Dodaj do ulubionych

adwokat - Rzeszów

IP: 79.139.90.* 29.08.09, 16:12
szukam dobrego adwokata z dziedziny prawa cywilnego, kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: adwokat - Rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 29.08.09, 20:59
      adw. Katarzyna Krztoń - Czurczok, adw. WŁ. Finiewicz
      • Gość: dd Re: adwokat - Rzeszów IP: 79.139.90.* 01.09.09, 19:38
        a może jeszcze inne nazwiska
        • Gość: anka Re: adwokat - Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:49
          dr Andrzej Maciag!
    • Gość: prawnik Re: adwokat - Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 13:50
      A dlaczego adwokata? Czy od prawa cywilnego nie lepiej żeby był
      Radca Prawny!
      Tylko nie szukaj w centrum, chyba że masz dużo kasy...
    • Gość: Radca Re: adwokat - Rzeszów IP: *.tktelekom.pl 15.09.09, 15:07
      Polecam dr Joanna Paśkiewicz- E-prawnik.rzeszow.pl
    • ania12_345 Re: adwokat - Rzeszów 05.03.15, 22:45
      Ja polecam adwokat Magdalenę Rzepka. Tel. 667 823 330.
    • x0xx Re: adwokat - Rzeszów 11.02.16, 17:45
      nie polecam Sławomira Jamróz i Jakuba Nowak. Oboje Panowie nie są rzetelnymi adwokatami, działają nieetycznie i nie zachowują dyscypliny ani postawy która charakteryzuje osoby wykonujące ten zawód. Pan Sławomir wręcz ewidentnie wprowadza w błąd, celowo tak interpretując przepisy prawa, aby później móc odsunąc wszelkie konsekwencje swojego nieetycznego zachowania i niedbalstwa (czyt. celowo kłamie odnośnie przepisów prawa licząc na nieznajomość przepisów przez klienta). Szczerze nie polecam a wręcz odradzam jeśli nie chcecie zostać oszukani.
    • x0xx Re: adwokat - Rzeszów 11.02.16, 17:48
      nie polecam Sławomira Jamróz i Jakuba Nowak. Oboje Panowie nie są rzetelnymi adwokatami, działają nieetycznie i nie zachowują dyscypliny ani postawy która charakteryzuje osoby wykonujące ten zawód. Pan Sławomir wręcz ewidentnie wprowadza w błąd, celowo tak interpretując przepisy prawa, aby później móc odsunąc wszelkie konsekwencje swojego nieetycznego zachowania i niedbalstwa (czyt. celowo kłamie odnośnie przepisów prawa licząc na nieznajomość przepisów przez klienta). Szczerze nie polecam a wręcz odradzam jeśli nie chcecie zostać oszukani.
    • agasasin Re: adwokat - Rzeszów 11.03.16, 15:43
      Mentor Group, mają siedzibę w Rzeszowie prz bernardyńskiej, ja korzystałam i jest ok
    • topadwokat Re: adwokat - Rzeszów 12.01.19, 13:58
      Z prawa sywilnego polecam kancelarie adwokacką Marta Barton w Rzeszowie.
    • jarekobar Re: adwokat - Rzeszów 22.03.19, 12:07
      Adwokat Paulina Stefańska - rzeczowa, profesjonalna, służy dobrą radą w każdej sprawie.
    • Gość: mprucnal Re: adwokat - Rzeszów IP: *.dynamic.mm.pl 13.07.20, 09:00
      W tym przypadku ja mogę śmiało polecić kogoś takiego jak - Pani Nikoletta Bielut - adwokat z Rzeszowa.
    • Gość: Janek Re: adwokat - Rzeszów IP: 165.225.207.* 05.01.21, 13:59
      Ja polecam Panią Olgę Krogulską - kancelaria krogulska adwokat rzeszów Bardzo mi pomogła.
    • lukulis Re: adwokat - Rzeszów 23.06.21, 08:09
      Jak dobry adwokat w Rzeszowie to tylko z Tekst linku - bardzo skuteczni i elastyczni jeśli o rozpiętość gałęzi prawa chodzi, pomogą w każdej sprawie.
      • macciolo Re: adwokat - Rzeszów 14.07.21, 10:07
        lukulis napisał:

> Jak dobry adwokat w Rzeszowie to tylko z Tekst linku - bardzo skuteczni i elastyczni jeśli o rozpiętość gałęzi p
        > rawa chodzi, pomogą w każdej sprawie.

Miałem okazję korzystać i jak najbardziej potwierdzam przychylną opinię. Skuteczni i doświadczeni prawnicy.
    • kuba1212 Re: adwokat - Rzeszów 09.08.21, 11:08
      ja polecam Artura Maziarz z kancelarii 3-go maja w Rzeszowie. Rozmawiało się normalnie, nie czułem jaiejś wyższości czy coś. Konkretnie i na temat. Sprawa poszła ok. jestem zadowolony.
    • Gość: janusz_kos Re: adwokat - Rzeszów IP: *.153.39.75.res.pl 06.12.21, 21:12
      mec. Radosław Bolek - mialem do czynienia z wieloma prawnikami, ale ten gość wymiata, fantastyczny
    • mariamagdalena92 Re: adwokat - Rzeszów 30.03.22, 14:10
      Z czystym sumieniem mogę polecić prawnik Rzeszów Michał Partyka, świetny kontakt oraz wygrana sprawa, gdzie inni adwokaci wątpili w sukces.
    • justysianna Re: adwokat - Rzeszów 11.04.24, 12:21
      Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazłam Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/
    • adamorlowski86 Re: adwokat - Rzeszów 07.10.24, 16:26
      Hej! 👋 Jeśli ktoś z Was szuka adwokata w Jarosławiu, polecam adwokata Piotra Czyżyńskiego. Zajmuje się sprawami rodzinnymi, spadkowymi i karnymi. Jego podejście jest naprawdę profesjonalne, a wiedza i doświadczenie pozwalają na skuteczne prowadzenie spraw, nawet tych bardziej skomplikowanych. Warto skorzystać z pomocy specjalisty, szczególnie gdy chodzi o prawo spadkowe lub rozwody. Zachęcam do odwiedzenia jego strony i umówienia się na konsultację!

Więcej informacji znajdziecie tutaj:jaroslaw.czyzynski.pl jaroslaw.czyzynski.pl

• adamorlowski86 Re: adwokat - Rzeszów 07.10.24, 16:26
        adamorlowski86 napisał:

> Hej! 👋 Jeśli ktoś z Was szuka adwokata w Jarosławiu, polecam adwokata Piotra C
        > zyżyńskiego. Zajmuje się sprawami rodzinnymi, spadkowymi i karnymi. Jego podejś
        > cie jest naprawdę profesjonalne, a wiedza i doświadczenie pozwalają na skuteczn
        > e prowadzenie spraw, nawet tych bardziej skomplikowanych. Warto skorzystać z po
        > mocy specjalisty, szczególnie gdy chodzi o prawo spadkowe lub rozwody. Zachęcam
        > do odwiedzenia jego strony i umówienia się na konsultację!
        >
        > Więcej informacji znajdziecie tutaj:jaroslaw.czyzynski.pl www. jaroslaw.czyzynski.pl
        >
        >
        > link:
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka