e-mateusz 21.11.05, 13:07 jak znaleźć dobrego headhuntera? proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hillary23 Re: jak znaleźć headhuntera? 21.11.05, 14:38 ja pracowałam jako head hunter, a o co chodzi? chętnie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
e-mateusz Re: jak znaleźć headhuntera? 21.11.05, 14:50 interesuje mnie współpraca z dobrym specjalistą headhunterem. szukam osoby z dobrym przygotowaniem, wiedzą, doświadczeniem i dostępem do baz danych lub bezpośrednio ludzi, którzy zajmują się zarządzaniem - na poziomie kierownika. Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: jak znaleźć headhuntera? 21.11.05, 15:21 pracowałam 5 mies w firmie, która zajmuje sie executive search, zdobywałam kontakty do specjalistów głównie z branży finansowej (banki, firmy ubezpieczeniowe, leasingowe), zostało mi wiele kontaktów; umawiałam się z tymi ludźmi później na rozmowy, pisałam raporty z projektów rekrutacyjnych dla zleceniodawców; to tak w skrócie, aktualnie szukam pracy więc jak Cię to w jakimś stopniu interesuje to prześle cv; a potrzebujesz pracownika czy porady? Odpowiedz Link Zgłoś
e-mateusz Re: jak znaleźć headhuntera? 21.11.05, 15:29 potrzebuję współpacownika do zadań specjalnych. zaufanego, profesjonalnego headhuntera. masz jednak zbyt krótki staż w tej branży, jak na moje oczekiwania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś