Dodaj do ulubionych

Firma Dimar?

22.12.05, 20:03
czy ktoś wie cokolwiek na temat pracy w firmie Dimar jako telemarketer?
czy warto tam sie wybrac? czy płaca i czy mozna zarobić co miesiąc pieniadze?
prosze napiszcie czym sie zajmuje itp? dzięki wielkie
moj mail : napisz30@wp.pl
Obserwuj wątek
    • reedi Re: Firma Dimar? 23.12.05, 15:52
      Generalnie praca ta polega na wciskaniu ludziom kitu czyli namawianie na
      produkty, oferty itd. Firma DIMAR POLSKA mieści się na ul. Domaniewskiej 47(I
      pietro).Proszę się nie łudzić że firma zlokalizowana jest przy metrze
      Wilanowska. Od metra do firmy jest około 3km
      Jest to praca zarówno w tygodniu jak i w soboty. Pracuje się tam od w godzinach
      7-21 tzn. z podziałem na 2 zmiany. Dziennie pracuje się 8,5 h.
      Forma zatrudnienia: umowa zlecenie
      Płace:
      *w tygodniu zarobisz około 5zł/godzinę netto
      *w soboty zarobisz aż-5,60zł/godzinę netto(hehehe)
      Dziennie zarobisz około 40zł netto. Miesięcznie około 850 zł netto. Ahhh bym
      zapomniał-są premie (bardzo rzadko ale są).Jak nia dostaniesz to jest święto-
      kierownictwo na korytarzu wypisuje wielkimi literami na kartce A4 że sie
      starałeś/aś w tym miesiacu i ze Ci przyznali premie w wysokosci aż 50zł!!!
      Jeżeli chcesz na studia zarobić to Ci wystarczy ale na życie niewiele zostanie.
      Natomiast kariery tam nie zrobisz-poza tym telemarketing to nic innego jak
      akwizycja przez telefon. Średnio ludzie wytrzymuja tam 2 czasami 3 miesiace
      dlatego cały czas jest rotacja i potrzebuja ludzi do pracy.Poza tym to umowa
      zlecenie także w kazdej chwili wygasnięcia umowy mogą Ci podziękować.
      • mirabelka77 Re: Firma Dimar? 27.12.05, 12:33
        dzieki wielkie za te informacje, czyli cięzka robota, ale zawsze to cos tam sie
        zarabia...lepsze to nic niz nic..dzieki za info
      • mirabelka77 Re: Firma Dimar? 27.12.05, 12:35
        ale od przystanku jest jeszcze 3 km? to jak tam dojechac..chyba zrezygnuję,,,
        dzieki
        • mestix44 Re: Firma Dimar? 27.12.05, 16:48
          Odradzam najgorszemu wrogowi tą firmę. Zaproponowali mi 850zł/miesiąc - za taką
          cenę niech głupi pracuje. Ja nie jestem z tych co godzą się na każdy warunek.
          No ale cóż są tacy co i za 500zł chcą charować i właśnie tacy ludzie zaniżają
          rynek pracy a co za tym idzie zaniżają płace. Od metra do firmy niema 3 km -
          troszkę mniej jest około 2km. Ale są i inne połączenia co prawda kiepskie.
          Strata czasu w tej firmie. Mi ostatnio w innej firmie telemarketingowej
          zaproponowano 800zł(5godzin dziennie od 16-21 - bez sob.i niedz.) ale
          ostatecznie zrezygnowałem bo moim celem jest praca na cały etat. Także widać tu
          róznice w płacach. Radze Ci mirabelka77 szukaj czegoś innego bo firma DIMAR
          wzbogadza się na ludzkiej głupocie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka