Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI PILNE!

20.08.03, 13:47
    Czy Szanowna Redakcja nie dostrzega odbiegającego od normy zachowania Pana o
    nicku ADAMA.GAZETA.PL?
    1)plagiatuje on wypowiedzi odwracając fakty (gdyż sam faktami nie dysponuje)
    2)jego zachowanie jest prowokatorskie
    3)odciąga uwagę Redakcji od głównego tematu jakim jest
    • Skargi na operatorów pokoju Piłkarzyki
    (oczywiście przyjmuje że nie ma w tym konkretnego celu :) )
    4)odstrasza swoim nie zrównoważonym zachowaniem potencjalnych userów którzy
    chętnie weszli by na czat jednak dostrzegając koalicje między OP'ami a Userem
    takim jak opisywany przeze mnie orissa,adam... nie zaglądają tam gdyż chcą
    uniknąć obrażania swojej osoby przez kogokolwiek

Z poważaniem MILON
    Obserwuj wątek
      • adam.gazeta.pl Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 13:50
        milon napisał:

> Czy Szanowna Redakcja nie dostrzega odbiegającego od normy zachowania Pana o
        > nicku ADAMA.GAZETA.PL?
        > 1)plagiatuje on wypowiedzi odwracając fakty (gdyż sam faktami nie dysponuje)
        > 2)jego zachowanie jest prowokatorskie
        > 3)odciąga uwagę Redakcji od głównego tematu jakim jest
        > • Skargi na operatorów pokoju Piłkarzyki
        > (oczywiście przyjmuje że nie ma w tym konkretnego celu :) )
        > 4)odstrasza swoim nie zrównoważonym zachowaniem potencjalnych userów którzy
        > chętnie weszli by na czat jednak dostrzegając koalicje między OP'ami a
        Userem
        > takim jak opisywany przeze mnie orissa,adam... nie zaglądają tam gdyż chcą
        > uniknąć obrażania swojej osoby przez kogokolwiek
        >
        > Z poważaniem MILON

bardziej nie mogłeś się ośmieszyć milonku:]]]]]]

Z poważaniem
        ADAM
        • milon Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 13:56
          adam.gazeta.pl napisał:

> milon napisał:
          >
          > > Czy Szanowna Redakcja nie dostrzega odbiegającego od normy zachowania Pana
          > o
          > > nicku ADAMA.GAZETA.PL?
          > > 1)plagiatuje on wypowiedzi odwracając fakty (gdyż sam faktami nie dysponuj
          > e)
          > > 2)jego zachowanie jest prowokatorskie
          > > 3)odciąga uwagę Redakcji od głównego tematu jakim jest
          > > • Skargi na operatorów pokoju Piłkarzyki
          > > (oczywiście przyjmuje że nie ma w tym konkretnego celu :) )
          > > 4)odstrasza swoim nie zrównoważonym zachowaniem potencjalnych userów którz
          > y
          > > chętnie weszli by na czat jednak dostrzegając koalicje między OP'ami a
          > Userem
          > > takim jak opisywany przeze mnie orissa,adam... nie zaglądają tam gdyż chcą
          >
          > > uniknąć obrażania swojej osoby przez kogokolwiek
          > >
          > > Z poważaniem MILON
          >
          > bardziej nie mogłeś się ośmieszyć milonku:]]]]]]
          >
          > Z poważaniem
          > ADAM

widzisz, tobie zależy tylko na ośmieszaniu... mnie na prawdzie i faktach
          pozdro.
          • adam.gazeta.pl Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 13:57

> widzisz, tobie zależy tylko na ośmieszaniu... mnie na prawdzie i faktach
            > pozdro.
            wiesz na czym mi zależy? na tym żeby dziećmi które się nudzą w czasie wakacji
            zajęli się wreszcie rodzice. a jak nie to może opieka społeczna:]]]
            • milon Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 14:01
              adam.gazeta.pl napisał:

>
              >
              > > widzisz, tobie zależy tylko na ośmieszaniu... mnie na prawdzie i faktach
              > > pozdro.
              > wiesz na czym mi zależy? na tym żeby dziećmi które się nudzą w czasie wakacji
              > zajęli się wreszcie rodzice. a jak nie to może opieka społeczna:]]]

to na co tu czekasz? idź szukać dla siebie kuratora, albo weź wiaderko i zmień
              piaskownice bo tu dla ciebie jet zbyt zaawnsowna technologia
              • adam.gazeta.pl Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 14:06
                milon napisał:

