wyjątkowo miła, tylko niestety nie ma jej od jakiegoś czasu, czy orientuje się ktoś jak ma na nazwisko?
        • Gość: Klientka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.e-gco.pl 28.03.13, 23:18
          Dotychczas nie mogłam znaleźć sobie odpowiedniego fryzjera .....Ale przechodząc przez galerie Rzeszów wstąpiłam do Instytutu Urody i masażu Twój Styl i dostałam się to pewnej pani taka czarna z grzywka chyba ma na imie Agnieszka ,,,,Jestem bardzo z Niej zadowolona ponieważ nigdy dotąd nikt nie zrobił mi tak pozytywnej metamorfozy ......W tym salonie jest bardzo miło zgrany zespół fryzjerski ....POLECAM!!!!!!
    • Gość: Beata Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.e-gco.pl 05.04.13, 22:19
      Bardzo gorąco polecam Panią Agnieszkę z Instytutu Zdrowia i Urody Twój Styl. Moja cała rodzina odwiedza co miesiąc tą Panią i za każdym razem jesteśmy zadowoleni. Jeszcze raz POLECAM !!!
    • Gość: ;) [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 19:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Małgosia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.165.enf.pl 30.04.13, 00:54
        Nie wiem czemu ludzie złośliwi i zawistni piszą takie głupoty o salonach' Twój Styl' . Czytając to - ma się wrażenie że konkurencja obawia się o swoje TYŁKI!!. Jestem klientką 'Twojego Stylu' od 10 lat i mogę z czystym sumieniem powiedzieć ,że byłam na trzech salonach tej firmy : Wincentego Pola.ul Słowackiego a ostanio zagościłam w Galerii Rzeszów ,na każdym z tych salonów spotkałam ludzi z pasją uśmiechniętych,miłych.Tam tętni życie ,z wielką przyjemnością tam wracam:)Zawsze zostaje obsłużona profesjonalnie i z wielką klasą. POLECAM!!!! Człowiek mądry posłucha siebie niż innych i spróbuje !!!
      • Gość: ja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.150.185.254.netres.com.pl 03.05.13, 13:41
        Ktoś tu widzę jest nieźle zorientowany ;)
        • Gość: Adrianna Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.play-internet.pl 02.06.13, 22:47
          Ja również mam zastrzeżenia co do Salonu ''TWOJ STYL'' wcześniej przychodzą tam czułam się klientką ,a teraz po pierwsze trzeba łaskawie czekać na recepcjonistkę ,która musi sobie pogadać z fryzjerkami ,notorycznie solarium lezace jest zepsute , obsługa jest wyniosła, zarozumiala w szczególności fryzjerki. Co najlepsze Panie pracujące tam w większości chodzą obgadują ,komętują :/ Kto na to pozwala ? Czy to jest salon na poziomie ? Dramat ! Brak Wam moi mili przedewszytskim kultury !

• Gość: Komenda Tor Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.13, 07:47
            a jakie straszne chamstwo tam teraz się schodzi !
            nie chce mi się tego komętować.
    • Gość: Gosia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 04.09.13, 23:11
      Jestem od niedawna klientką w salonie Twój Styl i uważam ,że pracują w Nim fajne osoby nie wiem dlaczego w ludziach tyle złości ,że wypisują takie bzdury widać w Naszym kraju wciąż króluje zazdrość że sieć tych salonów się rozwija.Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: Gosia Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 04.09.13, 23:14
        Fajna ekipa polecam salony Twój Styl a w szczególności Panią kosmetyczkę Anie.
        • Gość: Sabina Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.165.enf.pl 11.09.13, 23:11
          Mocno polecam ten gabinet kosmetyczny.Niejednokrotnie wyszłam z niego bardzo szczęśliwa. Uwielbiam poddawać się zabiegom Pani Magdy,jest niesamowicie profesjonalna i kompetentna.Gabinet sam w sobie jest piękny i panuje tam wyjątkowo ciepły klimat Panie z recepcji sa bardzo mile i pomocne, atmosfera przyjazna, aż się chce do niego wracać Polecam!
          • Gość: Monika Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 13.09.13, 22:39
            Ten salon jest jednym z lepszych salonów w Rzeszowie i to chyba razi niektórych mało zaradnych byłych pracowników lub tych którzy tam nie pracują bo nie sprostali wymaganiom.Jak wypisuje się takie oszczerstwa to można się podpisać z imienia i nazwiska.
            Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: Miej własny rozum Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.165.enf.pl 11.09.13, 22:47
        Witam -Od kiedy trafiłam do tego salonu na Piłsudskiego( Galeria Rzeszów), jestem bardzo zadowolona z moich włosów. Mam cienkie włosy, ale pani Agnieszka zawsze ścina je tak, ze wydaje się, że jest ich duuuużo więcej. Poza tym w tym salonie zawsze można uzyskać poradę na temat pielęgnacji i kosmetyków. Cena usług jest bardzo dostępna, poza tym Panie które tam pracują są zawsze miłe i uśmiechnięte. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się ,żebym wyszła niezadowolona. A korzystałam tam tez z innych usług nie tylko z fryzjera. Polecam Gorąco!
        • Gość: (byla) klientka Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 10:55
          Moje zdanie na temat tego salonu bylo dobre.. do czasu ... na palcach u jednej reki mozna wyliczyc profesjonlnych fryzjerow, reszta to tak na prawde zwykli niedoswiadczeni fryzjerzy, przyjmowani tylko dlatego bo nie ma kto pracowac, przeraza mnie rekrutacja fryzjerow, ciagle inne twarze - taki salon i nie oferuje pracownikom dogodnych warunkow bo musza uciekac z tego salonu . Ostatnio przerazil mnie widok ... boze ... przechodzilam do ktoregos z gabinetow z kosmetyczka, jak zobaczylam pracownikow siedzacych na podlodze to sie przerazilam, jak taki salon (niby na poziomie) moze tak traktowac pracownikow ?
    • Gość: njibvg [...] IP: *.174.212.2.novaia.pl 17.09.13, 10:41
      • Gość: dfgtre Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.centertel.pl 19.09.13, 16:06
        Dziękujemy za skierowanie kontroli sanepidu na nasze salony. Pragniemy nadmienic iż wyniki kontroli zakonczyly sie bardzo pozytywnym wynikiem, a jakosc świadczonych usług zostala wysoko oceniona. Jeszcze raz dziękujemy. Zespół TS.
        • Gość: ppppp:) [...] IP: *.174.212.2.novaia.pl 19.09.13, 16:54
          • Gość: aska Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.rzeszow.mm.pl 25.10.13, 11:36
            mam pytanie czy w salonie na Wincentego Pola pracuje jeszcze kosmetyczka Pani Paulina?
            • Gość: Twój Styl Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.fttx.telefonserwis.pl 25.10.13, 18:26
              Oczywiście, że pani Paulina pracuje w Naszym salonie na Wincentego Pola.Ostatnio była tylko na urlopie.serdecznie zapraszamy Twój Styl
            • Gość: kajsaj Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.ostnet.pl 02.11.13, 17:59
              tak pracuję Paulina
    • Gość: ja Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 10:40
      Przeszukuję różne fora aby znaleźć dobrego fryzjera w Rzeszowie a tu takie rozczarowanie. Czy Wy kobiety nie wiecie że w Waszych postach wyświetlane są numery IP? Ktoś z Twojego Stylu podaje się za klientkę salonu i pisze swoje pozytywne opinie na temat usług fryzjerskich, jak również była pracownica podaje się za klientkę i niby pierwsze co zobaczyła to brak wykształcenia właścicielki salonu??? Szczerze to nie obchodzi mnie wykształcenie właścicielki. Jeżeli ktoś umie coś robić to nie potrzebne jest wykształcenie. Czy jakaś REALNA KLIENTKA może wyrazić swoje zdanie na temat tego salonu i wykonania usług świadczonych przez Panie fryzjerki?
      • Gość: my Re: Gabinet Twój Styl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.13, 10:38
        szczerze to tak ... sa wlasciwie 2-3 fryzjerki ktore tak naprawde znaja sie na rzeczy .. Pani Marianna (dluzsze blond wlosy), Pani Magda (krotko scieta) no i Pani Agnieszka tez ujdzie :) reszta tak naprawde blaka sie po salonie jak zagubione stworzenia .. moze tez dlatego ze z tego co zauwazylam chyba sa tam najdluzej i potrafia doradzic co do fryzury i odpowiednich kosmetykow ... a i zapomnialam o przepysznej kawie, ktora przyniosla Pani recepcjonistka i po 2 minutach plywalo w niej pelno wlosow .. pozdrawiam
    • biu30 P.S. 30.10.13, 11:46
      P.S. prześledziłam kilka komentarzy i zobaczcie:
      jest kilkanaście komentarzy pozytywnych z jednego i tego samego adresu IP: IP: *.e-gco.pl
      oraz IP: *.165.enf.pl i IP: *.centertel.pl .
      Właścicielka lub osoby przez nią wynajęte do tego piszą sobie pozytywne komenatarze jako klienci, robią to tak nieumiejętnie, że dodają pozytywne posty w odstępie 2-3 minut, kilka na raz po kolei. Jeju nie wiedziałam że jest aż tak kiepsko w Twoim Stylu, że musicie się sami dowartościowywać...
    • Gość: re: Re: P.S. IP: *.ostnet.pl 31.10.13, 00:02
      Jeżeli jest więcej poszkodowanych pracowników, którzy nie dostali wypłat lub byli źle traktowani bądź zatrudniani na lewych umowach spokojnie możecie złożyć pozew zbiorowy (min. 10 osób) lub też zgłosić to do Gazety czy Programu Telewizyjnego. Jeśli jest Pani w stanie bronić swoich racji publicznie to na pewno znajdą się odbiorcy, którzy Panią wysłuchają.
    • Gość: klientka Re:kl IP: 217.153.38.* 24.12.13, 11:28
      Witam! Dawniej bylam klientka na galeri Rzeszow w Twoim Stylu odkad nie uciekla moja pani fryzjerka Agnieszka Szwed tera wiem gdzie pracuje ( Głogów Malopolski os. Niwa ul. Kosciuszki 1).....pomimo kilometrow ni
    • ana_a_na opinia na temat salonu ! 10.06.14, 17:06
      Byłam do niedawna pracownicą grupy "Twój Styl" i osobiście nie zgodzę się z 80 % komentarzy . Uważam , że jest to salon wysokiej jakości miałam przyjemność pracy z kreatywnymi i dobrymi fryzjerami . Mniej i bardziej doświadczonymi ale każdy sobie na swój sposób świetnie radził . Może i ceny są wysokie ale jakoś produktów na których pracują fryzjerzy też jest na wysokim poziomie . Osobiście uważam także , że większość negatywnych komentarzy piszą byli pracownicy salonu a pozytywne komentarze także wypływają z osób które albo same tam pracują albo już pracowały . Osobiście uważam i bardzo mnie to irytuje jeśli któś mówi że są to salony zaniedbane pod względem czystości sama trzymałam duży porządek i wiem jak bardzo jest tam czysto . Osobiście uważam i odradzam czytania forum bo są tam sprzeczne rzeczy z tym co faktycznie dzieje się na salonie . Żaden fryzjer nie jest idealny ani żaden salon nigdy nie będzie spełniał do końca każdego swojego klienta oczekiwań ale ludzie bez przesady tyle co w tych opiniach jest tekstów które wynikają z tego że pisali to byli pracownicy to się w głowie nie mieści . Mimo wszystko, że jestem było pracownicą a nie teraźniejszość w pełni mogę dobrze wypowiedzieć się o fryzjerach z którymi miałam możliwość współpracować i polecam ten salon .
    • gwiazdka.80 szukam P.Agnieszki 12.11.14, 14:46
      Witam, kiedyś byłam w Twoim Stylu na W.Pola u Pani Agnieszki, krótko ścięta wtedy blondynka chyba z tatuażem, ponoć już tam nie pracuje a była rewelacyjna może ktoś ma namiary gdzie mogę ją znaleźć ???
    • konti50 Re: Gabinet Twój Styl - opinie 08.02.15, 17:48
      Uwaga! Właścicielka salonu wprowadza w błąd podając inną cenę przed zabiegiem i po zabiegu. Mało tego kosmetyczka "zagęszczająca" rzęsy prawie pozbawiła mnie oczu, uszkodziła powieki (wylądowałam na pogotowiu) i wlała klej do oczu! Po raz pierwszy podczas tego typu zabiegu bałam się o stan swojego zdrowia, przerwałam go i wezwałam właścicielkę. Co na to właścicielka kiedy zgłosiłam jej swoje niezadowolenie?? Zwyzywała mnie od naciągacze i złodziejek, krzyczała, przeklinała i prawie się na mnie rzuciła... Przybory kosmetyczne najgorszej jakości były brudne i wrzucone do zakurzonej szafy. Przez tydzień chodziłam ze spuchniętymi i łzawiącymi oczami. Proszę uważać, gdyż właścicielka salonu (faktycznie wyglądająca jak sprzątaczka) patrzy tylko i wyłącznie na to, żeby zedrzeć jak najwięcej i nie obchodzi ją stan zdrowia klientów po wykonanych zabiegach. Z pozoru piękny i porządny salon, w realu przypomina bardziej rzeźnię...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka