kociamama4 24.05.06, 17:08 Poszukuję uczciwej,solidnej i pracowitej osoby do sprzątania domu w Łomiankach i pomocy w ogródku. 606-320-497 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala1966 Re: sprzątanie 24.05.06, 21:11 Witam. Nazywam się Galina Kwiatkowska, mam 40 lat i byłabym zaiteresowana Państwa ofertą. Mam duże doświadczenie i nie sprawia mi ta praca trudności. Jestem osobą dokładną, solidną oraz rzetelną. Proszę o kontakt : 501-198-144, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
cfc5 Re: sprzątanie 25.05.06, 13:59 zastanawiam sie nad stawką którą ta pani proponuje - 8zł. To chyba mało jak na 2 domki, ogród, pod Warszawą. Znajomi mają agencje pośrednictwa i wiem, że oferta tego typu powinna byc ok. 12 zł. Wielu osobom zwracane są tez koszty dojazdu, a za np. myscie okien maja dodatkowo płatne. No chyba że tej Pani nie zależy na nikim dokładnym, pracowitym, na dłużej i przede wszystkim godnym zaufania - to pewnie znajdzie kogoś za 8 zł. Co o tym myślicie - czy rzeczywiscie ta kwota to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
keari Re: sprzątanie 25.05.06, 17:24 Czy ja wiem... Zakładając 8 godzin przez 22 dni w miesiącu, czyli etat, to daje 1408 zł. Nieopodatkowane, jak rozumiem? Nieźle, jak na pracę nie wymagającą kwalifikacji jakichś czy tam szkoły i języków. Chyba że języki wymagane i kwalifikacje, studia itd. ;) to wtedy mało. Generelnie ludzie robią za 600 na rękę, więc to całkiem sensowna oferta... Pozdrawiam, edyta cfc5 napisała: > zastanawiam sie nad stawką którą ta pani proponuje - 8zł. To chyba mało jak na > 2 > domki, ogród, pod Warszawą. Znajomi mają agencje pośrednictwa i wiem, że oferta > tego typu powinna byc ok. 12 zł. Wielu osobom zwracane są tez koszty dojazdu, a > za np. myscie okien maja dodatkowo płatne. No chyba że tej Pani nie zależy na > nikim dokładnym, pracowitym, na dłużej i przede wszystkim godnym zaufania - to > pewnie znajdzie kogoś za 8 zł. Co o tym myślicie - czy rzeczywiscie ta kwota to > mało? Odpowiedz Link Zgłoś
mawomawo Re: sprzątanie 27.05.06, 20:07 Dokładnie. Skoro ma Pani tokie wspaniałe oferty w agencji znajomych to po co Pani ludziom głowę zawraca? Odpowiedz Link Zgłoś