rockwood1 23.02.05, 18:13 Romantyczny salonik,pelen wdzieku i bardzo kobiecy.Kto go moze urzadzic????? Koszt jego jest 13.130,78 dla kogo to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rr1976 Re: Romantyczny salonik 25.02.05, 13:00 bez stresu :-) owszem, najłatwiej iść i kupić. Przy odrobinie wyobraźni można pokombinować. Zszywacz tapicerski, szmatki z zasłon/ciucholandu. Gęsi za dwieście coś mieć nie muszę. Wiem nie brzmi to ekskluzywnie, ale efekt wcale nie musi być gorszy. Sama sobie takim prawem wyczarowałam fotel do kompletu z meblami :-) Tyle tylko, że mnie cieszy takie dłubanie. Teraz marzę o wiertarce i wyżynarce :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia55 Re: Romantyczny salonik 29.10.05, 09:48 Salonik cudo.Chyba musiałabym napaść na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
assai134 Romantyczny salonik 23.05.05, 13:57 Uważam, że "Romantyczny salonik" jest trochę przesłodzony!!Sofa oraz fotele są zbyt wzorzyste co powoduje optyczne pomniejszenie pomieszczenia, przez co robi się tam zbyt tłoczno!!Proponuję nmiej wzorzyste meble i więcej świec;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eseczka1 Re: Romantyczny salonik 02.01.06, 13:02 Zupełnie zgadzam się z przedmówcą, te wzory przytłaczają, gdyby tak były jednokolorowe sofy i fotele byłoby znacznie lepiej,dodatki ok. Odpowiedz Link Zgłoś
inga1211 Re: Romantyczny salonik 25.05.06, 14:49 dla mnie ten salonik jest jak ze snu.zawsze o takim marzyłam,ale wiem też,że nie każdy facet by w nim długo wytrzymał.w naszych mieszkaniach niestety musimy iść na kompromisy... Odpowiedz Link Zgłoś