> adam.gazeta.pl napisał:
                >
                > >
                > >
                > > > widzisz, tobie zależy tylko na ośmieszaniu... mnie na prawdzie i fakt
                > ach
                > > > pozdro.
                > > wiesz na czym mi zależy? na tym żeby dziećmi które się nudzą w czasie waka
                > cji
                > > zajęli się wreszcie rodzice. a jak nie to może opieka społeczna:]]]
                >
                > to na co tu czekasz? idź szukać dla siebie kuratora, albo weź wiaderko i
                zmień
                > piaskownice bo tu dla ciebie jet zbyt zaawnsowna technologia

hehehehe milonku :]]]] piszesz dokładnie to co chcę przeczytać, sam siebie
                ośmieszasz i jeszcze masz pretensje:]]]
                • milon Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 14:23
                  adam.gazeta.pl napisał:

> milon napisał:
                  >
                  > > adam.gazeta.pl napisał:
                  > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > > widzisz, tobie zależy tylko na ośmieszaniu... mnie na prawdzie i
                  > fakt
                  > > ach
                  > > > > pozdro.
                  > > > wiesz na czym mi zależy? na tym żeby dziećmi które się nudzą w czasie
                  > waka
                  > > cji
                  > > > zajęli się wreszcie rodzice. a jak nie to może opieka społeczna:]]]
                  > >
                  > > to na co tu czekasz? idź szukać dla siebie kuratora, albo weź wiaderko i
                  > zmień
                  > > piaskownice bo tu dla ciebie jet zbyt zaawnsowna technologia
                  >
                  > hehehehe milonku :]]]] piszesz dokładnie to co chcę przeczytać, sam siebie
                  > ośmieszasz i jeszcze masz pretensje:]]]

wiem co chesz przeczytać bo też kiedyś byłem dzieckiem i bawiłem się w
                  piaskownicy, z tą różnicą że ty już z tego chyba nie wyrośniesz intelektualnie
                  a do zabawy złuży ci teraz to forum
                  • adam.gazeta.pl Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 14:25
                    kici kici bobasku:]]]
                    >>złuży<< buehehehehehehe :D milonek słowniczek swój tworzy
                    przepraszam milonku a może pisze się >>twoży<<????:]]]
                    • milon napisałem poprawnie 20.08.03, 14:33
                      adam.gazeta.pl napisał:

> kici kici bobasku:]]]
                      > >>złuży<< buehehehehehehe :D milonek słowniczek swój tworzy
                      > przepraszam milonku a może pisze się >>twoży<<????:]]]

napisałem poprawnie SŁUŻY (wym. na "g" sługa)
                      jak wyjdziesz kiedyś z piaskownicy może zapoznasz się z zasadami obowiązującymi
                      w j.pol.
                      • adam.gazeta.pl Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 14:45
                        milon napisał:

>
                        > > kici kici bobasku:]]]
                        > > >>złuży<< buehehehehehehe :D milonek słowniczek swój tworzy
                        > > przepraszam milonku a może pisze się >>twoży<<????:]]]
                        >
                        > napisałem poprawnie SŁUŻY (wym. na "g" sługa)
                        > jak wyjdziesz kiedyś z piaskownicy może zapoznasz się z zasadami
                        obowiązującymi
                        >
                        > w j.pol.

Najwyraźniej nie umiesz czytać. nie zacytowałem >>służy<< tylko >>złuży<< ,
                        nie widzisz różnicy synku?
                        kolejne przykłady twoich zasad pisowni obowiązujących w j.pol. [wg. ciebie]

>>pożądek<<
                        >>spokuj<<
                        >>kłuci<<
                        >> wyżucił<<
                        >>żetelności<<

to tylko parę przykładów bo nie chce mi się ponownie twoich wypocin czytać
                        żeby więcej wypisać. i ty mnie synku chcesz uczyć poprawnej pisowni..:]]]
                        • milon Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 14:59
                          w mojej klawiaturze S jest tuż nad Z więc mogło się zdażyć że nie mając
                          bardziej konstruktywne ideologicznie zajęcia lekceważąc Cię pisząc szybko
                          przeoczyłem ten szczegół, doszedł byś do takiego wniosku ale pewnie masz
                          specyficzny układ klawiatury
                          ps. na necie jest pewna gwara pisowni
                          np. jush=już, nio=no więc złuży=służy
                          • adam.gazeta.pl Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:07
                            milon napisał:

>> ps. na necie jest pewna gwara pisowni
                            > np. jush=już, nio=no więc złuży=służy

buehehehehe to >>zdażyć<< niby też jest gwara?:]]]
                            jedni się szukają wymówki w dysortografii a inni w gwarze pisowni netowej a to
                            jest po prostu nieuctwo:D
                            • milon Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:13
                              ja podchodze do tych spraw z dystansem bo to jest tylko net, jakoś błędy
                              ortograficzne na necie nie przeszkadzają mi studiować 2 roku ekonomii,
                              w przeciwieństwie do ciebie ja traktuje net jako "chwilową odskocznie" od
                              rzeczywistości
                              • adam.gazeta.pl Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:27
                                milon napisał:

> ja podchodze do tych spraw z dystansem bo to jest tylko net, jakoś błędy
                                > ortograficzne na necie nie przeszkadzają mi studiować 2 roku ekonomii,
                                > w przeciwieństwie do ciebie ja traktuje net jako "chwilową odskocznie" od
                                > rzeczywistości
                                tak, to widać że nieźle odskoczyłeś od rzeczywistości buahahahaha
                                jak się tej ekonomii uczysz tak jak ortografii to będzie z ciebie drugi
                                Balcerowicz:]]]]
                                • milon Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:31
                                  adam.gazeta.pl napisał:

> milon napisał:
                                  >
                                  > > ja podchodze do tych spraw z dystansem bo to jest tylko net, jakoś błędy
                                  > > ortograficzne na necie nie przeszkadzają mi studiować 2 roku ekonomii,
                                  > > w przeciwieństwie do ciebie ja traktuje net jako "chwilową odskocznie" od
                                  > > rzeczywistości
                                  > tak, to widać że nieźle odskoczyłeś od rzeczywistości buahahahaha
                                  > jak się tej ekonomii uczysz tak jak ortografii to będzie z ciebie drugi
                                  > Balcerowicz:]]]]

hehe i bardzo dobrze, jako 2 Balcerowicz będe zarabiał przynajmniej godne
                                  pieniądze, ale będe miał czyste sumienie że doszedłem do czegoś własną pracą i
                                  w przeciwieństwie do ciebie nie będe tu siedział i czyścił tyłka OP'om
                                  • adam.gazeta.pl Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:44
                                    milon napisał:

>
                                    > > milon napisał:
                                    > >
                                    > > > ja podchodze do tych spraw z dystansem bo to jest tylko net, jakoś bł
                                    > ędy
                                    > > > ortograficzne na necie nie przeszkadzają mi studiować 2 roku ekonomii
                                    > ,
                                    > > > w przeciwieństwie do ciebie ja traktuje net jako "chwilową odskocznie
                                    > " od
                                    > > > rzeczywistości
                                    > > tak, to widać że nieźle odskoczyłeś od rzeczywistości buahahahaha
                                    > > jak się tej ekonomii uczysz tak jak ortografii to będzie z ciebie drugi
                                    > > Balcerowicz:]]]]
                                    >
                                    > hehe i bardzo dobrze, jako 2 Balcerowicz będe zarabiał przynajmniej godne
                                    > pieniądze, ale będe miał czyste sumienie że doszedłem do czegoś własną pracą
                                    i
                                    > w przeciwieństwie do ciebie nie będe tu siedział i czyścił tyłka OP'om

brawo brawo co za styl, co za wdzięk, co za kultura :]]]]
                                    • milon Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:48
                                      twój ironizm, przytłacza nawet twoje wypaczone poczucie humoru
                                      • adam.gazeta.pl Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:50
                                        milon napisał:

> twój ironizm, przytłacza nawet twoje wypaczone poczucie humoru
                                        jaki ironizm? ty sobie nie dopowiadaj! notabene- więcej dystansu chłopcze:]]]
                                        • milon Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 15:57
                                          terminem "chłopcze" możesz się zwracać do swojego ojca dla ciebie jestem Pan
                                          wykazywałem "źdźbło" kultury wobec twojego nagannego postępowania
                                          a teraz kończe (monolog-bo ty i tak nie roumiesz), twoj poziom intelektualny
                                          nie jest wystarczająco wartościowy aby można było konstruktywnie z tobą
                                          dyskutować
                                          ps. idź teraz marionetko do swoich właścicieli OP'ów niech się dalej tobą bawią
                                          • adam.gazeta.pl Re: napisałem poprawnie 20.08.03, 16:01
                                            milon napisał:

> terminem "chłopcze" możesz się zwracać do swojego ojca dla ciebie jestem Pan
                                            > wykazywałem "źdźbło" kultury wobec twojego nagannego postępowania
                                            > a teraz kończe (monolog-bo ty i tak nie roumiesz), twoj poziom intelektualny
                                            > nie jest wystarczająco wartościowy aby można było konstruktywnie z tobą
                                            > dyskutować
                                            > ps. idź teraz marionetko do swoich właścicieli OP'ów niech się dalej tobą
                                            bawią
                                            o matko kto ci ten tekst napisał buehehehehe chłoptasiu :]]]]]
      • paweee7 Re: DO REDAKCJI PILNE! 20.08.03, 18:19
        Heh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka