Dodaj do ulubionych

kuchenna podłoga

13.04.12, 10:50
dziewczyny w mojej kuchni zamierzam mieć szafki przypominające komody (zdjęcia z
inspisracją załączam/ znalezione na forum) kolor forniru planowany to szarawy, mój pan
od kuchni bejcuje fornir na różne kolory i ma zrobić próbki. kuchnia styka sie z jadalnią
gdzie będzie podłoga z dech (Kahrs dąb earth). Szukam podłogi trochę w stylu wiejskim
ale bez przesady. Myślicie ze dobrze kombinuję wybierając różne formaty. wydaje mi sie
ze pasować będzie coś białawego w stylu surowego trawertynu. Wczoraj znalazłam
podłogę Graal kolor bors. jest lapatto i mat. załączam zdjęcie lapatto bo tylko takie mam.
Podpowiedźcie co sądzicie o tym wyborze.
Obserwuj wątek
    • jo-an-na-29 Re: kuchenna podłoga 21.07.12, 17:31
      Jeśli planujesz szarości, to ja bym wybrała coś w stylu Dębu Renesans i to chyba jednak też w jadalni. Inny kolor w kuchni i inny w jadalni to dla mnie trochę za dużo.
      • grymasisko Re: kuchenna podłoga 20.05.13, 19:19
        Tak, jeśli pomieszczenia sa połączone, najlepszym rozwiązaniem jest jednolita, jasna podłoga. Porcelain white ma też swój urok.
      • forum.master Re: kuchenna podłoga 27.06.13, 21:24
        łączenie ogólnie jest fajne, ale jak szukasz czegoś, co wygląda tak jakby "wiekowo", to bym radził raczej isć w strone Dąb Pustelnika balterio. Bardzo ładna podłoga, sam ją rozwazałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka