azad2 05.03.06, 16:18 Powazna oferta dla powaznych pracodawcow.Jestem fachowym kucharzem.Bardzo dlugi okres pracowalem w Polsce.Kwalifikuje sie,na kuchni polska i medzynarodowej. Dane i sobie napisze przez mail. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szestow Re: Fachowy kucharz 06.03.06, 12:21 Witam, prowadzimy pensjonat w Piasecznie pod Warszawą. poszukujemy kucharza (od zaraz)do poprowadzenia restauracji Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt Grzegorz Szestowicki 0601202509 Odpowiedz Link Zgłoś
feldmann Re: Fachowy kucharz 29.03.06, 20:31 Poszukuję kucharza do pracy w dużej restauracji na terenie Niemiec. Wymagana znajomość języka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
primus-personnel Re: Fachowy kucharz 27.07.06, 13:54 Witam, Nazywam sie Andrzej Garus i pracuje jako konsultant rekrutacyjny w londynskiej firmie Primus Personnel, zajmujacej sie poszukiwaniem kandydatow do pracy UK. Aktualnie , nasi klienci maj wiel ofert pracy na stanowiska kucharzy w hotelach i restauracjach na terenie UK. Zauwazylem twoje ogloszenie w serwisie Gazety i mysle ze jestem w stanie aktywnie pomoc Ci w znalezieniu zatrudnienia. Jezeli jestes zainteresowana praca w UK prosze, przeslij mi swoje dane kontantaktowe, CV oraz list motywacyjny na adres info@primus-personnel.co.uk Umieszcze je w naszej bazie danych, skontaktuje sie z naszymi klientami i poinformuje sie droga milowa o potencjanych ofertach. Dziekuje Pozdrawiam Andrzej Garus Consultant, Primus Personnel Tel: 0044 20 7692 5544 0048 (12) 394 6124 Fax: 0871 242 7827 Odpowiedz Link Zgłoś