tga 20.02.06, 09:23 na zlecenie, niepełny wymiar czasu, godziny pracy do ustalenia, praca w biurze (asystentka, sekretarka), dla studentki najlepiej kierunku ekonomicznego. OFERTY NA KIEROWAĆ NA MAILA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_karpiuk Re: praca w biurze W-wa 20.02.06, 11:16 Witam, jesetem zainteresowana podjęciem pracy w biurze na umowę zlecenie. Jestem studentką I-go roku zaocznych uzupełniających studiów magisterskich na kierunku Ekonomia. Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani moją ofertą proszę o kontakt mailowy na m_karpiuk@gazeta.pl bądź telefoniczny pod numerem: (0)509-168-115 Z wyrazami szacunku, Małgorzata Karpiuk Odpowiedz Link Zgłoś
agrafik Re: praca w biurze W-wa 20.02.06, 12:26 Kolejna osoba inteligentna inaczej :) Masz kobieto jak byk napisane, że na oferty oczekuja na e-mail. To nie firma ma szukać Ciebie tylko Ty firmy. Myslisz, że po takim zaprezentowaniu się masz szansę dostać pracę? Ja w to wątpię, taki brak czytania ze zrozumieniem dyskryminuje Twoja kandydaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
pomocy12 Re: praca w biurze W-wa 20.02.06, 14:36 pracodawca chce studenki do pracy a to świadczy ,że tej dziewczynie studia nie pomogą do zobyciu inteligencji, no ale tak dalej pracodawcy dyskryminujcie osoby ze średnim wykształceniem A TAK NA MARGINESIE TO NIE STUDIA ROBIĄ Z PÓLGŁÓWKÓW INTELIGENTÓW DO TEGO TRZEBA PREDYSPOZYCJE Odpowiedz Link Zgłoś
jolaf27 Re: praca w biurze W-wa 20.02.06, 14:46 Dziendobry, Jestem zainteresowana tym ogłoszeniem. Jestem studentką drugiego roku zarzadzanie i marketing interesuje mnie praca popoludniami lub w weekendy. Prosze o kontakt na e-mail jolanta_kepka@wp.pl Jolanta Kępka Odpowiedz Link Zgłoś