evix76 19.02.06, 19:39 Wiecie może, czy używanie w ciąży wibratora moze być szkodliwe dla dziecka? Wiem, że to pytanie mało w typie matki-Polki, ale taki life... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmalicka21 Re: Wibrator w ciąży...? 19.02.06, 19:43 hmmm matka polka czyli nie używa wibratora a matka białorusinka tak? no nie wiem nie szkodzi penis tez nie szkodzi z tego co wiem Odpowiedz Link Zgłoś
smolka23 Re: no nie wiem, a co z wibracjami? 19.02.06, 20:01 siusiak prawdziwy czy sztuczny to chyba jeden kit, jeden wibruje ale drugi też przecież nie stoi w miejscu. Jak Ci lekarz nie zabronił sexu to jaka różnica czy z prawdziwym facetem czy sztucznym? Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: no nie wiem, a co z wibracjami? 19.02.06, 20:44 he he ja dostałam od swojego meza na tegoroczne walentynki) dowcipnis) Odpowiedz Link Zgłoś
smolka23 Re: no nie wiem, a co z wibracjami? 19.02.06, 20:50 szkoda że mój nie ma takiego poczucia chumoru udawałabym że prezent jest śmieszny i głupi a ajk chłopa nie ma to mogłabym wypróbować. Trzeba rozwijać choryzonty Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: no nie wiem, a co z wibracjami? 19.02.06, 20:51 jak człowiek czegos nie sprobuje to nie wie jak to jest) Odpowiedz Link Zgłoś
jx3 Re: no nie wiem, a co z wibracjami? 20.02.06, 12:23 smolka23 napisała: > szkoda że mój nie ma takiego poczucia chumoru udawałabym że prezent jest śmieszny i głupi a ajk chłopa nie ma to mogłabym wypróbować. Trzeba rozwijać choryzonty Zgadzam się z tym, że trzeba rozwijać Horyzonty i mieć poczucie Humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
evix76 Re: Wibrator w ciąży...? 19.02.06, 23:10 No tak, członek jak członek - ale prawdziwy nie wibruje tak, jak sztuczny i tu właśnie mam zagwostkę. A tak swoją drogą ciekawe, jak Maluch reaguje, kiedy słyszy takie ciekawe dźwięki tuż przy uchu... A propos prezentu od męża, to podobno męzczyźni kupują małe wibratory, a kobiety - największe Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 00:10 na zdrowy rozum nie szkodzi- w koncu jedenym skutkiem uzycoa czlonka- sztucznego lub natiralnego moze byc orgazm, a ten nie szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 10:18 wrzuc w wyszukiwarke google i pewnie wyjdzie, ze nie szkodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 10:25 Jak sprobuje to Wam powiem )) narazie jakos nie moge sie przełamac)) Odpowiedz Link Zgłoś
eve73 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 10:43 ja uznałam że nie szkodzi i używałam, myślałam żeby spytać o to gina ale jednak nie mogłam się przełamać... przecież te wibracje nie są większe niż jak cię wytelepie w samochodzie czy w autobusie - przynajmniej ja to sobie tak wytłumaczyłam pozdrawiam ! eve, 6 dni przeterminowana... Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 11:25 W kwestii mojego przeraza mnie troche rozmiar) i nie chodzi tu o dziecko tylko o moje doznania)) Odpowiedz Link Zgłoś
eve73 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 11:53 mój na szczęście wybraliśmy wspólnie ale mam taki jeden który w prezencie kupił mi mąż i leży zakurzony na dnie szuflady - rozmiar powala... Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 11:55 O ile się nie mylę, wibrator nie musi służyć jako substytut penisa , tzn. niekoniecznie warto go sobie wpychać do norki , a raczej stosować zewnętrznie... Do środka to dildo bodajże. MOim zdaniem nie zaszkodzi. Miłego stosowania, wewnętrznie czy zewnętrznie Ka Odpowiedz Link Zgłoś
eve73 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 12:17 ja właśnie z tych zewnętrznych raczej Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 12:20 faceci sa osadzenie w stereoptypach dla nich coagle istotny jest rozmiar nie wiem czy moj jest zewnetrzny czy wewnetrzny narazie dojrzewam do proby)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka232 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 12:52 Hmmm wiecej takich watków , a mozna sie usmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 13:15 i o to chodzi po co w kołko gadac o brzuchach dzidziach smokach porodach itp) Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 14:33 Mamusie muszą być zrelaksowane, a nie tylko "cierp" i "cierp"... Wibrator jest bardzo skuteczny w doprowadzaniu do orgazmu, więc tylko, jeśli ew. skurcze mogą Ci zaszkodzić, raczej go nie używaj. Ale jeśli ciąża niezagrożona, niech tam sobie wibruje co chce... Ka Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 14:36 z tym relaxem to bez przesady gdybym miała cały czas sie relaxowac to tez chyba bym zaszalała Odpowiedz Link Zgłoś
erryka Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 14:44 wlasnie rozpoczynam swoja przygode z tym forum a tu taki wesoly temat na wstepie te wieksze gabarytowo wibratorki mozna zawsze owinac mala poduszka, odpalic i podlozyc pod kark lub kregoslup rewelacja - sprawdzone przez 2 kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 14:48 o super sugestia wyprobuje wiczorkiem bo dzis cały dzien przed kompem ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorrisa Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 17:30 Haha ! Spróbujcie to samo zrobić z facetem ! Bedzie cały czas spod poduchy chciał wyłazić ! Wibrator rulez ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
bena00 Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 17:58 Świetny temet na rozładowanie emocji, po porodzie kupię sobie dwa - wiekszy i mniejsz !!! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
dorrisa Re: Wibrator w ciąży...? 20.02.06, 18:20 Hihi, będą jak w aptece leki: "do użytku wewnętrznego i zewnętrznego" Odpowiedz Link Zgłoś