Gość: mich1 IP: *.chello.pl 09.12.04, 09:31 Czy ktoś kupował ostatnio sofę rozkladaną do spania. Szukam takiej i potrzebuję znać wasze opinie i namiary na sklepy i producentów. dxziękuję i pozdrawiam. Mich1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herman21 Re: sofa rozkładana 11.12.04, 14:18 kupowałem ostatnio w centrum meblowym WIK na al. Jerozolimskich kierunek Pruszków mają kilku producentów więc mozna znaleźć coś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
nemo771 Re: sofa rozkładana 16.12.04, 15:40 ja od niedawna śpię na mojej ślicznej nowiutkiej sofie. na grochowie (w warszawie)jest fajny tapicer (mozna nawet posiedziec i pogadac z wlaścicielem, który jak odbierałam swoją kanapę żartował, że dołaczył do niej same kolorowe sny). niewiele jest już takich miejsc. dodam, że kanapa była w cenie tych z ikea, ale jakośc bez porównania. namiary: Dekorat - tel. 612-53-88 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rudy-skoczek Re: sofa rozkładana 18.12.04, 01:32 Hej,hej! Ja mam małe pytanie?Cz ty u tego tapicerea kupiłaś sofę, czy jedynie zmieniłaś obicie? Odpowiedz Link Zgłoś