timeq 05.01.06, 15:05 poszukuję pilnie nauczyciela matematyki do pracy w gimnazjum niepublicznym - Warszawa Bemowo - etat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinkap1 Re: Nauczyciel matematyki 06.01.06, 13:53 jestem zainteresowana.Proszę o więcej szczegółów na gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aganycz1 Re: Nauczyciel matematyki 13.01.06, 16:04 Pragnę zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko nauczyciela matematyki. W roku 2005 ukończłam studia w Akademi Pedagogicznej w Krakowie na kierunku matematyka, i uzyskałam tytuł magistra z oceną dobrą. Obecnie poszukuję pracy. Mam solidne przygotowańie pedagogiczne, znam podstawy obsługi komputera, programy pakietu office, programy geometryczne cabri, potrafię obsługiwać kalkulatory graficzne (szczególnie "texas"). Cechuje mnie obowiązkowość sumienność i punktualność, a poza tym chęć pracy z dziećmi i młodzieżą. Wierzę, że praca w Państwa szkole dałaby mi możliwość realizacji marzeń oraz dostarczyła nowych wyzwań. Ufam, że moje kwalifikacje odpowiadają oczekiwaniom. Z poważaniem Agnieszka Nycz Odpowiedz Link Zgłoś
atkwiatki Re: Nauczyciel matematyki 16.01.06, 18:33 Jestem nauczycielem matematyki w gimnazjum.Obecnie pracuję, ale zmieniam miejsce zamieszkania.Poszukuję pracy na tym stanowisku od 01 września 2006.Z wyrazami szacunku. Anna Kwiatkowska Odpowiedz Link Zgłoś