Dodaj do ulubionych

odkurzacze..

IP: 89.72.88.* 16.10.09, 23:28
witam,
jestem na wstępie do rozejrzenia się w sprawie odkurzacza.. stary
spalil się i niestety perspektywa braku takowego sprzetu mi nie
odpowiada.. co kupic? widzialem w sklepach zarowno jakies shity za
250 zl jak i 2 tys. zl. Jest też stara marka rainbow ale to już
wydatek 6-8 tys.
Co poradzilibyście?
Obserwuj wątek
    • fenex Re: odkurzacze.. 26.10.09, 13:18
      Znam ten ból - chcesz kupić porządny sprzęt a boisz się, że dostaniesz szmelc
      :/. Jeżeli chodzi o sprawdzony sklep, to możesz spróbować na magicznaplaneta.pl
      - widziałem tam fajnego Boscha BSD 3030 za niecałe 300 zł. Myślę, że jeżeli
      chodzi o markę, spokojnie Boschowi możesz zaufać.
    • green_pandora Re: odkurzacze.. 26.10.09, 21:24
      jeśli chodzi o rainbowa to szczerze nie polecam... Kiedyś skusiłam się na taki
      wydatek i niestety żałuję. Jest kompletnie niepraktyczny do mieszkania.... może
      jak ktoś ma duży dom albo jakiej pomieszczenia w ktorych przydaje się takie
      czyszenie to ok, ale mieszkanie odpada...
      ja mam teraz Elektroluxa i jestem zadowolona
      www.electro.pl/produkt-ELECTROLUX_Odkurzacz_ZXM_7010_Maximus_2B_Karty_do_gry_GRATIS_28WYSYlKA_OD_16_zl_29-61750,168.html
      o taki, mały, mieści się w szafie i efekty calkiem calkiem. Nie ma co wydawać
      nie wiem jakiej kasy na odkurzacz bo za taką cenę ten jest w porządku.
    • baba_aga Re: odkurzacze.. 26.10.09, 21:49
      Witam.Ja już od dawna rozglądam się za nowym porządnym odkurzaczem.
      Najpierw byłam zdecydowana na Dysona (bezworkowy), a jak poczytałam
      trochę opinii w necie to bardzo chwalą Miele (workowy).
    • flying_citron Re: odkurzacze.. 31.10.09, 17:56
      Oj kiedyś mi się zdarzyło, że spalił mi się odkurzacz. To była masakra, bo żyłam bez niego prawie dwa miesiące. NIgdy nie miałam czasu, aby wyjść na miasto i rozejrzeć się za dobrym, fajnym odkurzaczem. Nie chodzi o to, że nie sprzątałam w domu, bo znalazłam inne sposoby(o tyle dobrze, że w domu nie mam dywanów). W końcu postanowiłam rozejrzeć się z necie za jakimś dobrym. I znalazłam: magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=46&prod=72488
      Malutki zgrabniutki, w sam raz dla mnie. Bo nie lubie dużych, ciężkich odkurzaczy.
    • oliwia.12 Re: odkurzacze.. 30.07.13, 11:03
      Polecam odkurzacze firmy miele-shop - mnie jeszcze nie zawiodły.
    • mrsjo2000 Re: odkurzacze.. 07.11.13, 11:54
      Tylko i wylacznie bezworkowy.
      Ja mam Dysona, super sprawa. Teraz rozgladam sie za Robotem...
    • mrsjo Re: odkurzacze.. 03.02.14, 14:01
      Co powiesz o tej Roombie? Zadowolony jestes ? Tez bym ja chciala ale ciekawa jastem zdania uzytkownikow. Ponoc powolne jest to ustrojstwo ....
    • radzimir85 Re: odkurzacze.. 16.06.15, 15:57
      Proponuję zwrócić uwagę na sprzęt, który jest dedykowany dla profesjonalistów. Przecież nie od dziś wiadomo, że pomiędzy sprzętem domowym, a profesjonalnym różnice są znaczne (weźmy chociaż markę Bosh). Ja kupiłem już 2 lata temu odkurzacz Numatica, a dokładnie euro-matic.pl/pl/numatic-psp-180-11.html i uważam, że nie ma sobie równych.
      Wcześniej miałem zelmery, elektroluxy, ale niestety, a raczej stety... mój Numatic nie ma sobie równych. Lekki, cichy i przede wszystkim skuteczny :)
    • mossen79 Re: odkurzacze.. 20.04.16, 09:46
      Prosimy o kontakt z naszą infolinią. Uzyskacie Państwo pełne informacje dotyczące asortymentu firmy Rexair producenta odkurzacza Rainbow. Na rynku polskim działamy od 1990 roku, zajmujemy się dystrybucją, sprzedażą części i serwisem. Dla posiadaczy modeli Rainbow zakupionych przed 2006 rokiem uruchomiliśmy powtórną rejestrację urządzeń. Użytkowniku pamiętaj o czyszczeniu separatora, warto też raz na kilka lat zrobić darmowy przegląd. Tutaj znajduje się strona do serwisu systemrainbow.pl a tutaj formularz do powtórnej rejestracji systemrainbow.pl/fabryczny-serwis-rainbow/kontakt/
      Obsługujemy klientów z całego kraju.
      Pozdrawiamy serdecznie
      Fabryczny Serwis Rainbow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka