Dodaj do ulubionych

Ćmielów opinie

30.12.11, 14:22
Witam

Zamierzamy z żoną zakupić do domu jakiś serwis obiadowy i kawowy. Znalazłem w internecie model Rococo zdobiony złotymi liniami produkowany przez Ćmielów na ich stronie www.cmielow-sklep.pl Ten pierwszy co się wyświetla. Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tą marką ? Warto ją kupować czy może poszukać coś u innych producentów. Proszę o opnie jak się sprawują ich produkty w codziennym użytkowaniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: michałka Re: Ćmielów opinie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 14:34
      To może ja się wypowiem.Otóż mam Ćmielów -serwis obiadowy przedwojenny,odziedziczony po przodkach.Skoro tyle przetrzymał,to jest chyba dobrą marką:-)Gdy oglądam te dzisiejsze serwisy ćmielowskie to widzę,że są bardzo eleganckie.Mój jest biały ze złotymi brzeżkami-prosty,ale w większości są proste i chyba z tego powodu takie eleganckie. Używam od święta,nie myję w zmywarce,ale te złote brzeżki już się miejscami powycierały:-( ale...tyle lat.Na pewno solidna firma:-)
      • Gość: Beta Re: Ćmielów opinie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 15:28
        Ja mam serwis Feston z Ćmielowa. Używam od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. W przeciwieństwie do chińszczyzny Ćmielów to pierwszorzędna marka.
        Jeden talerz co prawda mi się stłukł, to ale jak porcelana leci z rąk to nie ma siły, musi się potłuc :-)
        Jednak znalazłam w internecie te talerze luzem i po Nowym Roku nabędę.
        • katarzyna4511 Re: Ćmielów opinie 09.01.12, 16:41
          Hihihi, gratuluję poczucia humoru. To Chińczycy wynaleźli porcelanę i to wtedy, kiedy Słowianie z drewnianych wspólnych misek jedli drewnianymi łyżkami. Nie bez przyczyny w jęz. angielskim "China" to zarówno kraj, jak i porcelana.
          • galnospoke Spoko, to Ty 03.12.12, 16:27
            bedziesz uzywac chinskiej "porcelany", a ja polskiej *porcelany*.
    • jeepwdyzlu Re: Ćmielów opinie 30.12.11, 16:13
      opinie?
      żart sobie stroisz
      podoba Ci się - kupujesz

to nie eksluzywna marka, gdzie pojedyńcze elemnty kosztują setki i tysiące euro, tylko tania, budżetowa marka na co dzień...
      Jakich Ty opinii szukasz?
      To fiacik i to używany, nie mercedes...
      jeep
      • Gość: marek Re: Ćmielów opinie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.11, 16:38
        Wypowiedź powyżej...poniżej poziomu morza:-)
        • jeepwdyzlu Re: Ćmielów opinie 30.12.11, 16:58
          aha
          pytaj o jakość papieru toaletowego
          spinaczy
          gumek do weków
          forum wszystko zniesie
          jeep
          • Gość: rara3 Re: Ćmielów opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 17:28
            Pytać zawsze trzeba przed zakupem Może to pomóc osobie która nie jest zorientowana w tej dziedzinie.
          • Gość: vvv Idź i ... IP: *.ists.pl 31.12.11, 08:53
            ...nie jeep więcej
            • rara3 Re: Idź i ... 05.01.12, 09:02
              Tak więc kupiliśmy i nawet już przyszło, to dla wszystkich zainteresowanych mogę szczerze polecić. Porcelana bardzo dobra i pięknie się prezentuje na żywo. Zdecydowaliśmy się na ten serwis www.cmielow-sklep.pl/?279,zestaw-obiadowo-kawowy-buliony-rococo-na-12-osob-110-elementow-dekor.-0001-gratis
              • kasiak37 no i wlasnie 09.01.12, 16:52
                dpokladnie ten bede kupowac.On jest do zmywarek bo nie mam zlotego paseczka.
    • kasiak37 Re: Ćmielów opinie 09.01.12, 16:49
      jezeli chcesz myc to w rekach to kup ze zdobieniami.
      Ja akurat bez zmywarki zycia sobie nie wyobrazam i dlatego bede kupowac tez rococco ale bez zadnych zdobien.
    • Gość: CMW Re: Ćmielów opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 00:29
      Sam mam tego dużo w domu. Gorąco polecam. W końcu mieszkam w Ćmielowie.
      • Gość: sdsd Re: Ćmielów opinie IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 23:55
        Porcelana Ćmielów jest na prawdę przepiękna - serwis Rococo nie ma sobie równych. ja zakupiłam w sklepie Eskot i jestem bardzo zadowolna

www.sklep.eskot.pl/Serwisy-obiadowe/cid,9568330,index.html
        • kamil804 Ćmielów opinie 11.02.13, 13:43
          ja uwielbiam Porcelanę z Fabryki Porcelany AS Ćmielów www.cmielow.com.pl , ręcznie wytwarzana, mam kilka filiżanek, cieniutkie ręcznie malowane cudeńka,
          polecam
    • janas_k Re: Ćmielów opinie 27.04.12, 12:46
      bardzo znana i uznana marka ;)
      • joanka-r Re: Ćmielów opinie 06.05.12, 21:57
        A obok mnie mieszka właściciel ''Porcelany Ćmielów''.
    • annaporada Re: Ćmielów opinie 11.09.19, 15:46
      Bank odmówił udzielenia kredytu? Oferujemy pomoc w uzyskaniu finansowania! dla firm i klientów indywidualnych. Bez opłat wstępnych, bez dodatkowych prowizji.
      Dla kogo?
      Branże podwyższonego ryzyka
      Zła historia w BIK
      Strata na PIT
      Zaległości US/ZUS
      Każde źródło dochodu
      Dla każdej formy opodatkowania (KpiR, ryczałt, karta podatkowa, pełna księgowość)
      Wiele zapytań kredytowych
      Nawet do 500 tyś na 120 miesięcy. Nasi doradcy dojeżdżają do klientów na terenie całej Polski
      Multiinicjatywa tel. 780069797
      multiinicjatywa.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka