Dodaj do ulubionych

Nowa strona o recyklingu

29.06.17, 10:06
Witam. Czy ktoś współpracował z ludźmi ze strony Tekst linka? Bo widzę, że szukają ludzi do transportu, ale nie wiem czego się spodziewać. Dopiero zaczynam działalność w branży transportowej, niedawno odebrałem auto i nie chciałbym się wkopać. Ktoś może coś o nich powiedzieć?
Obserwuj wątek
    • trubadurian Re: Nowa strona o recyklingu 29.06.17, 11:10
      Jeśli mówimy o www.ekologistyka24.pl to z czystym sumieniem mogę ich polecić. Wieźli dla mnie makulaturę do Niemiec i muszę przyznać, że całkiem sprawnie im to poszło. Szybko, za przystępną cenę. Jak miałem jakieś pytania co do ładunku i trasy to zawsze informowali o wszystkim. To tyle z punktu widzenia klienta. I skoro wieźli to swoim podwykonawcą to jestem pod wrażeniem. Z tego by wynikało, że współpracują z solidnymi firmami. Jeśli nie jesteś kolejnym januszem transportu tylko zależy ci na rozwoju firmy to wal do nich śmiało. Kto wie, może następnym razem to twoje auto będzie wiozło moją makulaturę.
      • agni_kai Re: Nowa strona o recyklingu 29.06.17, 11:14
        trubadurian napisał(a):

> Jeśli mówimy o www.ekologistyka24.pl to z czystym sumieniem mogę ich polecić. W
        > ieźli dla mnie makulaturę do Niemiec i muszę przyznać, że całkiem sprawnie im t
        > o poszło. Szybko, za przystępną cenę.

No dopiero zaczynam przygodę z transportem więc zależy mi przede wszystkim na tym, żeby się utrzymać na rynku, bo konkurencję mam sporą. Większość roboty podbierają największe spedycje... Ale jestem też uparty

> Kto wie, może następnym razem to twoje auto będzie wiozło moją makulaturę.

Kto wie, kto wie ;-)
    • agni_kai Re: Nowa strona o recyklingu 29.06.17, 12:33
      Ktoś jeszcze może coś powiedzieć o stronie www.ekologistyka24.pl? Zależy mi na waszych opiniach.
    • Gość: leoś Re: Nowa strona o recyklingu IP: 91.241.5.* 03.07.17, 12:43
      Ja miałem okazję z nimi współpracować. Na początku byłem sceptyczny bo nie słyszałem wcześniej o tej firmie, ale okazało się, że niepotrzebnie się bałem. Jak już ktoś wcześniej napisał - wszystko wyjaśnili, ogólnie byli bardzo pomocni. Ogólnie to bardzo solidna firma jest. Także mogę śmiało ich polecić

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka