GoĹÄ: wicia IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 13:23 Gdzie mogę szukać i czego mam szukać? Zrozpaczona i zdezorientowana. :( Bede wdzieczna za porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mala no ale znawcą jakiej kultury jesteś? 07.06.05, 13:36 jaka specjalizacja bo to zależy... filmoznastwo czy inne? czy ogólne? choć na takich to nie wiem czego nauczają... chyba dziennikarstwo i biurowe sprawy... innych pomysłów nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! 07.06.05, 14:40 Ja ostatnio znalazłam ogłoszenie w GW: praca przy promocji ośrodków kulturalnyc hczy coś w tym stylu. Dzwoniłam tam i poszukują osoby po kulturoznawstwie. Praca na Śląsku, więc jezeli Cię to interesuje to moge poszukać tego ogłosznie i podać Ci nr telef. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! 07.06.05, 14:45 Bardzo prosze o info. jestem po kulturoznawstwie, jestem ze Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! 08.06.05, 10:22 Przesłałam Ci nr tel. Mam nadzieję, że dojdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wicia Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! IP: *.toya.net.pl 07.06.05, 15:38 Raczej Polska centralna wchodzi w gre, kulturoznawcy co robicie? Bo ja trace nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mami Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:00 Ja zaczęłam pracowac juz na studiach, przerwałam je nawet by nabierac tzw. doswiadczenia., dokonczyłam zaocznie. Od 8 lat krąze w okolicach reklamy, samorządu, ostatnio troche funduszy europejskich. Myślę,że podstawą jest jednak sprecyzowanie swoich planów zawodowych, bo kulturoznawcy mają tendencje do zbyt ogólnego pojmowania rzeczywistosci;), moze jakies studia podyplomowe....ale chyba jest jednak tak w moim przypadku ze ciągle czegos szukam. Moi znajomi pracuja w mediach, muzeach, kilka osób zostało na uczelni. Kazdy musi po prostu znlalezc cos dla siebie, wiem ze na początku jest trudno- ja zaczynałam od prowadzenia swojej firmy. Ale Wicia, czy nei mówiono Ci ze nie nalezy tych studiów pojmowac w kategoriach zawodowych? Gdzie konczyła/es uczelnie? Bo we Wrocławiu to sama teoria kultury królowala, nikt z nas nie miał złudzen, robilismy te studia dla własnego rozwoju, nie koniecznie zawodowego;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wicia Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 11:18 Hmmm, nikt mi nie mówił, że ten kierunek kształci bezrobotnych, myślałam, wejdziemy do unii wszystko "ruszy" a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
agmaa Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! 09.06.05, 11:41 Wiciu, jestem po kulturoznawstwie/filmoznastwie. Dodatkowo 3 języki obce (moja wielka pasja:), studia podyplomowe: marketing, a ostatnio farmacja przemysłowa, bo pracuję w firmie farmaceutycznej:) Od początku pracy zawodowej zajmowałam się marketingiem, myślę, że to dobre zajęcie dla kulturoznawców:)) POWODZENIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wicia Re: Praca dla kulturoznawcy? Help! IP: *.toya.net.pl 10.06.05, 20:48 dzięki za rady! Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Komory dwie w zamku 07.06.05, 15:35 Komory dwie w zamku do zasiedlenia Od sw Jakuba po wsze czasy svolo@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś